Jan Eminger

Komplexní klempířské a pokrývačské práce zahrnují pokládku střech, opravy a rekonstrukce střech, výměny střešních krytin, hydroizolace a zateplení, instalace hromosvodů, montáže okapů, oplechování střech, montáže venkovních parapetů, zákryvek, říms a lišt.

Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Dovolte nám seznámit vás s firmou Restr CZ s.r.o., která se již více jak 10 let zabývá realizacemi a rekonstrukcemi střech. Zaměřuje se jak na šikmé tak i ploché střechy a svým zákazníkům nabízí vždy komplexní řešení od A do Z. Jejich zaměstnanci se neustále vzdělávají a díky tomu mohou nabídnout zákazníkům kompletní řešení.
Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Stavební práce: -klempířské práce, opravy krovů (pozink, měď*, titanzinek) -pokrývačství -rekonstrukce střech -bednění -laťování. Oprava: -komíny. Služby: -rozpočet na veškeré práce zdarma.

Stavební práce, řemeslo: -kompletní stavby -zemní práce -truhlářství -tesařství -pokrývačství -klempířství -zámečnictví. Autodoprava: -nákladní doprava, LIAZ s rukou. Dřevovýroba: -pořez dřeva.

Řemeslo, služby: -klempířství -pokrývačské práce -montáž střešních konstrukcí.

Klempíř, pokrývač. Práce: -sádrokartony -plovoucí podlahy i renovace bytových jader -opravy a renovace střech.

- Stavební firma - Autodoprava - Projekční kancelář - Střechy - Betonárna - Stavebniny - Koupelnové studio - Autoservis

Klempířství Pokrývačství

Provádíme kompletní stavební činnost. Zateplujeme rodinné domy a byty. Renovujeme střechy a zajistíme kompletní pokrývačské a tesařské práce. Rekonstruujeme bytová jádra.