Karel Hrabák
Securetech s.r.o.
ELPOL Police s.r.o.

Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
REELZA elektro s.r.o. se zaměřuje na elektromontáže, revize, instalaci kamerových a zabezpečovacích systémů a na prodej materiálu elektro.

Ateliér Ja-Mar s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalační práce, měření a regulace, instalaci počítačových sítí, kamerových systémů a požárních zařízení.

Činnost: - elektromontáže - revize elektro

KLÍMEK ELEKTRO zajišťuje elektroinstalace, rekonstrukce osvětlení, satelitní techniku, kamerové, zabezpečovací systémy.

Elektromontážní a elektrikářské práce. Montáž, revize, oprava, servis, prodej, maloobchod: - zabezpečovací signalizace - technika - anténní a satelitní - průmyslová televize - telefonní ústředny. Revize, projektová činnost, měření a regulace.

Stavební společnost PTD stavby se sídlem v Ostavě a bohatými zkušenostmi se specializuje na výstavbu rodinných nízkoenergetických a pasivních domů na klíč, včetně rekonstrukce a revitalizace zděných i panelových domů. Rodinné domy na klíč včetně stavební projekce a vytýčení stavby: - energeticky úsporné nízkoenergetické stavby - pasivní ...

Práce: - elektromontáže - domovní přípojky - elektroinstalace - veřejná osvětlení - elektrovytápění. Projekční práce: - elektro. Smluvní partner ČEZ: - středisko služeb ČEZ (obchodní kancelář).

Malina Rekonstrukce V oblasti stavebnictví působíme na českém trhu již více než 15 let. Širokým sortimentem našich služeb pokrýváme plně požadavky našich zákazníků na kompletní dodávky jedinou firmou, což s sebou nese výhody návaznosti prací při jakýchkoliv adaptacích bytů či domů a objektů. Provedeme např. rekonstrukci elektroinstalace, ...

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Pronájem a půjčování věcí movitých

Rekonstrukce a výstavba bytů a domů - zednické práce - sádrokartonářské práce - zateplování - podlahářské práce - stolařské práce - elektrikářské práce.

Elektroinstalační a elektromontážní práce, revize - opravy a rekonstrukce stávajících rozvodů - připojení a instalace elektrospotřebičů.

Instalační práce - plynařské práce - topenářské práce - vodoinstalatérské práce - elektroinstalační práce. Realitní kancelář INSTAL U staré pošty 105 Frýdek - Místek 738 02 tel. 558 436 071, 737 342 668 email: rk@instal-servis.cz

Elektroinstalace bytových i nebytových prostor. Stavební práce.

Hodinový manžel, služby: - elektrikářské práce - instalatérské práce - zednické a obkladačské práce - truhlářské práce

Revize elektroinstalací a hromosvodů - revize elektrických spotřebičů a nářadí - revize elektrických zařízení a strojů.

Provádíme kompletní rekonstrukce bytů, bytových jader, koupelen a kuchyní. Zhotovujeme bezbariérové koupelny. Nabízíme také elektroinstalace bytů.

Rekonstrukce Kramoliš: - rekonstrukce bytů, domů koupelen, bytových jader - veškeré stavební práce - autodoprava - výroba stavebních podlážek - kompletní interiéry na klíč - kuchyňské linky na klíč - instalatérské práce - elektrikářské práce - podlahářské práce - klempířské práce - kompletní střechy na klíč

Práce, služby: - elektroinstalace - elektromontáže Prodej: - elektromateriál

Společnost MadaB s.r.o. nabízí kvalitní služby v oblasti foukané izolace. Naše rychlá a efektivní instalace poskytuje energeticky úsporná řešení pro rodinné domy i komerční budovy. Zateplujeme střechy, stropy i podlahy. Foukaná izolace spolehlivě snižuje náklady na vytápění a zvyšuje komfort bydlení. Izolace THERMOFLOC má skvělé tepelné i ...

Montáž a rekonstrukce: - rozvody plynu - potrubí - kotle - plynové, na tuhá paliva - radiátory - bojlery - kanalizace - elektrorozvody. Práce: - instalatérské - topenářské - plynařské - elektroinstalační.

Kompletní servis: - výtahy. Eletroinstalatérské práce. Vedení účetnictví. Vodoinstalatérské práce. Zámečnické práce.

Služby: - elektromontáže - elektroinstalace - revize elektro

Montáž, opravy: - elektroinstalace - elektrická zařízení. Práce: - elektroinstalatérské, elektroinstalační. Revize elektro. Výroba: - rozvaděče nízkého napětí. Sídlo firmy: - Novosvětská 92/22, Opava - Vávrovice.

Práce: - elektromontáže - elektrorevize - elektroinstalace - montáž hromosvodů.