Karel Hrabák
Securetech s.r.o.

Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. se již od svého vzniku v roce 1990 poskytuje širokou škálu služeb v oblasti energetiky. Provádíme opravy, montáže i dodávky veřejného osvětlení, přípojky vysokého i nízkého napětí pro velké i malé zákazníky, připojení alternativních zdrojů energie i revize elektro. Jsme smluvní partneři společnosti ČEZ.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
Elektro4you s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, montáž hromosvodů, zabezpečovacích systémů a na revize budov, spotřebičů a elektrického nářadí.

Kurt Ludwig se zaměřuje na elektromontážní práce - montáže hromosvodů, telefonních, zabezpečovacích a elektrických topných systémů.

Elektro Minář s.r.o. se zaměřuje na montáž a servis fotovoltaických elektráren, kamerových a zabezpečovacích systémů a na elektroinstalace a revize.

Elektro Beránek s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, fotovoltaické elektrárny, zabezpečovací systémy a systémy pro chytrou domácnost.

Společnost Elektropráce Spáčil s.r.o. provádí stavební a elektromontážní práce. Zabýváme se širokým okruhem činností, které zahrnují kompletní realizaci rodinných domů na klíč, výstavbu výrobních a průmyslových hal, či revitalizaci panelových domů. Dále nabízíme montáže a servis slaboproudých, silnoproudých nebo inteligentních elektroinstalací. ...

GODEM s.r.o. se zaměřuje na elektromontážní práce, opravy v domácnostech, realizace a servis solárních panelů a mnoho dalšího.

Distribuce, montáže a komplexní služby: - solární systémy - podlahové vytápění - tepelná čerpadla - instalatérské práce - topenářské práce - zednické práce.

Elektromontáže: -elektroinstalace do betonu a panelů přímým frézováním -v bytové i průmyslové zástavbě -elektronické zabezpečovací systémy -automatické vjezdové brány a závory.

Realizace staveb: - hrubé stavby - rekonstrukce bytových jader na klíč - nízkoenergetické podlahové vytápění - solární systémy - zateplení fasád.

Montáže, opravy a revize: - vyhrazená elektrická zařízení - trakční vedení celostátních drah tramvajových a trolejbusových drah - komplexní rekonstrukce trakčního vedení - opravy a údržba SpS, TS, trakčního vedení.

Prodej: - anténní technika - satelitní technika - digitální přijímače - SET-TOP-BOX - kabely, konektory, slučovače, rozbočovače - paraboly, konvertory, dekodovací karty - typy-FERGUSON, KAON, HOMECAST, AB-DSR, OPTICUM. Montáž: - společné televizní antény - slaboproudé rozvody - instalace satelitních kompletů - ...

Společnost BRYSTAN PRO s.r.o. se specializuje na stavební a elektrikářské práce, podlahové topení, satelitní a televizní techniku a na zemní, výkopové a zednické práce. Provozovna: Jižní 111/59, Olomouc

Reverz3D s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalační práce, poskytuje podporu v oblasti elektrotechniky a elektroniky. Poradí si také s 3D modely a jejich realizací.

Silwer BLACK, s.r.o. se zaměřuje na stavby a rekonstrukce nemovitostí, technologické vybavení a informační technologie pro administrativní a technickou správu nemovitostí.

Radek Ulmann provádí elektroinstalační práce, revize: - revize - elektrické rozvody, elektrická zařízení - elektomontážní práce - hromosvody - revize

Elektroinstalace v rodinných domech a průmyslových halách. Instalace datových a televizních rozvodů, zabezpečovací a kamerové systémy. Chytré domy.

Společnost ERGO-DAT spol. s r.o. nabízí elektroinstalační a elektromontážní práce. Činnost: - elektroinstalační práce - elektrorozvody - kabelové přípojky - veřejné osvětlení - revize. Pokud hledáte spolehlivou společnost, která provádí komplexní elektroinstalační a elektromontážní práce, neváhejte se na nás obrátit. Sídlo ...

Skupina GEMO patří k předním hráčům v oblasti stavebnictví a developmentu. Jejím zaměřením je stavební a realitní činnost. Provozujeme půjčovnu stavebních mechanismů a realizujeme inženýrské sítě. Zajišťujeme autodopravu. Realizace kompletní výstavby na klíč v oboru pozemního stavitelství,

Zdeněk Poštulka z Olomouce se zaměřuje na elektroinstalační a elektromontážní práce.

Opravy, montáž: - elektromontáže - elektroinstalace - osvětlení interiérů.

Pan Josef Látal poskytuje svým zákazníkům služby v oboru elektroinstalace. Do mého portfolia pracovních činností patří elektroinstalace, elektromontáže, zapojení elektrických spotřebičů, revize rozvodů elektřiny, instalace osvětlení, montáže hromosvodů, případě zapojení i demontáže elektrických zásuvek. Dále se zaměřuji na montáž a servis ...

Činnost: - výroba a montáž světelných i nesvětelných reklam - revize přenosného nářadí, spotřebičů, strojů a rozvaděčů - elektroinstalační práce - osvědčení o revizní činnosti vyhrazených elektrických zařízení v rozsahu - E4/A.

Společnost TOMA Olomouc, s.r.o. se zaměřuje na realizaci kompletních dodávek staveb pozemních, průmyslových, inženýrských, bytových a občanských. Naší základní filozofií je vytváření konkurenceschopné firmy s dobrou pověstí s důrazem na kvalitu práce, a především serióznost jednání se zákazníkem. Kompletní dodávky stavebních prací na klíč: - ...