Malířské a natěračské práce nezahrnují pouze malování interiérů a exteriérů, ale také tapetování, nátěry fasád, drobné zednické práce, sádrové omítky a nátěry oken, dveří a radiátorů. Na všechny tyto úkony jsou používané kvalitní barvy v mnoha odstínech.

Stavební práce: -stavby na klíč -modernizace -rekonstrukce -zateplování budov -výměna bytových jader -malířské a natěračské práce -vodoinstalatérské práce.

Služby: -malířské a natěračské práce.

Služby: -malířství -natěračství -úklidové práce.

Služby: -protipožární nástřiky a nátěry -protipožární ucpávky a stěny -nátěry elektrických kabelů -protiplísňové a ochranné nátěry.

Práce: -malíř pokojů -natěračské práce -vše dle dohody.

Služby: -malířské práce -natěračské práce.

Malířské a natěračské práce: -nátěry fasád -nástřiky -dekorativní a tenkovrstvé omítky -benátské štuky a omítky -fládry, batiky.

Stavební práce: -stavby na klíč -rekonstrukce staveb -zateplovací systémy -vnitřní a venkovní štukové omítky -jednovrstvové strojní zpracování -sádrokartonové konstrukce -vnitřní nátěry, malby fasád. Pronájem, půjčování. -lešení. Velkoobchod: -stavební materiály.

Služby: -úklidové -kanceláře, hotely, školy, domácnosti, nemocnice, kuchyně, stravovací zařízení -průmyslové objekty a výrobní haly -po řemeslech, půdní a sklepní prostory -venkovní plochy, sníh -údržba zeleně -malířské a natěračské práce -drobné zednické práce -zahradnické práce. Provozovna: -37001, České Budějovice, ...

Základem naší společnosti je precizní práce, která vychází z 18-leté zkušenosti.Naší prioritou je spokojený zákazník.Nabízíme veškeré malířské a natěračské práce.Malování bytových i nebytových prostor.Nátěry fasád, střech, podlah.Speciální chemické nátěry(nátěry bazénů, nátěry konstrukcí atd).Provádíme protipožární nátěry(ocelové, kovové, betonové ...

Služby: -lakýrnické práce -malířské práce.

Služby: -malíři pokojů, malířské práce malování bytů -malířské práce nebytových prostor -zedníci, zednické práce rekonstrukce domů, bytů -zateplování a rekonstrukce fasád -natěrači, natěračské práce, nátěry fasád, protipožární a antigrafitové nátěry, vysokotlaké stříkání, nátěry konstrukcí -stavební řemesla dle ...

Firma PORHANZL provádí veškeré stavební, zednické, malířské a natěračské práce.Specializace na rekonsrukce, opravy památek a renovace sedláckých usedlostí.Dále provádíme tesařské a další práce, které lze najít spolu s fotkama prací na stránkách www.porhanzl.blogz.cz

Služby: -malířské práce -natěračské práce -zpracování účetnictví -stavební spoření.

Práce: -malířské -natěračské -okna, dveře, fasády.

Malíř - natěrač. Služby: -malířské a natěračské práce.

Služby: -výškové práce -nátěry, čistění, penetrace -kácení stromů -vše ve výškách pomocí horolezecké techniky -opravy výškových budov -stavby lešení.

Služby: -malířské a natěračské práce.

Stavební řemesla - čeští řemeslníci v oborech malíři pokojů, natěrači, zedníci a zateplení fasády domů, rekonstrukce, protipožární nátěry Naši malíři pokojů, natěrači, zedníci jsou řemeslníci s vystupováním vůči zákazníkovi na velmi vysoké úrovni. Pro Prahu a České Budějovice.

Služby: -malířství -natěračství.

Služby-řemeslo: -malířské a natěračské práce -nátěry fasád, malby interiérů a dekorace.

Služby: -malířské a natěračské práce.

Služby: -vodoinstalace -malíř a natěrač -zedník -elektrikář -montáž sádrokartónu a minerálních podhledů -půdní vestavby na klíč -veškeré instalace -obklady a dlažby.

Práce: -malířské -natěračské.

Stavební práce, montáž: -montáž sádrokartonu, půdní vestavby -minerální podhledy -tepelné izolace, zateplování fasád -plovoucí podlahy -malířské a natěračské práce.