Jan Eminger

Komplexní klempířské a pokrývačské práce zahrnují pokládku střech, opravy a rekonstrukce střech, výměny střešních krytin, hydroizolace a zateplení, instalace hromosvodů, montáže okapů, oplechování střech, montáže venkovních parapetů, zákryvek, říms a lišt.

Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Dovolte nám seznámit vás s firmou Restr CZ s.r.o., která se již více jak 10 let zabývá realizacemi a rekonstrukcemi střech. Zaměřuje se jak na šikmé tak i ploché střechy a svým zákazníkům nabízí vždy komplexní řešení od A do Z. Jejich zaměstnanci se neustále vzdělávají a díky tomu mohou nabídnout zákazníkům kompletní řešení.
Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Oprava, rekonstrukce: - střechy. Řemeslnické práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské.

Řemeslnické práce: - pokrývačské, klempířské.

Stavební činnost, prodej, dodávka, montáž, oprava, rekonstrukce: - střechy na klíč - střešní krytina - krovy - izolace - sádrokarton. Práce: - pokrývačské - klempířské - sádrokartonářské.

Klempířství, pokrývačství, tesařství. Řemeslnické práce: - klempířské, pokrývačské - tesařské práce. Dodávka, montáž, oprava, rekonstrukce: - střechy, střešní konstrukce - sbíjené vazníky.

Pokrývačské práce. Opravy, hydroizolace: - ploché střechy.

Zasklení - střešní okna Dodávka a montáž - světlovody Instalace - hromosvody Zdění - komíny Dodávka a montáž - žaluzie - rolety - doplňky pro střešní okna Montáž - tepelné izolace Montáž - sádrokarton Montáž, výroba - fasádyopravy - zdi - ...

Zámečnictví, nástrojářství Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba měřicích, zkušebních, navigačních, optických a fotografických přístrojů a zařízení -Nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin -Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Úprava ...