Karel Hrabák
Securetech s.r.o.

Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. se již od svého vzniku v roce 1990 poskytuje širokou škálu služeb v oblasti energetiky. Provádíme opravy, montáže i dodávky veřejného osvětlení, přípojky vysokého i nízkého napětí pro velké i malé zákazníky, připojení alternativních zdrojů energie i revize elektro. Jsme smluvní partneři společnosti ČEZ.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Lakýrnické a natěračské práce. Malířské práce. Elektroinstalační práce. Hodinový manžel. Obkladačské a dlaždičské práce. Zednické práce.

Realizace: - inženýrské sítě - sádrokartony - bazény - dlažba, zámková dlažba, obklady - výkopové a zemní práce - úpravy terénu - izolace budov - bourací práce - rekonstrukce bytů a budov - elektrorozvody - plyn-vodo-topo - natěrčské práce - výškové práce - plovoucí podlahy.

Silnoproudé, slaboproudé rozvody. Montáž hromosvodů. Revize: - elektro. Zabezpečovací zařízení.

Revize el.zařízení do1000V, včetně hromosvodů, revize el.přístrojů Instalace - elektronických zabezpečovacích systémů budov a objektů s možností připojení na pult centrální ochrany, kamerové systémy

Revize - elektro: - elektrická zařízení bez omezení napětí včetně elektrického ručního nářadí a elektrických spotřebičů. Projekce - elektro: - vysoké napětí (VN) a nízké napětí (NN). Výpočty a nastavení ochrany VN.

Elektroinstalační práce. Montáž a revize: - hromosvody.

Stavitelství, stavební činnost: - stavby na klíč - výstavba domů na klíč - výstavba občanských a průmyslových staveb - ekologické stavby - pozemní a průmyslové stavby - dopravní, vodohospodářské a demoliční stavby - výstavba komunikací včetně vrstvy z asfaltobetonu - zpevněné plochy, zámkové dlažby, povrchy z žuly apod. - údržba ...

Montáž, opravy a revize: - elektrozařízení.

Stavební firma: - údržba bytového a nebytového fondu - voda, topení, plyn, elektro - opravy chodníků - výstavba chodníků a parkovišť - revitalizace, zateplování. Program Zelená úsporám.

Elektro - projekce, dodávka, montáž, revize. Výroba - elektrické rozvaděče. Práce: - elektromontážní - elektroinstalační (slabo i silnoproud). Komplexní dodávka a montáž - měřící a řídící technika.

Výroba, montáž, servis: - kamerové systémy - kompletní slaboproudé rozvody - optické sítě - EZS-elektronická zabezpečovací signalizace - EPS-elektronická požární signalizace - digitální záznamy.

Rekonstrukce domů a bytů. Výstavba domů. Práce: - zednické - instalatérské - malířské - elektroinstalační - zemní. Oblast působení - Ostrava, Bohumín, Karviná, Frýdek, Orlová, Dětmarovice.

Revize elektrických zařízení. Elektroinstalační práce. Montáž, demontáž: - hromosvody - přípojky.

Traper Elektro s.r.o. Ostrava provádí elektroinstalační práce a služby. Montáž, opravy, revize, zkoušky: - elektrická zařízení - plynová zařízení - revize nízkého a vysokého napětí, elektrických spotřebičů. Výroba, instalace, opravy: - elektrické stroje a přístroje - elektronické a telekomunikační zařízení. Projekty, ...

Elektroinstalace: - slaboproud - hromosvody - EZS - revize. Podlahové vytápění. Dodávka: - vzduchotechnika - klimatizace - konstrukční systémy - videotelefony - domácí telefony.

Montáž, instalace, oprava, servis: -elektroinstalace -hromosvody. Řemeslnické práce: -elektroinstalatérské (elektrikář).

Elektromontážní práce. Projekce elektro. Dodávky, prodej: - elektromateriál - komponenty pro venkovní osvětlení. Realizace stavebních a průmyslových elektroinstalací.

Malířské služby: - malování pokojů - dekorativní nástřiky a malby - tapetování - opravy stěn a stropů. Rekonstrukce umakartových jader. Rekonstrukce koupelen. Zednické práce. Elektroinstalace. Úklidové práce.

Montáž rodinných domů na klíč. Pokrývačské práce. Elektroinstalace. Zateplování.

Elektroinstalace, revize zabezpečovacích, kamerových systémů.

Specializace na rekonstrukce koupelen a interiéru od A-Z za rozumné ceny po domluvě, Sprostředkováváme elektrikářské a instalaterské práce + revize, rozpočty a návrhy vizualizace v ceně zakázek.

Hodinový manžel: - údržba domů a bytů. Montáž bezpečnostních prvků. Výměna a montáž lustry, vypínače, LED osvětlení, zásuvky, garnyže, posuvné dveře, poličky, dřezy, umývadla, toalety, pisoáry, baterie, splachovače, sprchy, … Podlahové vytápění. Malování pokojů. Pokládáni koberců. Vrtání do betonu. A mnoho dalšího viz můj web. Ostrava a okolí.

Návrhy a realizace interiérů: - kuchyňské linky - atypický nábytek - elektroinstalace.