Pokládání obkladů a dlažeb se neobejde bez profesionální pomoci. Odborníci zajistí pomoc s výběrem materiálu a jeho dodání. Při práci používají kvalitní lepidla a tmely. Kromě keramiky je možné zvolit jiné materiály, jako je mozaika nebo přírodní kámen.

David Strnka TOPSTR - rekonstrukce koupelen
Firma - David Strnka, působící převážně ve Zlínském kraji, se zabývá primárně dodávkou a realizací velkoformátových keramických desek. Keramikou dokážeme realizovat nejen koupelny, ale také kuchyně, kuchyňské pracovní desky, skříňky, stoly, parapety, umyvadla a různé doplňky do interiéru. Dále provádíme obklad kamenem a designové stěrky - stěnové ...
David Strnka TOPSTR - rekonstrukce koupelen
Zdeněk Čech
Společnost Zdeněk Čech nabízí profesionální zednické práce, stavbu a rekonstrukci rodinných domů, pokládku obkladů, dlažeb, plovoucích podlah, stavbu plotů a krbů. Firma má dlouholeté zkušenosti a mnoho spokojených zákazníků, kteří oceňují kvalitu odvedené práce za přijatelné ceny. Sídlo společnosti se nachází v Rokycanech.
Zdeněk Čech
Společnost REVA - stavebně obchodní spol. s r.o. nabízí široké spektrum zemních a stavebních prací. Specializuje se na pokládku zámkové dlažby a dalších dlažeb na klíč. Provádí výstavbu a opravy plotů a chodníků, zhotovení dětských hřišť, příjezdových cest a parkovišť.

Zajišťujeme: - práce tesařské, klempířské, pokrývačské, zednické, obkladačské, sádrokartonářské - zateplováním budov.

Zednické a obkladačské práce.

Kompletní provedení všech druhů obkladů, rekonstrukce koupelen, včetně dodávky materiálu.

Naše činnost: - výstavby rodinných domů na klíč - rekonstrukce domů, bytů - rekonstrukce nebytových prostor, obchodů, provozoven - půdní vestavby, Nástavby - bytová jádra, koupelny - zednické a obkladačské práce - sádrokartonářské práce, Montáž sádrokartonu - malby, nátěry - zateplování rodinných domů - omítky, štuky - ...

Služby v oblasti stavebnictví, stavební práce. Specializace na obklady a dlažby. Dále rekonstrukce bytových jader, kuchyně, koupelny, sádrokarton a další. Výroba okrasných zrahradních váz. Různá variace váz.

Stavební firma: - výstavba rodinných domků na klíč - rekonstrukce - půdní vestavby - zateplování budov - obklady a dlažby - sádrokartonové systémy - tesařské a pokrývacské práce - lité podlahy - klempířské a zámečnické práce - elektrikářské práce - voda, topení - malířské a podlahové práce - hromosvody, anténní práce

Výstavba rodinných domů a veškeré stavební práce včetně elektroinstalace, obkladů, dlažeb, sádrokartonových, zednických, tesařských i pokrývačských konstrukcí .

Zajišťujeme obklady a dlažby. Provádíme drobné zednické práce. Pokládáme zámkovou dlažbu.

Stavební práce: -obkladačské práce -zednické práce -zateplovací práce -rekonstrukce koupelen -pokládky zámkové dlažby -stavby plotů.

Rekonstrukce na klíč i dílčí práce. Stavební a zednické práce, opravy a rekonstrukce Vašich domů, bytů i zahrad. Dále zajistíme rozvod vody a topení, realizace kazetových podhledů příček, předstěn, rekonstrukce bytového jádra i půdních vestaveb. Položíme dlažbu v interiéru i venkovní dlažbu, obklady do kuchyně i koupelny, provedeme terénní ...

Práce: - elektroinstalační, revize elektro - vodoinstalatérské - topenářské - zednická práce - sádrokartonářské - obkladačské - plynařské, revize plynu - vložkování komínů včetně revize - koupelny na klíč - kompletní solární systém.

Výroba, montáž, prodej: - klempířské prvky - výroba střešní krytiny. Montáž, práce: - střešní okna - klempířství - pokrývačské práce - opravy a nátěry - sádrokartonové půdní vestavby - zateplení domů - zednické a obkladačské práce.

Veškeré stavební a rekonstrukční práce : Např.: - příčky zděné, spárované, sádrokartonové - betony podlah - podhledy sádrokartonové, minerální kazetové - omítky štukové, sádrové, umělé - zateplování fasád, vnitř. prostor RD - obklady koupelen, bazénů - dlažby vnitřní, venkovní, z kamene, uměl. pískovce - terasy, zámkové dlažby, chodníčky, ...

provádíme zednické a stavební práce, specializace na rekonstrukce RD, bytů.Dále provádíme fasády, dlažby a obklady, ploty a oplocení a drobné zednické práce

MetalPlastForm CZ Výstavba a rakonstrukce komunikací - pokládka vnitřních a venkovních dlažeb, běžná stavební činnost a speciální stavební práce, stavby z kamene, stavby krbů a obezdívání krbových vložek, výroba a prodej plastových a celokovových forem pro stavební výrobu - prodej stavební chemie.

Stavební servis: -stavební práce -obklady, dlažba.

JP prima Český Brod Příprava pro stavbu: - zemní výkopové práce, terénní úpravy pozemků - strojově i ručně. Stavební, truhlářské, tesařské práce, podlahy, dlažby a obklady - od základové desky až po střechu. Renovace starého i starožitného nábytku. Rekonstrukce: - byty a koupelny včetně obkladů a instalací. Výroba: - kuchyně ...

Obklady a dlažba. Rekonstrukce bytů a koupelen. Pokladka dlazeb a obkladu

Stavební práce: - zateplení fasád - izolatérské práce - nátěry konstrukcí - zednické a obkladačské práce - montáž sádrokartonu - stavba plotů a oplocení - pokládka PVC a koberců.

Činnost: - obkladačské práce - omítky dekorativní vnitřní - drobné stavební práce - pokládka plovoucí podlahy.

Montáž, dodávka: - voda - topení - plyn - obklady - pokládka dlažby - rekonstrukce bytového jádra. Servis, opravy: - kotle DAKON, ATMOS - čerpadla.

Činnost: - rodinné domy na klíč - rekonstrukce bytu, domů, bytovýho jádra - hrubá stavba domu - stříkané sádrové omítky, dlažby, obklady, komíny - zateplení fasád - elektroinstalace - projektová dokumentace.

Práce: - zednické - pokládka dlažby - obklady - sádrokartonářské - zateplení - zámečnické.