Karel Hrabák
Securetech s.r.o.
ELPOL Police s.r.o.

Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
Služby: - měření, revize, kontrola bezpečnostních parametrů u tvářecích strojů - revize elektrických spotřebičů - měření hladiny hluku v místech obsluhy a v pracovním prostředí.

Služby: - silnoproud - slaboproud - projekce - instalace - fotovoltaické systémy - automatizace a MaR. Prodej: - fotovoltaika - transformátory.

Elektroslužby. Elektromontáž. Údržba elektrického zařízení: - oprava akumulačních kamen. Hromosvody-instalace, revize. Velkoobchod: - elektroinstalační materiál. Výroba: - rozvaděče. Revize elektro.

Elektroinstalační práce -montáže, revize elektro. Elektromontážní práce.

Elektroinstalace-elektrikář. - revize elektro.

Služby: - elektroinstalace - elektromontáže - výroba rozvaděčů - revize - zámečnická výroba

Výroba: -elektrorozvaděče do 1600 A. Služby, práce: -práškové lakování. Opravy, údržba, montáž: -elektrozařízení. Měření a regulace (MaR).

Služby: -zemní práce -zemní protlaky -řezání živičných a betonových povrchů -elektroinstalační práce včetně revizí a hromosvodů -zřizování jednotné telekomunikační sítě -obchodní činnost -zámečnická výroba -recyklace živice -oprava komunikací -optické sítě -záfuk optických kabelů -výkopy. Půjčovna: -malá ...

Projekce, montáž: -elektro -technologické celky. Specializovaný velkoobchod i maloobchod, dodávka, rekonstrukce, automatizace: -galvanické provozy -neutralizační stanice -zařízení pro odmašťování, předúpravu i konečnou úpravu povrchů Zprostředkování dodávek: -zařízení lakoven. Práškové nanášení barev.

Zabezpečování objektů Kompletní elektroinstalace - alarmy - kamerové systémy Kompletní elektroinstalace -silnoproudé montáže do 1000V Přípravné práce pro stavby

Výroba, prodej: - zabezpečovací a signalizační zařízení. Služby: - revize elektrického zařízení, ručního nářadí. Montáž, údržba: - slaboproud, silnoproud. - strojní zařízení a rozvaděče, hromosvody. Komplexní dodáky a montáže silnoproudých a slaboproudých zařízení v občanské a průmyslové výstavbě, instalace zabezpečovacích zařízení, ...

Činnost: - revize elektroinstalací - revize hromosvodů - revize strojů, elektrospotřebičů

Prodej, maloobchod: -elektroinstalační materiál Práce: -elektroinstalační

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Projektování, opravy, revize a montáže elektrických zařízení - výroba rozvaděčů - opravy, montáže a revize vyhrazených elektrických zařízení - automatizace výrobního procesu HW + SW - dodávky pro galvanické linky a neutralizační stanice.

Úpravy domů a renovace interiérů - elektroinstalace, elektroinstalační práce - vodo topo plyn - výškové práce - zednické práce.

Průmyslové automatizace, automatizační systémy - inteligentní bydlení a řízení budov - elektro, výroba rozvaděčů - tvorba aplikačního software.

Stavitelství, stavební práce - hrubá stavba - zednické práce - klempířské a pokrývačské práce - zateplení budov - malířské práce - elektroinstalační práce - lité podlahy.

Práce: - elektroinstalační - elektrikář - montáže průmyslových elektroinstalací.

Práce, montáž po celé ČR**: -specializovaná pokládka a distribuce střešních, stěnových a okapních systémů RANNILA včetně zaškolování montážních firem -klempířské pozink, měď, hliník, titanzinek, RANNILA, LINDAB -pokrývačské RANNILA, LINDAB, SATJAM, MEINDL, TONDACH, BETERNIT -montáž střešních oken KUBESO, ...

Výstavba: -telekomunikační práce -elektrikářské práce -zednické práce -zemní práce. -správa a pronájem nemovitostí: -Beckovského 2045, Havlíčkův Brod, 580 01 tel: 569 428 630.

Ing. Petr Mrňous se zaměřuje na montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení a projektovou činnost.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

MAPO-MONT, s.r.o. se zaměřuje na elektromontáže, montáže kamerových a zabezpečovacích systémů, požární signalizace a domácích telefonů.

Firma Elektro - ing.Klíma s.r.o. v Třebíči na Vysočině se specializuje na provádění nových a rekonstrukci stávajících elektrických instalací včetně provozu a údržby veřejného osvětlení. Také vlastníme velké množství montážních plošin pro práci ve výškách a provádíme přepravu nadměrných nákladů těžkou autodopravou. Mezi naše další služby se také ...