Nejvyužívanější izolační prací je zateplování domů pomocí izolačních materiálů. Izolační práce dále zahrnují izolace plochých střech, zahradních jezírek, balkonů, teras a jímek. Méně typické izolace jsou izolace proti tlakové vodě nebo proti radonu.

Milan Vrbka se specializuje na zednické práce, poskytuje služby pro zemědělství a zahradnictví a poradí si i s činnostmi týkající se izolatérství.

Petr Lupoměch provádí zateplovací a stavební práce. Svým zákazníkům prodává různé druhy oken, vyrábí a montuje lodžie, izoluje střešní krytinu a mnoho dalšího.

Zdeněk Navrátil se zaměřuje na izolaci střech, základů budov proti vodě a radonu, izolaci balkónů, jezírek a teras a na pokládku asfaltových pásů na střechy.

František Uhlíř se zaměřuje na stavební práce, zděná jádra, rekonstrukci bytových jader a dalších objektů, zateplení fasád a na dřevostavby.

Roman Rosecký se zaměřuje na zednické práce, opravy bytových jader, sádrokartony, zateplení a obklady.

Tomáš Strachoň se zaměřuje na pokrývačské a klempířské práce, provádí zateplení a montáž odvětrávaných fasád.

Zateplování Sádrokartony Obkladačské práce Zednické práce

Michal Studený se specializuje na izolaci a nátěry šikmých a rovných střech.

Lakýrnické a natěračské práce Malířské práce Tapetářské práce Zateplení budov Dokončovací stavební práce

Libor Stejskal z okresu Žďár nad Sázavou se zaměřuje na klempířské a pokrývačské práce, opravu karosérií, tesařství a izolatérství.

Hydroizolace plochých střech: -asfaltové modifikované pásy -stěrkové hmoty -lokální opravy střešních plášťů -zateplování plochých střech. Nátěry plechových střech. Zateplování fasád. Stavební izolace. Rekonstrukce: -terasy -balkony. Práce: -zednické -sádrokarton. Prodej: -fasádní barvy -nátěrové hmoty vnější i vnitřní ...

Práce: -klempířské. Krytí střech: -pozinkovaným plechem, hliníkem, mědí, eternitem.

Poradenství, realizace: -fasády, fasáda -omítky, omítka.

U nás si můžete zakoupit potřebné vybavení a materiál pro zhotovení injektáže zdiva svépomocí, jsme dodavatelem stavební chemie, konkrétně pro injektáž zdiva proti kapilárně vzlínající vlhkosti. V případě, kdy se injektáží zdiva svépomocí nechcete zabývat, můžete se na nás obrítit a my injektáž provedeme. Jsme zároveň i realizační firmou.

Naše společnost provádí izolace zemních staveb a hloubených objektů, izolace plochých střech bytových a průmyslových objektů, teras, balkonů a izolace bazénů, jezírek a technických a vodních nádrží. Realizační činnost firmy je nejen založena na vysoké kvalitě zpracování materiálů od renomovaných dodavatelů, technické připravenosti, ale také na ...

Práce: -zateplování budov. -revitalizace, opravy panelových domů. Půjčovna, pronájem: -trubkové lešení.

H-mont Nabízí práce: -zateplování fasád -nátěry fasád -malby interiéru -využití vysokotlakového nástřiku "AIRLESS" (výrobní haly, garáže) -sanační systémy -proti plísňové systémy -drobné stavební úpravy -sádrokartonářské práce, obkladačské práce.

Dodávka a montáž: -výroba krovů včetně montáže -výroba pohledových krovů včetně nátěrů -klempířské práce -pokrývačské práce -kompletní dodávky staveb -zateplování staveb -rekonstrukce staveb -půdní vestavby.

Zateplování fasád. Pokládka - dlažby. Rekonstrukce byty a domy.

Stavby: -dvouplášťové střechy na panelové domy -půdní vestavby a nadstavby na panelové domy -stavby na klíč -komíny. Práce: -tesařské, zednické, klempířské, pokrývačské -střechy -hydroizolace -dřevěná šindel-historické a reprezentativní objekty -výškové nátěry a montáže konstrukcí pomocí horolezecké techniky -bourání: komíny, haly.

Hlavní činnosti firmy se zaměřuje na izolace, střechy. Nabízíme zednické, klempířské, pokrývačské práce. Montáže střešních oken. Stavby a opravy střešních plášťů klasických i atypických typů střech - sedlová, šikmá, plochá, pultová, valbová, mansardová střecha apod. Krovy, vazby, oplechování atiky, okapový systém, okapnice, oplechování štítu.

Práce: -zateplení domů a fasády -rodinné domy na klíč -přestavby bytových jader -rekonstrukce budov -nadstavby budov -zámkové dlažby -zemní a výkopové práce

Práce: - zednické - sádrokatonářské - rekonstrukce koupelen - zateplování fasád - pokládka zámkové dlažby

Stavební a obchodní společnost. Výstavba: - rodinné domy - průmyslové objekty - zateplování objektů - rekonstrukce budov.

Miroslav Stupka se specializuje na výstavbu a rekonstrukce domů, chatek, garáží. Poradí si i se zateplením, obkladačskými pracemi a pokládáním venkovní dlažby.