Jan Eminger

Komplexní klempířské a pokrývačské práce zahrnují pokládku střech, opravy a rekonstrukce střech, výměny střešních krytin, hydroizolace a zateplení, instalace hromosvodů, montáže okapů, oplechování střech, montáže venkovních parapetů, zákryvek, říms a lišt.

Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Dovolte nám seznámit vás s firmou Restr CZ s.r.o., která se již více jak 10 let zabývá realizacemi a rekonstrukcemi střech. Zaměřuje se jak na šikmé tak i ploché střechy a svým zákazníkům nabízí vždy komplexní řešení od A do Z. Jejich zaměstnanci se neustále vzdělávají a díky tomu mohou nabídnout zákazníkům kompletní řešení.
Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Hodinový manžel - opravy v domácnosti - opravy a sestavení nábytku - drobné zednické práce - malířské práce - drobné zámečnické a klempířské práce.

Slunečný penzion, pension. Ubytování: -kapacita 15 lůžek. Kavárna.

Tesařské, klempířské, pokrývačské práce.

Práce: - klempířské - pokrývačské - foukaná izolace - hydroizolace - montáž nerezových komínů.

Bytová výstavba a rekonstrukce budov - demoliční práce - odvoz a ukládku sutí - zednické, tesařské a klempířské práce - sanace budov.

Činnos, práce: - malířské, natěračské - výškové práce - pokládka podlah - klempířské práce - obklady, dlažby

Tesařské, klempířské a pokrývačské práce - krovy, pergoly, přístřešky - výměna střešní krytiny, rekonstrukce střech.

Práce: - pokrývačské - klempířské.

Atypické výškové práce Klempířské práce Pokrývačské práce Zámečnické práce.

Tepelné izolace, protipožární ochrana staveb. Další činnosti, služby: -izolace chladících systémů -prodej izolačních materiálů -kontroly provozuschopnosti protipožárních systémů -klempířské práce.

Základové desky, zednické, stavební práce, stavitelství, obkladačství, sádrokartony, fasády, zateplení fasád Moravský Krumlov, Miroslav, Moravské Budějovice, Hrušovany nad Jevišovkou - obklady a dlažby - strojní omítky - zámkové dlažby - sádrokartony Jsme živnostníci s dlouholetou praxí a zkušenostmi v zednictví.Provádíme veškeré ...

Nátěry Malby Elektroinstalace Topenářské práce Izolace Sádrokartony Obklady Stavby na klíč: - půdní vestavb -rekonstrukce. Fasády: - omítky. Střechy.

VD střechy Tesařské práce, montáž - zahradní domky, pergoly, ploty, Klempířské práce.

Tesařské práce Demolice Zemní práce Zednické práce Pokrývačské práce.

Nátěry střechy. Tesařské práce, montáž. pergoly. Zateplování - střechy -výškové práce -montáž garáže -klempířské práce -pokrývačské práce -montáž střešní okna.

Sklenářství, sklenář, zasklívání balkónů a lodžií. Klempířské práce.

Klempířské práce Pokrývačské práce. Klempíř, pokrývač, střechy.

Realizace staveb - dřevostavby - bourací a výkopové práce - stavební práce - zateplování - tesařské, pokrývačské a klempířské práce - obkladačské práce - sádrokartonářské práce - podlahářské práce.

Střechy na klíč - pokrývačské práce - klempířské práce - tesařské práce.

Práce, služby: - sádrokartonářské - malířské a natěračské - svářečské - klempířské

Tesařské práce - dřevostavby - altány - pergoly Klempířské práce Pokrývačské práce Montáž - střešní okna.

Stavební činnost: -stavby pozemní a občanské -regenerace bytových a panelových domů -bytová výstavba, byty: -revitalizace a regenerace bytového fondu -opravy a zateplení fasád -pokládka zámkové dlažby -zdravotechnika, ústřední topení, plynoinstalace(ZTI, ÚT, plyn) -hlavní stavební výroba: -rekonstrukce obytných ...

Stavební práce - rekonstrukce budov - zednické práce - zateplování objektů - demolice a bourací práce - zemní práce - pokrývačské a klempířské práce.

Provádíme veškeré stavební práce: -obklady, dlažby, fasáda, tesařské, klempířské, pokrývačské práce, izolace plochých střech, rodinný dům, RD, sádrokartony a jiné práce.