Jan Eminger

Komplexní klempířské a pokrývačské práce zahrnují pokládku střech, opravy a rekonstrukce střech, výměny střešních krytin, hydroizolace a zateplení, instalace hromosvodů, montáže okapů, oplechování střech, montáže venkovních parapetů, zákryvek, říms a lišt.

Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Dovolte nám seznámit vás s firmou Restr CZ s.r.o., která se již více jak 10 let zabývá realizacemi a rekonstrukcemi střech. Zaměřuje se jak na šikmé tak i ploché střechy a svým zákazníkům nabízí vždy komplexní řešení od A do Z. Jejich zaměstnanci se neustále vzdělávají a díky tomu mohou nabídnout zákazníkům kompletní řešení.
Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Kompletního střešní servis: -rekonstrukce a výstavba -klempířské práce -dodávka a montáž střešních oken Velux -tesařské, truhlářské práce -montáž suchých staveb (sádrokarton) -hromosvody, revize.

Klempířství, zámečnictví: -klempířské, pokrývačské, zámečnické a zednické práce -všechny typy plochých a šikmých střech.

Zednictví: -montáž sádrokartonu -pokrývačské -klempířské práce.

Klempířství, pokrývačství: -kompletní realizace střešních konstrukcí -klempířské, pokrývačské a tesařské práce -zhotovení krovu -položení střešní krytiny -montáže střešních oken -oplechováni.

Služby: -práce -klempířské -zakázková výroba a prodej klempířských prvků -montáž a prodej střešních krytin a jejich doplňků střešních oken, barev. Prodej: -kovomat, voda, topení, dřevo, palubky, latě.

Práce: -výškové -potápěčské -v nedýchatelném prostředí. Stavební činnost: -projekty staveb, interiéry, inženýrská činnost -rekonstrukce, adaptace -stavby na klíč -realizace interiérů, sádrokartony, cetris, dřevo -mozaikové nástřiky JAEGER -instalace protiholubích zábran -demoliční práce -izolace proti radonu, ...

Stavební projekce: -rodinné domy -technický dozor. Stavební firma: -kompletní dodávky staveb -vodoinstalatérské a topenářské práce -tesařské a pokrývačské -montáž sádrokartonových konstrukcí -zateplování fasád.

Klempířské, pokrývačské práce: -rekonstrukce střech -střešní systém BRAMAC, TONDACH -prodej střešní krytiny.

Dodávka a montáž - bazény Zateplování Klempířské práce Dodávka a montáž - střešní světlíky Zámečnické práce

Tesařské práce Pokrývačské práce

Řezivo Tesařské práce Opravy a stavby - komíny Montáž - PVC fólie na ploché střechy Montáž - světlovody Zednické práce Klempířské práce Pokrývačské práce - rekonstrukce střechmontáž - všechny dostupné krytiny na šikmé i ploché střechy - PVC fólie na ploché střechy Montáž - střešní okna

Sádrokartonářské práce Obkladačské práce Pokrývačské práce

Stavební firma: -kompletní tesařské konstrukce -bednění a krovy -rekonstrukce střech -pokrývačské práce. Půjčovna: -lešení - trubkové i HAKI.

Práce: -pokrývačské -oprava střech.

Klempířské práce Pokrývačské práce

Stavební výroba Klempířské práce Pokrývačské práce

Tesařské práce Klempířské práce Pokrývačské práce

Klempířství,pokrývačství: -pokrývačské,klempířské,tesařské práce -montáž střešních oken.

Zateplování fasád Obklady - dlažby Zednické práce Pokrývačské práce

Pokrývačství, tesařství

Pokrývačství, tesařství

Klempířství a oprava karoserií