Karel Hrabák
Securetech s.r.o.

Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. se již od svého vzniku v roce 1990 poskytuje širokou škálu služeb v oblasti energetiky. Provádíme opravy, montáže i dodávky veřejného osvětlení, přípojky vysokého i nízkého napětí pro velké i malé zákazníky, připojení alternativních zdrojů energie i revize elektro. Jsme smluvní partneři společnosti ČEZ.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Projektování, opravy, revize a montáže elektrických zařízení - výroba rozvaděčů - opravy, montáže a revize vyhrazených elektrických zařízení - automatizace výrobního procesu HW + SW - dodávky pro galvanické linky a neutralizační stanice.

Úpravy domů a renovace interiérů - elektroinstalace, elektroinstalační práce - vodo topo plyn - výškové práce - zednické práce.

Průmyslové automatizace, automatizační systémy - inteligentní bydlení a řízení budov - elektro, výroba rozvaděčů - tvorba aplikačního software.

Stavitelství, stavební práce - hrubá stavba - zednické práce - klempířské a pokrývačské práce - zateplení budov - malířské práce - elektroinstalační práce - lité podlahy.

Práce: - elektroinstalační - elektrikář - montáže průmyslových elektroinstalací.

Práce, montáž po celé ČR**: -specializovaná pokládka a distribuce střešních, stěnových a okapních systémů RANNILA včetně zaškolování montážních firem -klempířské pozink, měď, hliník, titanzinek, RANNILA, LINDAB -pokrývačské RANNILA, LINDAB, SATJAM, MEINDL, TONDACH, BETERNIT -montáž střešních oken KUBESO, ...

Výstavba: -telekomunikační práce -elektrikářské práce -zednické práce -zemní práce. -správa a pronájem nemovitostí: -Beckovského 2045, Havlíčkův Brod, 580 01 tel: 569 428 630.

SIFE s.r.o. se zaměřuje na montáž a servis fotovoltaických systémů, elektroinstalace, výrobu elektrických rozvaděčů a modulárních domů.

FIX HB s.r.o. se zaměřuje na montáž oken, stínící techniky, posuvných systémů, garážových vrat a na elektrikářské práce.

VAK HB Energie, s.r.o. se zaměřuje na ochranu životního prostřední, opravy, revize a montáž elektrických zařízení a na projektovou činnost.

Revidováno s.r.o. se zaměřuje na revize různých druhů elektrických zařízení, spotřebičů a nářadí.

Společnost Filip Vondra elektro a plynoslužby s.r.o. zajišťuje servis, kontroly a opravy plynových kotlů, elektrokotlů a topidel. Pravidelná údržba a čištění. Autorizovaný servis plynových kotlů značek Intergas, Protherm, Buderus (do 50 kW i nad 50 kW), Junkers - Bosch (do 50 kW i nad 50 kW), Viadrus, Vaillant, Viessmann Servis plynových ...

Přemysl Filip provádí práce všeho druhu: - elektrikářské, instalatérské, montážní práce - opravy přístrojů a zařízení - datové rozvody CCTV, ACS, EPS, EZS - montáž nábytku a práce se dřevem - pokládání podlah (laminátové podlahy) - zahradnické práce - izolace dřevostaveb, parozábrany, hydroizolace - drobné opravy aut, zemědělské techniky, ...

Sortiment: - svítidla a světelné zdroje - modulární přístroje a spínače - rozvaděče - kabely, vodiče, vypínače - ventilátory, zásuvky - domácnost, zahrada - zabezpečení - akumulátory - velké spotřebiče a jiné

Revize a projekty elektrických zařízení a hromosvodů dle ČSN. V distribuci ČEZ - vyjednání nového odběru - změna sazby pro připojení FVE, tepelného čerpadla - navýšení příkonu

Instalatérské a topenářské práce: - montáž a opravy plynových přípojek a spotřebičů, - revize a projekce zdravotně technické instalace - revize elektroinstalace, provádění stavebních prací - montáže voda - plyn - topení, tepelná čerpadla, podlahové ÚT, taktéž projekty - rekonstrukce koupelen a sociálních zařízení. Naše firma ...

Výroba, maloobchod: - projekce, konstrukce a výroba rozvaděčů nn - elektro montáže (v normálním, i ve výbušném prostředí) - revize elektro objektech A+B - prodej elektromateriálu.

Revize elektrických zařízení a hromosvodů. Elektrorevize. Revize elektro, hromosvody. Opravy a prodej kancelářských židlí a křesel.

Práce: -elektroinstalační -elektromontážní

Služby: - novostavby RD na klíč - rekonstrukce průmyslových objektů - obklady a dlažby - zateplovací systémy, venkovní fasády - sádrokartonové půdní vestavby - přístavby a garáže - zahradní krby, terasy, dlažby, ploty - přípojky plynu, elektřiny, vody a kanalizace

Elektromontáže, elektromontážní prác: - silnoproudé elektroinstalace - slaboproudé elektroinstalace: - domácí telefony - videotelefony - elektronické zabezpečovací systémy EZS. Montáž, revize a rekonstrukce: - hromosvody. Realizace, montáže: - fotovoltaické elektrárny. Návrhy a instalace: - elektrické ...

Služby: - bytové, průmyslové elektroinstalace - revize - elektrické spotřebiče, nářadí, elektro, hromosvody - montáž hromosvodů, domácích telefonů a rozvodů, topných rohoží.

Elektromontáže: - silnoproudé, slaboproudé instalace - strukturované kabeláže - kamerové systémy, elektronické zabezpečovací systémy - počítačové sítě - průmyslová automatizace - měření a regulace.

Práce: - elektrikářské - montáž elektroinstalací.