Karel Hrabák
Securetech s.r.o.
ELPOL Police s.r.o.

Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
Elektroinstalační práce: -havarijní elektrikářské práce -provádění domovních a průmyslových elektroinstalací, hromosvodů a rozvaděčů -rekonstrukce starých el vedení v Al za Cu

Stavební a poradenská firma. Specializace na výstavbu rodinných domů na klíč: -tesařské práce-krovy -pokrývačské práce -zednické práce -elektroinstalace -vodoinstalace -topení, podlahová krytina apod. rekonstrukce. Prodej a montáž: -okna a dveře. Financování staveb formou hypotečních úvěrů. Projektová dokumentace, ...

Elektroinstalační práce: -montáž, rekonstrukce a opravy elektrické instalace bytové i nebytové -hromosvody -montáž a servis elektrokotle Protherm. -revize el. zařízení do 1000V, prostory tř. A

Elektroinstalace bytových a nebytových prostor, průmyslových objektů, kanceláří a škol, zemědělských budov, rodinných domů a rekreačních objektů sportovních a kulturních zařízení. Kabelové rozvody včetně zemních prací. Veřejné osvětlení. Hromosvody. Opravy elektroinstalací všeho druhu. Revize elektro a hromosvodů.

Práce: -elektroinstalační -půdní vestavby -zámečnické, svářečské, klempířské.

Elektroinstalační práce: -opravy, údržba -montáže elektroinstalací -montáže hromosvodů -montáže elektrického topení -projekty -revize -přihlášky.

Elektromontáže. Revize. Projektová dokumentace.

Montáž a revize: -elektrická zařízení NN a VN. Prodej: -elektroinstalační materiál. Výroba: -rozvaděče.

Práce: -zateplování střech -pokrývačské práce -hydroizolace -klempířské práce -hromosvodářské práce -opláštění výtahových nástaveb -držitel certifikátu ISO 9001 -zařazen v programu Zelená úsporám

Elektromontáže, revize, opravy: -včetně sektorových kabelových rozvodů -VO (veřejné osvětlení) na objektech: -účelových -průmyslových -bytových -zemědělské výstavby. Zajištění kompletních slaboproudých rozvodů a zabezpečovací techniky.

Projektování elektrických zařízení. Vodoinstalatérství. Zednické práce. Montáž a opravy vyhrazených elektrických zařízení.

Elektrikářské práce. Profesionální kamera CANON (stejná kvalita jako v TELEVIZI): -video studio -svatby, maturitní plesy.

Služby: -kompletní plynofikace -montáže rozvodů vody a topení -dodání a montáž spotřebičů -projekce, revize -uvedení do provozu. Prodej, dodávka, montáž, servis: -závěsné plynové kotle i se zásobníkem teplé vody -stacionární litinové i ocelové kotle -průtokové ohřívače vody -přímo i nepřímo ohřívané zásobníky TUV -plynové ...

Prodej,servis,instalace: -televizní antény -satelitní technika -elektroinstalace -montáže a dodávky anténních a satelitních systémů -dodávky a montáže EZS -revize elektrických zařízení a rozvodů.

Stavební práce: -půdni vestavby na klíč -rekonstrukce interiérů na klíč -sádrokartonové podhledy -minerální kazetové podhledy -příčky a stěny -veškeré zateplení včetně parotěsné zábrany -rekonstrukce bytového jádra -zvukové a tepelné izolace -malířské práce.

Služby-elektro: -revize, montáže, projekty, opravy -poradenská činnost. Přihlášky k odběru elektrické energie. Přihlášky k dodávce pro MVE*.

Práce: -elektromontážní -elektroinstalační.

Poradenské a konzultační služby. Oblast strojních zařízení z hlediska podkladů pro prohlášení o shodě. Hledisko: VN (vládní nařízení) č. 168, 169, 170, 176 Revize: elektrického zařízení a spotře- bičů NN, VN i v objektech s ne- bezpečím výbuchu Provádíme a vypracováváme protokoly o určení vnějších vlivů ...

Projektování elektrických zařízení.

Elektromontáže, servis: -slabo i silnoproudé elektromontáže počítačových sítí -zabezpečovací technika -požární signalizace -kamerové systémy -elektrorevize.

Slaboproudé a silnoproudé instalace a montáž optických sítí. Dodávky a montáž: -pobočkové telefonní ústředny -datové sítě -systémy strukturované kabeláže -elektrická požární signalizace -elektronická zabezpečovací signalizace -kamerové systémy (CCTV) -elektronické přístupové systémy -rozhlasová a ozvučovací zařízení.

Autorizovaný stavitel. Práce: -tesařské -klempířské -pokrývačské -hromosvodářské včetně revize. Střecha na klíč.