Malířství Vodička
Mykola Hulka

Malířské a natěračské práce nezahrnují pouze malování interiérů a exteriérů, ale také tapetování, nátěry fasád, drobné zednické práce, sádrové omítky a nátěry oken, dveří a radiátorů. Na všechny tyto úkony jsou používané kvalitní barvy v mnoha odstínech.

Zednictví Zámečnictví, nástrojářství Malířství, natěračství Vodoinstalatérství, topenářství

Malířství, lakýrnictví, natěračství

Natěračské práce nátěry okna, dveře, konstrukce, střechy, radiátory, malby fasád. Malířské práce schodiště, kanceláře, haly, učebny, chodby. Drobné zednické práce.

Malířství a natěračství. Malíř, natěrač.

Malířství, natěračství. Malíř, natěrač.

Stavební práce nejen pro Brno Veškeré stavební práce Výškové práce Kácení a řezání stromů Izolace střech a lodžií Zámečnické a klempířské práce Montáže a demontáže Čištění a mytí Demolice Sklenářské práce Elektro práce Speciální práce Malířské a natěračské práce NONSTOP POHOTOVOST Práce provádíme jak v interiérech tak i v ...

Malířství, natěračství. Malíř, natěrač.

Malířské a natěračské práce: -malby -nátěry, oškrabání -lepení tapet -písmomalířsképráce -fasádní nátěry -stříkané tapety-VARIOPAINT -renovace kuchyňských linek -nástřiky umakartových bytových jader -doprava zdarma.

Lakýrnické, úklidové a stavební práce ve výškách pomocí horolezecké techniky.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování služeb pro rodinu a domácnost

Originální interiérový design. Nejsme jen obchod s nábytkem, ale nabízíme i podlahy, koberce, ztvárnění interiéru sádrokartonem, barisolem, úpravu stěn interiérovou stěrkou, osvětlení prostoru, pohodlné a moderní sedací soupravy a množství interiérových doplňků. Komplexní poradenství a proškolený personál, který Vám poradí při výběru materiálu, ...

Malíř, natěrač. Malířské, natěračské práce Brno Tapetování, tapetářské práce v Brně a okolí. Rekonstrukce pokojů.

Práce: -malířské -natěračské. Malíř, natěrač. Zednické práce.

Malířství a natěračství Brno -veškeré malířské a natěračské práce -speciální malířské práce -tapetování a nátěry všeho druhu Z doplňkových prací Vám můžeme nabídnout vyklízecí práce, stěhování, bourání, či pokládku plovoucích podlah.

Malířské, natěračské práce (průmyslové objekty): - antikorozní nátěry - protipožární nátěry. Tapetářské práce. Pronájem: - vysokozdvižné plošiny.

Natěračské práce Malířské práce. Malíř, natěrač.

Stavební práce Zednické práce Rekonstrukce Zateplování fasád Ploty Obklady a dlažby Zídky Venkovní dlažby Malba a nátěry Vodo-topo-plyn Elektroinstalační práce

Malířské, natěračské a tapetářské práce se zaměřením na menší a střední zakázky, malování bytů, rodinných domů, ordinací, kanceláří, MŠ, restaurace, banky, administrativní budovy atd.

Malířství, natěračství. Zednické práce.

Natěračské práce - odmaštění podkladu - kompletní či částečné odstranění starých nátěrů - jeden až dva základní i vrchní nátěry, dle potřeb - nátěry ocelových konstrukcí - napuštění dřeva penetrací nebo jiným vhodným materiálem nátěry - dřevo, zarubně, radiátory, zabradlí, střechy, fasády Malířské prácemalování - pokoje - byty - ...

Malířství, natěračství. Malování, natírání.

Natěračské práce Malířské práce Uklízecí práce po malování a natírání Stavební dokončovací práce.

Malířské a natěračské práce. Malování pokojů Brno. Natírání, úklid.

Malířství, natěračství Brno. Úklidové práce -po malování -zajišťujeme předvánoční úklid -úklid celoročně -mytí oken -mytí výkladních skříní, vitrín -mytí podlah -úklid kanceláří -vysávání a tepování sedaček a koberců.

Natěračské práce Malování - kanceláře - byty - internáty - úřady - rodinné domy Úklidové služby Podlahářské práce Zednické práce.