Radek Vařecha
TOP CENTRUM & CHLAZENÍ MIKULOV s.r.o.

Revize plynových kotlů, rozvodů a přípojek patří do velké skupiny plynárenských prací. Dále je možné využít seřízení plynového kotle a topidel, vyhledávání úniků plynu a jejich zamezení, instalace plynovodních systémů nebo revize plynových zařízení.

PAVELKA - VTP s.r.o. - odborníci na plynové kotle
Spolehlivý partner pro dodávku a montáž plynových kotlů na Moravě je firma PAVELKA - VTP s.r.o. Řeší instalaci klasických, kondenzačních plynových kotlů, elektrokotlů. Zajišťuje také měření a regulaci kotelen a výměníkových stanic. Naši odborníci provádějí roční prohlídky, záruční a pozáruční servis a zapojení, aby váš systém fungoval bezchybně. ...
PAVELKA - VTP s.r.o. - odborníci na plynové kotle
Stavíme nízkoenergetické a pasivní domy šetrné k životnímu prostředí a kapse majitele. Domy zajišťují stabilní teplotu bydlení po celý rok. Specializujeme se i na výstavbu rodinných domů na klíč. Pozemní stavitelství: -realizace, rekonstrukce a modernizace staveb -revitalizace a energetické zhodnocení objektů -"zelená ...

Servisní středisko Viadrus, Dakon, Klimosz: -kotle na tuhá paliva -plynové kole -automatické kotle Servisní středisko radiátory Viadrus. Prodej: - náhradní díly na servisované kotle. Práce: -instalatérské -topenářské -plynařské.

Revize technických zařízení a infrastruktury. Provozujeme service desk a datové centrum pro řízení, správu a dohled nad agendou revizních zpráv.

Práce: -vodoinstalační -topenářské -plynařské -rekonstrukce koupelen

Naše firma provádí elektroinstalace veskerých plynových a elektrických zařízení. Provádíme elekromontáže, jejich revize a revize plynu. Montujeme podlahové vytápění, provádíme prohlídky, servis a prodej plynových kotlů. Vyřizujeme především objednávky pro Zlín a Zlínský kraj. Montáž, instalace, revize, rekonstrukce, servis: - elektroinstalace ...

Wellness centrum - relaxace, odpočinek: - svět saun - 5 druhů ( infrakabina, finská sauna klasická a s parními rázy, solná parní lázeň, klasická parní lázeň) - whirpool pro 10 lidí - kneippovy lázně - vodní postele - masáže. Havarijní služba vodo-topo-plyn NONSTOP - tel.:602460072 - pro vlastníky domů, bytová družstva.

Zajišťujeme: - výstavbu kotelen, - rekonstrukci kotelen, - průmyslové vytápění, - plynovody, - bioplynové stanice, - kotle na biomasu, - prodej plynu a elektřiny, - energetické audity. Stavební činnost: - průmyslová výstavba.

Práce, rekonstrukce, opravy, oprava, instalace: -vodoinstalace rozvodů -rozvody domovní odpady -topenářské, topenářství-topení, topo, vytápění -plynařské, plynařství-rozvody plynu -výměny zařizovacích předmětů.

Inspekční a svářečský dozor. Revize domovních a průmyslových plynovodů a plynových kotlů.

Vodoinstalatérské, topenářské a plynřské práce.

Revizní technik plynových a tlakových zařízení: - výchozí a provozní revize plynových a tlakových zařízení - tlakové zkoušky pevnosti a těsnosti plynovodu - kontroly plynových zařízení - revize, kontroly a čistění spalinových cest - autorizovaný záruční a pozáruční servis plynových zařízení - montáže domovních a průmyslových ...

-Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod Vodoinstalatérství, topenářství

Servis, oprava: -plynové kotle do 200kW. Práce: -elektroinstalace: -silnoproud -slaboproud.

Projekce, montáž, servis, opravy: -domovní i průmyslové instalace: -vodoinstalace, vodoinstalatérství, voda, vody -topenářství, topenářské, topení, TOPO, vytápění -plynařství, plynařské, plynu.

Stavební firma. Rekontrukce staveb Demolice. Práce: - zednické - vodoinstalatérské, vodoinstalatérství, instalace vody - topenářské, topenářství, instalace topení - plynařské. Montáže, opravy, revize: - plynových zařízení.

Dodávka, montáže, instalace: -VODOinstalace, kanalizace, rozvody vody, odpadů -TOPO, ústřední vytápění, topení -PLYNoinstalace -tepelná čerpadla -solární systémy

Komplexní dodávka, montáže: -plynové kotelny II. a III.kategorie -parní a horkovodní předávací stanice. Práce: -topenářské -plynařské -vodoinstalační -systémy ohřevu TUV -měření a regulace.

Vodoinstalatérství, topenářství: - dodávka, montáž topení - plynoinstalace.

Nabídka topenářských, instalatérských a plynařských prací. Prodej a montáž solární soustavy včetně regulace.

Výstavba, stavby, údržba, rekonstrukce, demolice: -pozemní a inženýrské stavby. Výroba: -protihlukové stěny -prefabrikáty. Práce: -instalatérské: -vodoinstalatérské, vodoinstalační -topenářské -plynařské -rozvody vody, topení a plynu.

Práce, montáž, instalace: -domovní: -topenářské, topenářství, topo, topení -vodoinstalatérské, vodoinstalační -plynařské, plynu, plynoinstalace. Dodávka, montáž: -tepelná čerpadla -solární kolektory -automatické kotle -plynové kotle -kotle na tuhá paliva -otopné systémy: -radiátory, podlahové topení.

Práce: - topenářské - plynařské - vodoinstalatérské - vnitřní a venkovní kanalizace. Realizace, rekonstrukce: - koupelny - bytová jádra.

Elektromontáže. Montáže, revize: - vyhrazené plynové zařízení - hořáky do průmyslových kotelen.

Vodoinstalatérství. Topenářství. Plynoinstalatérství. Práce: -domovní instalatérské: -vodoinstalační -topo, topenářské -plynoistalace, plynařství -rozvody -podlahové vytápění. Rekonstrukce: -bytová jádra, koupelny.