Radek Vařecha
TOP CENTRUM & CHLAZENÍ MIKULOV s.r.o.

Revize plynových kotlů, rozvodů a přípojek patří do velké skupiny plynárenských prací. Dále je možné využít seřízení plynového kotle a topidel, vyhledávání úniků plynu a jejich zamezení, instalace plynovodních systémů nebo revize plynových zařízení.

PAVELKA - VTP s.r.o. - odborníci na plynové kotle
Spolehlivý partner pro dodávku a montáž plynových kotlů na Moravě je firma PAVELKA - VTP s.r.o. Řeší instalaci klasických, kondenzačních plynových kotlů, elektrokotlů. Zajišťuje také měření a regulaci kotelen a výměníkových stanic. Naši odborníci provádějí roční prohlídky, záruční a pozáruční servis a zapojení, aby váš systém fungoval bezchybně. ...
PAVELKA - VTP s.r.o. - odborníci na plynové kotle
Provádíme instalatérské a topenářské práce, rozvody vody, kanalizace, plynu a topení a plynové revize domovních rozvodů a kotelen.

Stavební činnost: - plynofikace objektů - montáže ÚT rozvodů od etážek po kotelny - sanita - voda - odpady. Rekonstrukce: - nové rozvody - rekonstrukce na klíč - ze starého nové.

Obchodní společnost BOPS vznikla v roce 1991. Od této doby se naše aktivity rozšířily prakticky do všech oblastí energetických služeb jak metodou Energy Contrakting, tak zejména metodou Energy Performace Contrakting s návrhy technických řešení k úsporám energií včetně zajištění provozování energetických zdrojů do výkonu 20 MW, rekonstrukcí, oprav, ...

Servis a instalace voda plyn kanalizace topení. Nabízíme menším spotřebitelům kvalitní práci, spolehlivost a rychlé jednání za rozumnou cenu.

Intalatérské práce - rozvody vody, opravy a rekonstrukce. Topenářské práce: -rozvody tepla -podlahové vytápění -montáž kotelen -výměníky tepla. Plynařské práce: -instalace plynových zařízení -revize plynovodů a spotřebičů.

Intalatérské práce - rozvody vody, opravy a rekonstrukce. Topenářské práce: -rozvody tepla - podlahové vytápění -montáž kotelen -výměníky tepla. Plynařské práce: -instalace plynových zařízení -revize plynovodů a spotřebičů.

Projektové práce a inženýrská činnost na energetických stavbách - plynové kotelny, výměníky, plynovody, tepelné sítě. Realizace : Topenářské a instalatérské práce, výstavba a rekonstrukce topných zdrojů, plynových kotelen, výměníků, stavba plynovodů, teplovodů. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování - tyto práce se soustřeďují na ...

Provádíme instalatérské, topenářské a plynařské práce, dále čištění kanalizace a odpadů, zajišťujeme nonstop havarijní službu 24 hodin. Řešíme zakázky menšího i většího rozsahu. NABÍDKA: - Instalatéři - Topenáři - Plynaři - Čištění kanalizace - Čištění odpadů.

Dodávka, montáž, servis ZTI a ÚT především: topné systémy, kotelny, výměníky, domovní a průmyslové plynovody. Zdravotně - technické instalace, zařizovací předměty a úpravny vody. Vše formou dílčích dodávek nebo dodávkou na klíč.

Služby: - topenářství - vodoinstalatérství - montáž a opravy vyhrazených plynových zařízení.

Servis24 - nonstop havarijní servis (elektro, topení, voda, plyn) pro Prahu a okolí. TZB - elektroinstalace a elektromontáže, instalatérství, topenářství (radiátory, konvektory, podlahové topení.

Plynová zařízení. Projekty, montáže, revize, servis: - plynových zařízení - topných systémů. Plynové, kondenzační kotle, elektrokotle, solární ohřev.

Instalace vody, odpadu, plynu, topení a klimatizace. Servis domácích spotřebičů Provádíme montáže plynových a elektrických sporáků, praček a myček a odvoz starých.

Prodej: - instalatérské potřeby - topenářské potřeby. Dále provádíme: - servis - montáž - opravy - připojení pračky - připojení myčky - připojení sporáků Rozvody vody, topení, kanalizace, plynu a vzduchu. Čistění kanalizace.

Naše společnost provádí veškeré instalatérské práce včetně drobných oprav, ale i kompletní rekonstrukce objektů. Opravujeme: kotle karmy, waw, sporáky další plynospotřebiče. Další služby: čištění kanalizace frézování zarostlých kanalizačních stoupaček opravy prasklých stoupaček vody a kanalizace montáže a ...

Komplexní servis Praha v oborech: - instalatéři - elektrikáři - topenáři - plynaři - sklenáři - zámečníci - kanalizace - revize - opravy kotlů. Běžné opravy a havárie. Rekonstrukce a opravy všech rozvodů. Nonstop dispečink - bezplatná linka.

Opravy, čištění, prodej a instalace: - plynospotřebičů i starých typů PO35, PO37x, WG125 - topidel Gamat - kotlů Mora. Prodej náhradních dílů.

Plynoinstalační práce Topenářské práce u rodinných domů Výstavba a rekonstrukce - objekty Opravy a rekonstrukce - bytová jádra - koupelny Vodoinstalační práce - výměna stoupaček

Natěračské práce Malířské práce Elektroinstalační práce - elektrorevize Plynoinstalační práce Topenářské práce Pokládka - sádrokarton Pokládka - obklady - dlažby - mozaiky - plovoucí podlahy Rekonstrukce - koupelny - bytová jádrazednické práce Rekonstrukce - koupelny Vodoinstalační práce

Dodávka a montáž - výtahy Elektroinstalační práce Plynoinstalační práce Instalace - solární systémy Topenářské práce Správa a nemovitostí Zateplování budov a fasád Stavba - ploty - oplocení Demolice Pokládka - zámková dlažba

Drobné plynoinstalační práce Připojení - plynové sporáky Vodoinstalační práce

Plynařské práce Topenářské práce Čištění - kanalizace Vodoinstalační práce

Dodávka - vybavení kotelen Pohotovostní a havarijní služba - plynoinstalace Topenářské práce - pohotovostní a havarijní služba Prodej - kotle - radiátory Rekonstrukce koupelen Prodej - průtokové ohřívače Vodoinstalatérství - pohotovostní a havarijní služba