Malířství Vodička
Mykola Hulka

Malířské a natěračské práce nezahrnují pouze malování interiérů a exteriérů, ale také tapetování, nátěry fasád, drobné zednické práce, sádrové omítky a nátěry oken, dveří a radiátorů. Na všechny tyto úkony jsou používané kvalitní barvy v mnoha odstínech.

Malířské a natěračské práce - provádíme malby a nátěry interiérů, exteriérů i speciální protipožární nátěry.

Hlavním předmětem firmy Ekonstrukt je provádění staveb a stavebně dokončovacích prací včetně pokládky podlah a montáž sádrokartony. Specializujeme se především na výstavbu a rekonstrukci objektů, inženýrských sítí a komunikací. Také působíme v oboru malířství a natěračství v Olomouci a okolí. Zaměřujeme se na tyto stavební práce a stavební ...

Pronájem montážní zdvihací plošiny o celkové hmotnosti 3300kg. Opravy a čištění okapů-svodů, rizikové kácení stromů, elektrikářské, zednické, malířské, klempířské práce ve výškách, instalace reklam a bannerů, mytí oken, zábrany proti holubům.

Natírání: - okna - dveře - obložení - ploty - betonové podlahy - dřevěné podlahy - sokly - radiátory - střechy - svody. Malování: - byty - nebytové prostory - kanceláře - chodby - skladové haly.

Chlapi v akci - Hodinový manžel. Práce: - drobné i větší řemeslné práce, stavební a údržbové - v domácnosti, kanceláři, či ve firmě - autodoprava, stěhování.

Opravy: - spotřebiče - domovní, bytové a průmyslové elektroinstalace. Sádrokartony: - montáž suchých staveb - zateplení budov. Tesařské práce Malířské a natěračské práce

Podlahy, sádrokartony, malby, dodávka a montáž dveří a zárubní, rekonstrukce interiérů.

Práce, řemeslo: - malíř, malířské - natěračské

Písmomalířské práce. Malířské práce. Lakýrnické práce.

Stavební práce: - zednické práce - obkladačské práce - sádrokartonářské práce - natěračské práce - rekonstrukce domů, bytů, bytových jader.

Služby: - vodoinstalatérské práce - podlahářské práce - zednické práce - sádrokartonářské práce - obkladačské práce - drobné malířské práce - montáže polic, skříněk, zrcadel a dalších doplňků.

Odborné malířské a natěračské služby: - malování interiérů a exteriérů (byty, rodinné domy, kanceláře, schodiště, komerční prostory) - nátěry oken, dveří, podlah, střech, konstrukcí, radiátorů aj. Přípravné práce před započetím zakázky - přikrytí podlah, nábytku, drobné zednické práce a také úklid. Po dohodě se zákazníkem pracujeme s ...

Provádíme : -údržby nemovitostí pro majitele nemovitostí, bytová družstva -malířské, natěračské práce - úklidové práce. Zajišťujeme : - elektroinstalace údržba, opravy, nové rozvody, stavební dělníky, pomocné -stavební práce -oklepy omítek -sekání drážek, výkopy, ... Vše za bezkonkurenční ceny, rychle a kvalitně.

Řemeslo: - malíř - natěrač - drobné zednické úpravy.

Stavby a rekonstrukce Rekonstrukce bytových jader a interiérů. Práce: - zednické - sádrokartonářské - obkladačské - malířské - podkládka plovoucích podlah - zateplování.

Velkoobchod, maloobchod - regionální zastoupení firem Tollens, Stachema Kolín, Baumit, Remmers, OIKOS. Míchací a pigmentovací zařízení: - tónování a míchání Vámi vybraných odstínů fasádních barev a omítek na počkání i dle dodaných vzorkovnic. Čištění a nátěry fasád, malby interiérů, dekorativní techniky, tapetování, odstraňování ...

Barvy Morava. Práce, služby: -natěračské -malířské -podlahářské -výškové -žaluzie -úklid.

Zabýváme se: Úklidovými službami: - pravidelné úklidy kanceláří, provozoven, skladů, výrobních prostor, domácností - jednorázové úklidy domácností, kanceláří, provozoven, skladů, výrobních prostor. Odborným čištěním: - pevných povrchů - čalouněného a koženého nábytku - čištění koberců - čištění automobilů. Údžbovými pracemi: - ...

Práce: - malířské - natěračské - fládrování

Služby: - výroba kuchyní a nábytku na míru - rekonstrukce koupelen - malířstvím, natěračstvím

Práce: - zednické - malířské, natěračské

Práce: - malířské - natěračské - lakýrnické.

Stavební firma: -zateplování fasád -opravy a nátěry fasád -stavební a natěračské práce ve výškách -klempířské -rekonstrukce střešních krytin, balkonů, lodžií - rozvody vody, plynu.

Kompletní dodávky a montáže: - sádrokartonové konstrukce - minerální kazetové podhledy - podlahové krytiny - malby a nátěry.