Stavby Markl

Nejvyužívanější izolační prací je zateplování domů pomocí izolačních materiálů. Izolační práce dále zahrnují izolace plochých střech, zahradních jezírek, balkonů, teras a jímek. Méně typické izolace jsou izolace proti tlakové vodě nebo proti radonu.

Potřebujete opravit byt nebo postavit dům ? Obraťte se na nás ! Umíme to i velmi rychle ! stavby na klíč krovy, pokrývačské práce, zateplovací a izolační práce domů a střech vnější a vnitřní štuky a omítky, malování, natírání, lakování (kytování dřeva a kovů) podlahářské práce a truhlářské práce.

Stavební firma: - stavba střech - rekonstrukce střech - hydroizolace spodních staveb proti vlhkosti a radonu - práce klempířské, pokrývačské, tesařské, hromosvodářské.

Služby: - úklidové práce - rekonstrukce - lakýrnické práce - sádrokartony - zateplování - malířské práce.

Energetická bilance - snižování energetické náročnosti budov Audity nemovitostí Komplexní posuzování nemovitostí - posudky, měření a diagnostika budov společně s certifikací, energetickým průkazem a projektem Projekce - nemovitosti - rodinné domy Příprava staveb (ke stavebnímu povolení).

Služby: -přestavby bytových jader -rekonstrukce bytů na klíč -obklady, dlažby -plovoucí podlahy -sádrokartony -půdní vestavby -stropní podhledy -malířské a lakýrnické práce -nátěry fasád -obkladové zárubně -elektroinstalační práce -tepelné a zvukové izolace.

Firma ARKONA - izol.s.r.o. je izolatérská společnost, specializující se na kompletní dodávku i opravu plochých střech a stavebních izolací.

-Přípravné práce pro stavby -zateplaní fasád domů

Výměna - izolační skla Montáž - stínící technika Záruční a pozáruční servis - okna a dveře (plastová, hliníková a dřevěná eurookna) Opravy, výměna a montáž - kování - zámky

Zateplování objektů, zednické práce, malířské práce, odvlhčování vlhkých budov, izolace proti spodní a tlakové vodě, hydroizolace plochých střech Zateplování obvodových plášťů budov kontaktními a nekontaktními zateplovacími systémy Bourání zděných konstrukcí Sanace proti vlhkosti - odvlhčování budov Rekonstrukce bytů i domů Výměna bytového ...

Prodej, práce, montáž, rekonstrukce: -sádrokartonové podhledy -sádrokartony -tepelná izolace -střešní okna -zateplení izolací -úpravy fasády -půdní vestavby.

Stavební firma: - kompletní regenerace panelových domů - regenerace fasád včetně aplikace dodatečného zateplení - hydroizolace střech, lodžií a balkónů - statika a sanace stavebních objektů.

stavební činnost: vnitřní i venkovní strojní/ruční omítky - zateplování budov - vyzdívání všeho druhu - štukování - stěrkování podkladu atd ...

Zajišťujeme realizace staveb, rekonstrukce, zateplování, zemní práce a projektovou činnost.

Provádění veškerých stavebních prací a zateplování budov.

Rozsah činnosti naší firmy: - prodej minerálních akustických podhledů Eurocoustic - prodej podhledových svítidel - montáž všech druhů zavěšených podhledů (minerální, kovové, sádrokartonové) - montáž sádrokartonových konstrukcí včetně protipožárních a atypických - montáž přemístitelných příček - montáž zdvojených podlah.

Hromosvodařské práce Izolatérské práce - hydroizolace plochých střech panelových a rodinných domů, průmyslových hal, základů staveb proti vodě a radonu z podloží izolace - jezírka - bazény - terasydodatečné zateplování střech a teras Hydroizolace základů staveb proti radonu z podloží

Izolatérské práce Klempířské práce - stavební klempířství Pokrývačské práce

Tepelné foukané izolace, Knauf, Isocell, CIUR -Isover Stavby na klíč - rekonstrukce

Kamenické práce Izolační práce Stavba - ploty Zemní práce Obkladačské a dlaždičské práce Rekonstrukce - rodinné domy - byty - interiéry

Hlavní činností jsou veškeré stavební práce, které bezprostředně souvisejí s hydroizolací rovných a šikmých střech, teras a spodní stavby. Hydroizolační práce Klempířské a pokrývačské práce Tepelně izolační práce (zateplování fasád, střešních nástaveb a strojoven) Pokrývačské práce sedlových a pultových střech Zámečnické práce Natěračské ...

Natěračské práce Tesařské práce Montáž, revize - hromosvody Montáž - střešní izolační systémy Klempířské práce Pokrývačské práce Montáž - střešní okna.

Tesařské práce Izolace - ploché střechy Klempířské práce Pokrývačské práce Prodej a montáž - střešní okna