Karel Hrabák
Securetech s.r.o.
ELPOL Police s.r.o.

Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
BRYKA s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, LED osvětlení, kamerové systémy, alarmy a řídící systémy pro chytrou domácnost.

SUMTECH s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, osvětlení, rozvody, měření a regulace a opravy a revize elektrických zařízení.

Firma Jaroslav Zvědělík se sídlem v Hodoníně se zabývá prodejem produktů v oblasti vytápění a úspor energií. Nabízíme také montáž a servis, vč. poradenství. Naše firma nabízí také poradenství, prodej, montáž a servis solárních systémů: - solární systémy pro ohřev teplé užitkové vody (TUV) - solární systémy pro ohřev TUV a ohřev bazénové ...

Stavební firma, která zajišťuje výstavbu, projekci, přípravu a administrativu pozemních staveb. Provádí stavbu RD na klíč, zednické a stavební práce. Postará se o elektroinstalace, sádrokartony, hydroizolace, obklady a dlažby, instalatérské práce.

Energetické služby POZE s.r.o. se zaměřuje na revize elektrických zařízení, konzultace, kontroly, připojení, elektromontáže a na programování průmyslových počítačů.

Firma RENOVOB - Vladimír Jelínek se sídlem v Ochozi u Brna v okrese Brno - venkov se zabývá kovoobráběním a veškerými opravami a renovací jednoúčelových strojů. Zpracováváme nerez a ocel. Současně nabízíme také elektroinstalační práce.

Protipožární a zabezpečovací systémy. Revize: -silnoproudých rozvodů -slaboproudých rozvodů -elektrospotřebičů -kontrola provozuschopnosti zařízení EZS a EPS -zhotovení projektové dokumentace slaboproudých a silnoproudých rozvodů.

Realizace: - kompletní rekonstrukce bytových domů - zateplení fasád - výměna oken a dveří - montáž a demontáž balkónů a lodžií - oprava podlah balkonů - zasklívání lodžií - rekonstrukce rozvodů a elektroinstalace.

Profesionálně-technologické stavby. Služby: -stavby domů na klíč -opravy a péče o památkové fasády -zateplení -obklady, dlažby, konstrukce ze sádrokartonu -vodoinstalace, elektroinstalace -klempířské, sklenářské, zámečnické, topenářské práce -plynoinstalace.

Společnost efape s.r.o.se zaměřuje na elektromontážní práce a projekční činnost, poradenství, kalkulace, projekty, montáž systémů a revize.

Revizní technik, revize: -elektrická zařízení -elektrické instalace -hromosvody. Elektrické instalace - návrh, realizace.

Elektroinstalace, montáž, oprava: -rodinné domy, byty, kanceláře, průmyslové objekty -hromosvody -domácí telefony -zvonky -rozvody pro televizní antény.

Dodávka: - projektová dokumentace včetně inženýrské činnosti rozšíření a stavebních úprav kabelových i venkovních sítí NN do 1kV a VN do 35kV.

Montáže: -technologická zařízení -hliníkové konstrukce -fasádní systémy všech typů -ocelové konstrukce -ČOV -věžové vodojemy -uskladňovací a vyhnívací nádrže -technologie pro kalová a plynová hospodářství ČOV -plynojemy -reaktory -vápenné pece a odsíření tepláren.

Firma je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2000 Stavebnictví, stavební činnost: -pozemní a bytové stavby -novostavby, rekonstrukce, adaptace -výstavba rodinných domů na klíč -půdní vestavby -rekonstrukce bytových jader, koupelen -pokládka všech druhů podlah (PVC, dřevo, lamino, parkety, plovoucí podlaha) -sádrokartonové ...

Služby, práce: - elektroinstalace - vodoinstalace - topenářské - zedník, zednické

Silno i slaboproudé instalace.

Práce vysokozdvižnou plošinou. Montáž - elektrická zařízení - hromosvody - elektrická zařízení. Demoliční práce. Výkopové práce.

Prodej a montáž tepelných čerpadel, solárních elektráren, vytápění, vodoinstalace, elektroinstalace.

Provádíme opravy poruch po městě Brně, jeho okolí a celé jížní Moravě. Servis 24h denně, 7dní v týdnu po celý kalendářní rok. Další naši činností jsou rekonstrukce elektrických rozvodů, realizace nových rozvodů v bytových jednotkách, rodinných domech, bytových domech, kancelářských budovách, hotelech, větších nákupních centrech, kongresových ...

Malířské práce Elektroinstalační práce Bourací práce Sádrokartonářské práce Pokládka - obklady - dlažby Rekonstrukce - bytová jádra - koupelnyzednické práce - koupelny Vodoinstalační práce.

Prodej, dodávka na klíč, montáž, servis, oprava: - chladící technika HAUSER, ELECTROLUX, LINDE, ARNEG, COSTAN, CARRIEL - chladírenské zařízení pro obchody, hypermarkety, supermarkety, kuchyně, výrobní provozovny - stavba a prodej hluboko chladící, mrazící boxy, boxů, skříně, skříní - budování vinotéky, vinotéka - klimatizace, ...

Společnost DOAL, s.r.o. sídlící v Brně se zaměřuje především na veškerou stavební činnost. Další služby, které svým zákazníkům nabízíme, jsou komplexní práce týkající se technického zařízení budov (TZB), tzn. vytápění, vzduchotechnika, klimatizace, chlazení, rozvody plynu, vody a kanalizace, elektrotechnické rozvody – měření a regulace, ...

Firma Robert Kotyza Vám sídlící v okrese Karlovy Vary nabízí svým zákazníkům montážní a instalatérské práce. Provádíme především drobné opravy bytů, rekonstrukce koupelen, montáž nábytku, malířské práce a mnoho dalšího. Zabýváme se těmito činnostmi: - rekonstrukce a přestavby koupelen, montáž sprchových koutů - montáž a demontáž nábytku ...