Karel Hrabák
Securetech s.r.o.

Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
Dodávka, montáž, servis: - telekomunikační techniky: - telefonní, televizní a datové sítě (metalických a optických), počítačové sítě, strukturovaná kabeláž telekomunikačních zařízení a technologií, pobočkových telefonních ústředen a koncových telekomunikačních zařízení připojovaných k JTS telekomunikační a kabelové systémy, místní telefonní ...

Výroba, instalace a opravy elektrických strojů a přístrojů, nabídka projektové činnosti ve výstavbě a energetice.

Elektroservis AK Vám nabízí tyto služby - rekonstrukce elektroinstalace - revize elektrických spotřebičů a revize elektrických zařízení - slaboproud-EZS, EPS, Domácí telefony, videotelefony - nové elektroinstalace - přihlášky PRE.

Výroba a instalace elektrických strojů. Elektroinstalace.

Elektromontážní práce na zařízeních s napěťovou hladinou od malého do vysokého napětí..

Provádíme elektroinstalace a elektromontáže v průmyslových, bytových i komerčních objektech. Nabízíme instalace fotovoltaických elektráren.

Práce: -elektroinstalační. -elektrorevize. -montáž, revize hromosvodů. -montáž společných televizních antén. -montáž kamerových systémů. -montáž elektronické zabezpečovací systémy.

Práce: -elektroinstalační Maloobchod, prodej, e-shop: -elektroinstalační materiál - LED svítidla

Činnost: -instalace nízkého napětí -instalace vysokého napětí -instalace slaboproudu včetně technologií -revizní a projekční činnost -rekonstrukce stávajících elektroinstalací -komplexní řešení Vašich přání v oboru elektro -stavební a konstrukční práce -prodej elektromateriálu.

Nabídka elektroinstalačních a elektromontážních prací.

Internetový obchod Prodej filtrů a sáčků do vysavače ELECTROLUX, MIELE, SBAG, CBAG, ZELMER, ETA, KARCHER, VAX, ROWENTA. Nabídízíme stolní lampičky, svítidla, žárovky, baterie, domácí spotřebiče a elektroinstalační materiál včetně instalací a revize elektro. Montáž, servis a prodej domovních telefonů CZECHPHONE.

Činnost: - elektromontážní práce - elektroinstalace

Činnost: - elektromontážní práce, revizní činnost vn, nn bez omezení druhu zařízení, projektová činnost. Spolupracující partner PRE - přihlášky PRE. Autorizovaný technik ČKAIT - technika prostředí staveb,

Vítejte na stránkách společnosti Elektro-Mahl, která Vám zajistí elektroinstalace a zabezpečovací systémy. Nabízíme elektroinstalační práce a zabezpečovací systémy pro: - byty - rodinné domy - vily - kanceláře - obchody - hotely

Prodej a montáž: - plastová okna a dveře s kompletním servisem. Prodej, rekonstrukce, nové instalace topení, rozvody plynu, revize a opravy plynových spotřebičů.

Každou jednotlivou budovu vidíme jako samostatný multisystém a naším úkolem je navrhnout a postavit ho tak, aby perfektně fungoval. Uvědomujeme si, že každá budova se skládá z detailů, které spolu musí tvořit symbiotický systém. Součástí tohoto systému jsou i lidé, kteří v budově pracují, tvoří, odpočívají, sportují – jednoduše řečeno ...

Služby: - dodávky elektromontážních prací - slaboproud - silnoproud - revize a servis - poradenské služby Již 10 let se zabýváme dodávkami elektromontážních prací subdodavatelským způsobem pro řadu stavebních firem a současně působíme i jako přímí dodavatelé elektromontáží na klíč.

Rekonstrukce voda, plyn, topení, kanalizace.

Montáže, údržba: - elektrotechnických zařízení do 35kV, tj. montáže el.rozvodů, osvětlení, dálkové ovládání, trafostanice a zařízení měníren, vč. zemních prací.

Výškové práce: -hromosvody -práce pomocí lezecké techniky Elektromontážní činnost: -silnoproud -výroba rozvaděčů -slaboproud Zámečnická výroba: -konstrukce Speciální zakázky pro film: -akce nad volnou hloubkou.

Jsme elektromontážní firma zabývající se komplexní elektroinstalací v bytové a komerční výstavbě (obytné domy, domky, byty, provozovny) od celkových nebo dílčích rekonstrukcí a novostaveb po drobné opravy a elektroservis na vedení do 1000 V

Návrhy a realizace počítačových sítí a zabezpečovacích systémů.

Nabídka služeb v oblasti telekomunikací, informačních technologií, zabezpečovací techniky a slaboproudých řešení. Faccility management. Marketing.