Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
Elektroinstalace, elektroinstalační práce - instalace a servis zabezpečovacích systémů, elektronických protipožárních systémů - montáže datových rozvodů. Dodávka, instalace a servis - osobní počítače, počítačové sítě.

Elektroinstalace, elektroinstalační práce - výroba rozvaděčů - montáž elektronických zabezpečovacích systémů - montáž hromosvodů - instalace systémů měření a regulace.

Montáž, oprava, servis: - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy - domovní telefony - strukturovaná kabeláž Elektroinstalace, elektromontáže.

Služby: - stavební činnost - rekonstrukce - zemní práce - demolice - elektromontáže - zámečnictví - hromosvody

Provádíme: - stavby, rekonstrukce - elektromontáže - stavebnictví.

Společnost Elsi se zabývá elektroinstalacemi všeho druhu v rámci celé ČR. Prodáváme, montujeme a servisujeme : - kamery pro zabezpečení objektů, střežení a sledování prostor venkovních i vnitřních, kamery jsou jak klasické, tak i digitální - přenášející i zvuk. - elektrická požární signalizace značek EPS Lites, Schrack, Zettler, ...

Elektroinstalace, elektrikářské práce - výroba rozváděčů - hromosvody a uzemnění - průmyslové a bytové instalace včetně rekonstrukcí.

Poskytujeme komplexní řešení inteligentní elektroinstalace domů a bytů na míru. Inteligentní dům od LOXONE se postará o vaši bezpečnost, komfort i úsporu energií.

Služby - vedení účetnictví a zpracování daní - kurzy účetnictví - finanční poradenství. Činnost - instalatérské práce - topenářské práce - elektroinstalační práce.

Stavební činnost - rekonstrukce bytů - zednické práce - malířské práce - stěrkování, štukování - sádrokartonářské práce - elektroinstalace - instalatérské práce.

Činnost, služby: - revize elektrospotřebičů.

Služby: - telekomunikace - ICT služby - návrh, instalace a provozování LAN, WiFi sítí - elektroinstalace, silnoproud

-Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej (vyjma činností uvedených v příl. 2 a 3 zák.č.455/91 Sb.) Poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Práce: - vodoinstalace - topenářské - plynařské - drobné zednické a elektrikářské práce

Práce: - elektromontážní - elektroinstalace. Montáž: - podlahové topení - zabezpečovací, kamerové systémy - domácí telefony - antény.

Práce: - elektroinstalace - elektromontáže - revize - malířské - lakýrnické

Práce, řemeslo: - zedník, zednické - obkladačské - malířské - elektrikářské - rekonstrukce

Elektroinstalace. Elektromontážní, elektroinstalační práce. Služby: - opravy, údržba, revize elektro, elektrická zařízení - projektové dokumentace elektro - poradenská činnost v oblasti úspor elektrické energie - montážní práce v domech i bytech - okamžité odstraňování havárií a poruch.

Velkoobchod a maloobchod Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení Poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob

Nabídka elektroinstalačních služeb.

Stavební a zednické práce. Stavební činnost: - rekonstrukce - bytová jádra - fasády. Práce: - bourací - vodoinstalatérské - elektroinstalační - malířské

Návrh, dodávka, montáž, orpavy: - TV antény - satelitní antény - antén pro příjem pozemního vysílání DVB-T - společné TV antény - elektronické zabezpečovací systémy - domovní telefony, zvonky - datové rozvody. - elektroinstalace.

montáž elektroinstalací do 1 kV výroba rozvaděčů

Služby v oborech: -měření, regulace. -plyn. -elektřina. Dodávka: -hardware. -software.