Jan Eminger

Komplexní klempířské a pokrývačské práce zahrnují pokládku střech, opravy a rekonstrukce střech, výměny střešních krytin, hydroizolace a zateplení, instalace hromosvodů, montáže okapů, oplechování střech, montáže venkovních parapetů, zákryvek, říms a lišt.

Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Dovolte nám seznámit vás s firmou Restr CZ s.r.o., která se již více jak 10 let zabývá realizacemi a rekonstrukcemi střech. Zaměřuje se jak na šikmé tak i ploché střechy a svým zákazníkům nabízí vždy komplexní řešení od A do Z. Jejich zaměstnanci se neustále vzdělávají a díky tomu mohou nabídnout zákazníkům kompletní řešení.
Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské

Rekonstrukce a opravy střech: -pokrývačské práce -klempířské práce -natěračské práce -montáže svodů a okapových žlabů

Klempířské a pokrývačské práce - rekonstrukce šikmých a plochých střech včetně krovů - natěračské a zednické práce.

Práce: -pokrývačské -klempířské -tesařské

Klempířství, pokrývačství: -pokrývačské a klempířské práce - izolační práce

Stavební činnost -stavby na klíč -zateplování budov -protiplísňové nástřiky -rekonstrukce bytových jader -vestavby. Práce -zednické, obkladačské -elektroinstalační, vodoinstalační -klempířské, pokrývačské, topenářské -truhlářské, tesařské.

Práce: -klempířské -pokrývačské -natěračské -tesařské -montáž střešních oken -zateplovací a sádrokartonové práce. Nástavby na panelové domy.

Tesařství, pokrývačství: -klempířské práce -tesařské práce -pokrývačské práce -pergoly -krovy -šalování schodů -montáž střešních krytin -montáž střešních oken -sádrokartónové konstrukce -nátěry střech -rekonstrukce historických tesařských konstrukcí. Pronájem: -lešení -střešní výtah.

Práce: - tesařské, klempířské a pokrývačské

Sdružení SKLON. Práce: - pokrývačské - klempířské

Práce: - pokrývačské - klempířské - prodej střešních krytin

Stavební, hydroizolační práce: -kompletní sanace panelových budov -hydroizolace, tepelné izolace a izolace proti radonu -klempířské práce -pokrývačské práce -základové izolace proti vlhkosti -speciální izolace.

Práce: -klempířství -hydroizolace střech

Práce: - pokrývačské - klempířské - montáž střešních oken - zateplení střech

Klempířské a pokrývačské práce. Zednické práce. Tesařské práce. Prodej - tepelné izolace - střešní krytina - plechy, okapové systémy - stavební chemie - nářadí pro pokrývače - střešní okna.

Činnost, práce: - realizace střech - klempířské, pokrývačské - izolace - výškové práce - opláštění fasád

Stavební činnost, služby: - rodinné domy - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - klempířské a pokrývačské práce - obklady, dlažby

Práce: -klempířské -pokrývačské -zednické. Služby: -dodávka materiálu -montáž oken -poradenství.

Výškové práce, stavební činnost - nová bytová výstavba - rekonstrukce budov - izolace a zateplování - klempířské, pokrývačské a tesařské práce.

Práce: -klempířství -výškové práce

Nabízíme služby v oborech tesařské a pokrývačské konstrukce po celé ČR. Zaměříme, naceníme, zhotovíme.

Stavební firma: -pokrývačské práce -tesařské práce -klempířské práce -montáž všech druhů krytin -rekonstrukce střech a fasád -výměna žlabů, svodů, lemování komínů, parapety vikýřů, střešní krytiny. Výstavba: -pergoly -terasy -přístřešky pro automobily.

Stavební řemesla. Tesařství, pokrývačství, klempířství. Pronájem, dodávka, montáž, demontáž rámového lešení

Práce: -pokrývačské -klempířské -tesařské.