Karel Hrabák
Securetech s.r.o.

Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. se již od svého vzniku v roce 1990 poskytuje širokou škálu služeb v oblasti energetiky. Provádíme opravy, montáže i dodávky veřejného osvětlení, přípojky vysokého i nízkého napětí pro velké i malé zákazníky, připojení alternativních zdrojů energie i revize elektro. Jsme smluvní partneři společnosti ČEZ.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Výroba, dodávka: -teplo a teplá užitková voda. Pronájem: -bytových a nebytových prostor Montáž, oprava, servis: -vyhrazených elektrických zařízení Měření budov termokamerou a vyhodnocování energetické náročnosti.

Montáž: - elektroinstalace - podlahové vytápění, systémy DEVI.

Servis a montáž: - plynové kotle - automatické kotle - tepelná čerpadla - regulace SIEMENS - elektroinstalace NN.

Výroba instalace a opravy: - elektronická zařízení - elektronické stroje a přístroje. Výroba, opravy a montáž: - měřidla. Elektromontáže NN. Dodávky a prodej elektromateriálu.

Kompletní projektová a inženýrská činnost v oborech: - pozemní stavitelství - stavební akustika - stavební statika - vytápění - vzduchotechnika - zdravotní instalace včetně plynoinstalací - silnoproudé elektroinstalace - slaboproudé elektroinstalace - měření a regulace - rozpočty a cenové kalkulace - rozptylové studie - hlukové ...

Prodej - elektroinstalační materiál Elektromontážní práce - slaboproudé rozvody Měření - regulace

Elektro servis, elektrikář: - opravy spotřební elektroniky - instalace elektrických strojů, přístrojů a satelitních kompletů včetně dodávky - opravy elektrických zařízení - zámečnické, stolařské a natěračské práce.

Technický rozvoj dřevařských technologií, výroba strojů a zařízení pro dřevozpracující podniky: - zpracování technologické studie - tvorba výkresové dokumentace - 3D modelování v Autodesk Inventor 2011 - provoz a náklady - technické poradenství. - technologické celky, mechanizace a rekonstrukce - manipulace, naměřování, zkracování a ...

Revize: -elektrická zařízení -hromosvody.

Elektromontážní práce: - veškeré bytové a průmyslové el.instalace do 1000 V. - montáže hromosvodů. - montáže el.vytápění. - montáž rozvaděčů. - montáž rozvodů STA. - rozvody domácich telefonů. - zajištění revizí elektro. Prodej, instalace, servis: - satelitní technika. Dodávka, montáž: - pohony pro automatické ovládání vrat a ...

Údržba a provoz veřejného osvětlení v okrese Šumperk. Projekce, montáž, údržba, opravy, revize: -vyhrazená elektrická zařízení.

Interiérové projekty: - designový návrh interiéru. Rekonstrukční práce: - rekonstrukce - zednické, podlahářské, topenářské, truhlářské, elektroinstalační a vodoinstalační práce.

Projekce, montáž, servis, rekonstrukce: - elektroinstalace - elektrické vytápění - osvětlení. Prodej: - elektroinstalační materiál.

Jilma Práce: - instalatérské, voda - topenářské, topení - plynařské, plyn - elektroinstalace.

Montáže a opravy: - elektrické zařízení - veškeré průmyslové a domovní elektroinstalace - rekonstrukce elektroinstalace v bytech - elekrické topení - vyhřívání okapových žlabů.

Montáž, oprava, projekce: - měřící a regulační technika. Rozvádění řídících systémů v kotelnách a výměníkových stanicích. Elektroinstalace všeho druhu.

Výroba: - rozvaděče - elektromontáže - zabezpečovací systémy EPS a EZS.

Elektromontáže: - inteligentní elektroinstalace - měření a regulace - elektrické topení - projektování

Elektromontáže Montáž, opravy, revize: - elektrická zařízení NN. Výroba, instalace, opravy: - rozvaděče NN. Elektromontáže. Elektroinstalační práce.

Elektroinstalace. Montáž a servis elektroinstalací.

Topas Elektro Elektroinstalační práce: - opravy, rekonstrukce, údržba - návrhy a realizace rozvodů - elektromontáže v bytových jádrech, rodinných domech atd.

Práce: - klempířské. Montáž: - hromosvody.

Brend.cz Dodávka, vývoj: -software, hardware -IT technologie. Dodávka, montáže, instalace: -satelitní komplety -kamerové systémy -řídicí systémy pro technologické procesy.