Komplexní klempířské a pokrývačské práce zahrnují pokládku střech, opravy a rekonstrukce střech, výměny střešních krytin, hydroizolace a zateplení, instalace hromosvodů, montáže okapů, oplechování střech, montáže venkovních parapetů, zákryvek, říms a lišt.

Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Dovolte nám seznámit vás s firmou Restr CZ s.r.o., která se již více jak 10 let zabývá realizacemi a rekonstrukcemi střech. Zaměřuje se jak na šikmé tak i ploché střechy a svým zákazníkům nabízí vždy komplexní řešení od A do Z. Jejich zaměstnanci se neustále vzdělávají a díky tomu mohou nabídnout zákazníkům kompletní řešení.
Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Společnost MITOL, s.r.o. nabízí kompletní stavební práce. Stavíme rodinné domy na klíč, dále provádíme rekonstrukce bytů a objektů. Zaměřujeme se také na realizaci koupelen, bytových jader, půdních přestaveb rodinných domů a také jejich zateplení. Stavební práce, činnost: - výstavba domů a bytů - rekonstrukce budov a domů - izolace - ...

VIPA-Strechy realizuje klempířské a pokrývačské práce, drobné tesařské práce. Dále Vám zajistíme montáž střešních oken. Působíme v Ostravě, Karviné a okolí.

Práce: - výškové, ve výškách - veškeré stavební - klempířské, klempířství - pokrývačské, pokrývačství - izolatérské práce - zateplení - montáže střešních oken.

Pokrývačství, klempířství, tesařství: - zpracování návrhů a doporučení vhodných materiálů - posouzení stávajícího střešního pláště - zpracování cenové kalkulace -zajištění tesařských, pokrývačských a klempířských prací - střešní okna - prosklené vikýře - zateplování střech a stropů - živičné krytiny - foliové střechy - izolace staveb - ...

Řemeslo, práce: - klempíř, klempířské - pokrývač, pokrývačské.

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské Prodej: - střešní krytina - okapové systémy - střešní okna - stavební řezivo.

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské - realizace střech.

Práce: - tesařské - pokrývačské - klempířské - montáž sádrokartonů.

Klempířství a oprava karoserií Zednictví Pokrývačství, tesařství

Pokrývačství, tesařství Izolatérství Zednictví Malířství, lakýrnictví, natěračství

Pokrývačství, tesařství Klempířství a oprava karoserií

Klempířství a oprava karoserií Pokrývačství, tesařství

Pokrývačství, tesařství Klempířství a oprava karoserií

Firma PPBAU servis eu s.r.o. se zabývá realizací střešních konstrukcí, jako jsou ploché a šikmé střechy. Zajistíme opravu, údržbu i rekonstrukci šikmých nebo plochých střech. Zároveň provádíme montáže hydroizolace spodní stavby.

Viktor Dvořák se zaměřuje klempířství, pokrývačství, hydroizolace a montáž sádrokartonu.

Klempířství a oprava karoserií Zámečnictví, nástrojářství Pokrývačství, tesařství Izolatérství

Klempířství a oprava karoserií Pokrývačství, tesařství

Práce: - kompletní klempířské práce, klempířství - kompletní pokrývačské práce, pokrývačství. Rekonstrukce, opravy: - střechy. Služby. - zpracování položkového rozpočtu. Dodávka, doprava materiálu.

Společnost MARADA WIND POWER s.r.o. zajišťuje realizaci střech, světlíků, pláště budov, větrné elektrárny.

Pokrývačství, tesařství -Velkoobchod a maloobchod

Pokud hledáte spolehlivou a profesionální firmu, která vám pomůže s vaším stavebním projektem, pak je STAV MORAVIA spol. s r. o. tou pravou volbou pro vás. STAV MORAVIA je společnost s dlouholetou tradicí a zkušenostmi v oblasti pozemního stavitelství. Nabízí komplexní služby od projektové dokumentace až po realizaci stavby. Ať už se jedná o ...