Malířství Vodička
Mykola Hulka

Malířské a natěračské práce nezahrnují pouze malování interiérů a exteriérů, ale také tapetování, nátěry fasád, drobné zednické práce, sádrové omítky a nátěry oken, dveří a radiátorů. Na všechny tyto úkony jsou používané kvalitní barvy v mnoha odstínech.

Sklenářské práce. Rostlinná výroba kombinovaná se živočišnou výrobou (smíšené hospodářství). Sklenářské, malířské a natěračské práce. Výstavba pozemních a inženýrských staveb. Pozemní a inženýrské stavitelství. Výroba elektrických strojů a zařízení. Elektroinstalace.

Malířské a natěračské práce. Sklenářské, malířské a natěračské práce.

Sklenářské, malířské a natěračské práce.

Úklidové služby, úklid. - pravidelný úklid domů, bytů, kanceláří, administrativních prostorů. Malování interiérů, bytů, kanceláří. Nátěry oken, dveří. Tapetování. - vše automaticky spojeno s úklidem. Velkoobchod, vzorkovna, prodej, zásilková služba: - speciální sportovní prádlo - termoprádlo - sportovní potřeby a doplňky.

Provádíme malování bytů, kanceláří, hal, nátěry střech, fasád, betonových podlah, ocelových konstrukcí, lakování dveří, oken, nástřiky Variopaint, strukturální nátěry. Malířství a natěračství, malíři. Veškeré malířské, lakýrnické a natěračské práce.

Malířské a natěračské práce. Výroba plastových součástí pro výrobní spotřebu. Velkoobchod, prodej: -barvy, laky, malířské a natěračské potřeby. Práce: -vysoušení všech druhů zdiva bez narušení stavební podstaty systém AQUAPOL -stříkané tapety, malby, nátěry. Montáž: -žaluzie horizontální, vertikální -venkovní rolety.

Práce: - malířské - natěračské - dokončovací stavební práce

Práce: - malířské - natěračské - lakýrnické.

Práce malířské: - malby vápenné - malby klihové materiál kaolín + klih + 5% latex - malby bezoděrové - malby omyvatelné Možnost obarvení dle přání zákazníka. Zakrývání a oplepování ploch v ceně. Práce natěračské: - nátěry oken, dveří, podle potřeby opálení a obroušení starých nátěrů - nátěry zárubní, omítek a konstrukcí - ...

Stavební a obchodní činnost. Obkladačské a malířské práce. Recyklace stavebních odpadů, obklady a dlažby.

Malířské a natěračské práce v interiéru i exteriéru, okna, dveře, fasády a konstrukce.

Práce: - malířské - nástřiky bytových jader - renovace van vložkováním - stříkané a plastické omítky - omyvatelné nátěry a nástřiky. Renovace van akrylátovou vložkou, malování bytů a nástřiky umakartů.

Malířské a natěračské práce. Malby bytové, nebytové, stavební. Nátěry plechových střech, žlabů, svodů. Působnost v rámci celé ČR.

- protiskluzová povrchová úprava betonových cest a schodů - malířské a natěračské práce

Práce: - malířské - natěračské - demoliční - výkopové - úklidové.

Naše nabídka: - stříkané tapety - štěrkové tapety - renovace van - zateplování domů foukanou izolací.

Malování domů, bytů, pokojů, kanceláří, schodišť, společných prostor, průmyslových prostor, zdravotnických zařízení, škol, atd. Nátěry oken, dveří, zárubní, radiátorů, fasád, lakování podlah, veškerých kovových a dřevěných konstrukcí, protipožární a protiplísňové nátěry, atd.

Provádíme: - malířské, natěračské práce - vodoinstalatérské práce.

Práce: - malířské - natěračské - tapetářské.

Malířské, natěračské a lakyrnické práce. Profesionální přístup

Malířské a natěračské práce. Sklenářské, malířské a natěračské práce.

Malířské a natěračské práce.