Karel Hrabák
Securetech s.r.o.

Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. se již od svého vzniku v roce 1990 poskytuje širokou škálu služeb v oblasti energetiky. Provádíme opravy, montáže i dodávky veřejného osvětlení, přípojky vysokého i nízkého napětí pro velké i malé zákazníky, připojení alternativních zdrojů energie i revize elektro. Jsme smluvní partneři společnosti ČEZ.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
Prodej: - elektroinstalační materiál - svítidla. Elektroinstalační práce.

Instalace: - elektronická zabezpečovací signalizace - kamerové sledovací systémy - systémy kontroly přístupu - evakuační rozhlas - anténní systémy a rozvody - elektroinstalace - telefonní ústředny a rozvody - bezdrátové pobočkové telefonní systémy DECT - domácí a bytové telefony - vrátníky - ...

Elektroinstalační práce. Stavba: - inteligentní domy KNX, EIB, KNX, AMX.

Elektroinstalace tj. bytové i nebytové silové i datové elektrorozvody, zabezpečovací systémy, hromosvody, revize, montáže designových i průmyslových svítidel.

Činnost: - projektování elektrických zařízení - inženýrská činnost - dodávky investičních celků na klíč - montáže a opravy elektrických zařízení - revize elektrických zařízení a hromosvodů - trafostanice do 35kV včetně revize - dodávky rozvaděčů a transformátorů VN - elektromontážní činnost do i nad 1000 V - výroba ...

Dodávka, montáž, servis: - teplárny, kotelny, výměníkové stanice - tvorba software pro PLC, vizualizace - malé vodní elektrárny - úpravny vody - vodojemy - čistírny odpadních vod - čerpací stanice - rekonstrukce technologií jezů a vodních děl - údržba vybraných elektrických zařízení a řídicích systémů.

Práce: -revize elektro -elektromontáže, elektroinstalace -opravy elektro -opravy elektroinstalací -servisy elektrozařízení -montáže hromosvodů -provádíme údržbové práce, údržba objektů, elektroúdržba zařízení.

Elektromontážní práce: - elektroinstalace - montáž veřejného osvětlení - slabo i silnoproudé rozvody - hromosvody - kompletní dodávky - revize elektro.

Stavební firma: -komplexní práce -opravy, údržba -zateplování fasád -dlaždičské a obkladačské práce -sádrokartonářské práce -elektromontážní práce -vodoinstalatérské práce, plyn, topení -stavební truhlářství -revize elektro -projektová, inženýrská činnost. Prodej: -obklady, dlažby -keramické, přírodní kámen -betonové ...

Montáž, údržba, opravy: -elektroinstalace -hromosvody -požární signalizace -revize.

Stavební práce: -rekonstrukce bytového jádra na klíč -vybavení koupelny -rekonstrukce koupelny -obkladačské, instalatérské a elektrikářské práce.

Stavby na klíč, rekonstrukce, údržba, projekční práce, modernizace, fasády, zateplování. Stavební práce: -pokrývačské -klempířské -vodoinstalace -elektrická instalace -topenářské -plynoinstalační.

Velkoobchod, maloobchod: -elektroinstalační materiál -svítidla -televizní a satelitní technika. Revize: -elektro -hromosvody. Práce: -elektroinstalace -slaboproudé rozvody. Prodej: -čističky vzduchu ICLEEN.

Prodej, dodávka, montáž: -telekomunikační zařízení -požární a zabezpečovací zařízení -výstavba energetických sítí.

Poradenství, stavební práce: -zednické -obkladačské -vodo a elektroinstalační -rekonstrukce stavebních objektů -úpravy bytů -rekonstrukce a výměna bytových jader -novostavby -zateplování fasád.

Služby: -vývoz septiků, žump, lapolů a kalů z čističek odpadních vod -čištění domovních odpadů, kanalizačních potrubí, stoupaček -revize kanalizací kamerou -zemní práce strojně -provádíme protlaky a podvrty, -zaměřování poruch na kabelech elektromontážní práce.

Služby, servis: -revize, montáž, servis plynových zařízení -revize, montáž, servis elektrických zařízení -revize, montáž, servis tlakových zařízení -revize zdvihavích zařízení -školení BOZP -požární ochrana.

Veškeré elektroinstalační práce v bytových i nebytových prostorách Výroba a osazovaní domovních rozvodnic do 63A. Po dohodě i jiné velikosti Výchozí i pravidelné revize elektrických zařízení do 1000V a hromosvodů

Elektromontážní a elektroinstalační práce Silnoproud: -elektroinstalace v novostavbách -inteligentní elektroinstalace, automatizace -rekonstrukce byty, rodinné domy -Fotovoltaické elektrárny -opravy (výměna jističů, zásuvek, žárovek, světel) -zapojení spotřebičů (sporák, trouba, myčka, varná deska) -přípojky NN -montáže ...

Kompletní řešení v oblasti telekomunikací a digitálního vysílání, strukturovaná kabeláž. Nabízíme vytyčení pro O2, výstavbu, údržbu telekomunikačních a počítačových sítí. Projekty, dodávky, servis telefonních ústředen a kamerových požárních a bezpečnostních systémů. Montáže a údržba antén a satelitů, slaboproudých rozvodů a místních rozhlasů. ...

Zřizování a prodej: -zabezpečovací signalizace -požární signalizace -elektroinstalace -elektrické přímotopné vytápění. Dodávka, montáž: -plastová a dřevěná okna.

Stavebně obchodní firma. Výstavba: -rodinné domy, průmyslové a zemědělské objekty -stavby na klíč -rekonstrukce, modernizace -zateplování, sanace -povrchové úpravy stěn -tesařské, pokrývačské, elektromontážní práce -řezání asfaltu, betonu, zdiva.

Projekce: -elektroinstalace -automatizace technologických procesů.

Elektroinstalace: -výroba rozvaděčů -revize -instalace hromosvodů -elektromontážní práce NN, VN -slaboproudé rozvody -měření a regulace, EPS -projekční činnost. Správa nemovitostí.