Malířské a natěračské práce nezahrnují pouze malování interiérů a exteriérů, ale také tapetování, nátěry fasád, drobné zednické práce, sádrové omítky a nátěry oken, dveří a radiátorů. Na všechny tyto úkony jsou používané kvalitní barvy v mnoha odstínech.

Malířské a natěračské práce.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - malířské - natěračské.

Práce: -malířské -tapetářské -natěračské -nátěry fasád -renovační.

LOCOLOR, malování pokojů a nátěry fasád pro Kolín a okolí Firma již od roku 1996 zasahuje svým působením převážně Střední Čechy, z nichž především okres Kolín. Zaměřujeme se zejména na kompletní malířské práce menšího i většího rozsahu. Dle přání je možnost provést vystěhování a nastěhování nábytku, jeho zakrytí, zakrytí podlah a částečný nebo ...

Provádíme: - zateplení rodinných domů - umělé omítky, stěrky ze sítí i bez zateplení - nátěry fasád.

Činnost, dodávka, montáž, práce: - dokončovací a zednické práce - malířské práce - plovoucí podlahy - dřevěné podlahy - sádrokartonové systémy - kompletní schodišťový systém - obklady starých schodišť - zámečnické práce, zábradlí, vrata, brány.

Práce: - zednické, - obkladačské, - malířské, - drobné zámečnické.

Nátěry. Malířské práce: -na dřevo - podhledy, nábytek, dveře, okna, podlahy -na kov - zárubně, radiátory, okapy, střechy (lepenky + eternit), ploty (drátěné a dřevěné) -malby veškerých interiérů -tapetování -autolakýrnické práce -nástřiky - karoserií, motorového prostoru a podběhů - plastické nástřiky na prahy - lakování spoilerů z ...

Malířské a natěračské práce - malíř, natěrač

Práce, služby: -malířské -lakýrnické -pokrývačské

Práce: -malířské. -natěračské.

Práce: -malířské -lakýrnické, tapetářské, nátěry fasád, dekorativní malby, tekuté tapety colortap, izolux -fládrovací.

Práce: -zednické: -obklady a dlažba -sanační omítky -malířské -lakýrnické.

Práce: - zednické - malířské - obkladačské. Rekonstrukce a oprava: - fasáda - rodinný dům - bytové jádro - koupelna - dlažba(pokládka) - podlaha - malování - hrubá stavba - plovoucí podlaha - betonování - omítky, štuky - obklady - zateplení

Lakýrnictví Služby: -lakýrnické práce -natěračské práce.

Stavební a obchodní firma KRISTÝNKA Prodej: -barvy -laky -vše pro malíře. Práce: -stříkané tapety JAESER, VARIOPAINT -nátěry fasád -omítky -obklady -pokládání dlažby -sádrokartónové stěny -rekonstrukce koupelen -zednické. Interiéry. Poradenská služba.

Práce: -malířské a lakýrnické. Nátěry: -okna včetně opalování -kuchyňské linky -dveře fládrování.

Práce: -lakýrnické -tapetování, bezešvé tapetování -polystyrénové podhledy a ozdobné lišty -omyvatelné nástřiky COLORFLEK, VARIOPAINT, JAEGER -fládrování.

Služby: - stavby, rekonstrukce - výroba betonu - stavební práce - malířské, natěračské práce - zemní, demoliční práce.

Práce: -malířské interiéry i fasády -tapetářské -lakýrnické, natěračské -lepení stropní polystyrenové podhledy a polystyrenové rohové lišty -dekorativní nástřiky VARIOPAINT.