Kamenické práce zahrnují výrobu kuchyňských linek z kamene, výrobu parapetů, schodů, obkladů krbů a další úkony. Výroba a následné zpracování umělého a přírodního kamene, žuly, mramoru, vápence, pískovce a dalších materiálů je vždy na vysoké úrovni.

Kamenictví, kamenické práce. Obklady, dlažby, drobné zednické práce.

Kamenosochařství, výroba: - cementové zboží

Kamenictví. Výroba, prodej: -terasové schody -venkovní, vnitřní, samostatné -parapetní desky

Výroba, realizace, montáže: -kuchyňské a umyvadlové desky, obklady a dlažby z přírodních materiálů -schodiště -parapety -hřbitovní architektura. Materiály: -žula, mramor, travertin, pískovec, polodrahokamy.

Náhrobky a kamenné pomníky. Služby: -sekání, obnovy, opravy, zlacení, stříbření, stínování a malování písma na náhrobky. -lepení keramických fotek na náhrobních deskách.

Stavební firma, projekty a realizace : - dřevostaveb, dřevostavby: - rodinné domy na bázi dřeva - nízkoenergetické - pasivní. Působnost celá ČR.

Opravy motorových vozidel -Zprostředkování obchodu a služeb Zpracování kamene

-Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Fotografické služby -Výroba plastových a pryžových výrobků -Výroba stavebních hmot, porcelánových, keramických a sádrových výrobků -Broušení technického a šperkového kamene -Umělecko-řemeslné zpracování kovů -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných ...