Karel Hrabák
Securetech s.r.o.

Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. se již od svého vzniku v roce 1990 poskytuje širokou škálu služeb v oblasti energetiky. Provádíme opravy, montáže i dodávky veřejného osvětlení, přípojky vysokého i nízkého napětí pro velké i malé zákazníky, připojení alternativních zdrojů energie i revize elektro. Jsme smluvní partneři společnosti ČEZ.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
Elektromontážní práce

Elektroinstalační a elektromontážní práce. Montáže: - centrální vysavače.

Služby: - elektromontáže - revize elektrických zařízení do 1000V, hromosvody - opravy, revize elektrických spotřebičů, nářadí

Údržba a provoz veřejného osvětlení v okrese Šumperk. Projekce, montáž, údržba, opravy, revize: -vyhrazená elektrická zařízení.

Práce: - elektroinstalace - elektroúdržbář - revize elektro - osvětlení interiérů. Montáž: - stropní podhledy.

Otáhal elektro Elektromontáže, elektromontážní práce. Revize: -elektroinstalace a zařízení -ruční nářadí -stroje a zařízení -hromosvody (montáž).

Služby: - elektromontáže - centrální vysavače - elektronické zabezpečení objektů - servis plynových kotlů

Interiérové projekty: - designový návrh interiéru. Rekonstrukční práce: - rekonstrukce - zednické, podlahářské, topenářské, truhlářské, elektroinstalační a vodoinstalační práce.

Projekce, montáž, servis, rekonstrukce: - elektroinstalace - elektrické vytápění - osvětlení. Prodej: - elektroinstalační materiál.

Jilma Práce: - instalatérské, voda - topenářské, topení - plynařské, plyn - elektroinstalace.

Dodávka: - elektrické energie - zemní plyn. Výroba rozvaděčů. Montáž: - elektroinstalace.

Služby: - elektromntáže do 22kV - výroba rozvaděčů - odstranění revizních závad - telefonní rozvody - zabezpečovací systémy - požární hlásiče - kamerové systémy - hromosvody - revize elektrického zařízení - projekce - fotovoltaické elektrárny.

Činnost: - elektroinstalační práce.

Práce: - elektroinstalační - elektromontážní.

Montáž, opravy, revize: -hromosvody.

Práce, služby: -elektroinstalace.

Činnost: - elektroinstalace - elektromontáže

Elektroinstalační práce včetně projektů a revizí. Zabezpečovací zařízení a kamerové systémy.

Revize elektrického zařízení, hromosvodů, spotřebičů, zprostředkování montáže elektrického zařízení.

Montáže a opravy: - elektrické zařízení - veškeré průmyslové a domovní elektroinstalace - rekonstrukce elektroinstalace v bytech - elekrické topení - vyhřívání okapových žlabů.

Montáž, oprava, projekce: - měřící a regulační technika. Rozvádění řídících systémů v kotelnách a výměníkových stanicích. Elektroinstalace všeho druhu.

Kompletní práce elektro. Revize elektro do 1000V. Revize hromosvodů. Revize el.ručního nářadí a spotřebičů. Revize svářeček pro obloukové svařování Revize pracovních strojů.

Elektromontáže, opravy: - bytové a průmyslové rozvody - opravy elektro nářadí a spotřebičů - kompletní udržba domů a objektů - revize.