Využijte demoliční práce včetně zemních a bouracích prací, zpracování a odstranění zemin a sutin, recyklace materiálů a ekologická likvidace nebezpečných odpadů, likvidace a sanace azbestu. Demolice jsou možné u nízkých staveb i průmyslových objektů.

Práce: -zemní -bourací -terénní úpravy Služby: -nákladní autodoprava.

Stavební firma Kouřík & Jankovský. Stavební a tesařské práce. Zámečnické práce včetně montáže ocelových konstrukcí. Provádí: -statické výpočty, projektové práce -rodinné domky na klíč -rekonstrukce a modernizace objektů -fasády, zateplování objektů -bourací práce, úpravy terénů.

Provádíme: - demolice - stavba rodinných domů - zemní práce. Tvorba webových stránek, SEO optimalizace.

Práce: - zemní - bourací. - teréní úpravy pozemků pro stavby a okolí Autodoprava.

Strojní zemní a bourací práce: - terénní úpravy - těžba zeminy - rozbíjení betonů a živic - demolice staveb - pronájem strojů s obsluhou.

Služby: - demolice - zemní práce.

Stavební činnost. Rekonstrukce budov. Demolice. Inženýrské stavby.

Naše činnost: - výstavby rodinných domů na klíč - rekonstrukce domů, bytů - rekonstrukce nebytových prostor, obchodů, provozoven - půdní vestavby, Nástavby - bytová jádra, koupelny - zednické a obkladačské práce - sádrokartonářské práce, Montáž sádrokartonu - malby, nátěry - zateplování rodinných domů - omítky, štuky - ...

Provádíme přípravné práce pro stavby, zemní a výkopové práce, demolice a odvoz suti. Prodej sypkých materiálů. Mechanizace: AVIA kontejner do 5t traktorbagr - CAT 432 B IVECO 4 x 6 15t minirypadlo BOBCAT 3, 2t válec, pěch, deska

Přistavení kontejneru na odvoz suti a jiných odpadů. Provádíme bourací i zemní práce, demolice i odvoz odpadu. Bourání a likvidace objektů i černých skládek. Vyklízíme areály, sklady, kanceláře, byty, chaty, sklepy. Stěhování a vyklízení pozůstalosti. Nákladní autodoprava. Odvoz a vyklízení odpadu, vynosíme odpady i suti. Stěhování nábytku, ...

Stavby inženýrské a občanské: -dodávky staveb na klíč -komplexní stavitelství -rekonstrukce -demolice -zateplování budov včetně fasád.

Komplexní dodávka staveb: -bytové, občanské, inženýrské, průmyslové -rekonstrukce památkově chráněných objektů -výstavba rodinných domků na klíč. Práce: -sádrokartonové konstrukce zateplování budov, půdní vestavby -tesařské -demolice objektů -zemní práce CAT428D.

Stavební činnost: - inženýrské sítě - vodovody - gravitační, tlakové i podtlakové kanalizace - betonové jímky - čistírny odpadních vod - výstavba závlahových řádů a meliorací - bazény - tenisové kurty, sportoviště - budování zpevněných ploch, parkovišť, vjezdů a chodníků Další činnosti: - demoliční práce - zemní práce - zhotovování ...

Služby: - nákladní autodoprava - kontejnerová doprava - odvoz komunálního odpadu, sutě a zeminy - přeprava sypkého materiálu - vyklízecí práce - přistavení kontejneru - zemní, výkopové a demoliční práce.

Služby: -vyklízecí -bourací -úklidové

Zajištění: - staveb rodinných domů - průmyslových a občanských staveb na klíč - demolicí - zemních prací.

Stavební firma: - zemní práce - inženýrské stavby - sportovní stavby - dopravní stavby - bourací práce

Naše služby: - odstraňování staré zátěže - demolice a zemní práce.

Stavební firma: -stavby na klíč -rekonstrukce objektů -demolice.

Služby: - autodoprava - zemní práce a demolice.

Služby: - autodoprava - zemní práce a demolice.

Autodoprava. Práce: -zemní a bourací stroje Poclain, Ostrowek, UNC 750. Odvoz: -fekálie. Prodej: -písek.

Projektování a provádění staveb.

Služby: - demoliční práce se specializací na ocelové haly a průmyslové objekty.

Naše služby: - prodej stavebniny - zemní a stavební práce - prodej uhlí.