Jan Eminger

Komplexní klempířské a pokrývačské práce zahrnují pokládku střech, opravy a rekonstrukce střech, výměny střešních krytin, hydroizolace a zateplení, instalace hromosvodů, montáže okapů, oplechování střech, montáže venkovních parapetů, zákryvek, říms a lišt.

Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Dovolte nám seznámit vás s firmou Restr CZ s.r.o., která se již více jak 10 let zabývá realizacemi a rekonstrukcemi střech. Zaměřuje se jak na šikmé tak i ploché střechy a svým zákazníkům nabízí vždy komplexní řešení od A do Z. Jejich zaměstnanci se neustále vzdělávají a díky tomu mohou nabídnout zákazníkům kompletní řešení.
Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
E - shop - klempířské výrobky a vybavení - střešní krytiny - střešní okna - plechy - izolace - folie Izolatérské práce Klempířské práce Pokrývačské práce

Natěračské práce Tesařské práce Výškové práce Zednické práce Klempířské práce Pokrývačské práce

Tesařské práce - klempířské práce - sádrokartonářské práce

Karofinal Tesařské konstrukce, kompletní realizace a rekonstrukce střech, pokrývačské práce, klempířské práce, půdní vestavby, montáže sádrokartonů, montáže odvětraných fasád

Karofinal Provádíme práce tesařské, pokrývačské, sádrokartonářské, odvětrané fasády, montáže pergol, přístřešků, plotů, palubek, podbitých říms, pokládku podlah.Montáže plastových a dřevěných palubek.

Nabízíme veškeré práce - pokrývačské - klempířské - tesařské

- klempířské práce - klempíř - klempířství

Rekonstrukce objektů - obklady a dlažby - zámkové dlažby - zemní práce - zateplovací systémy - zelená úsporám - sádrokartonářské práce - rekonstrukce - půdní vestavby - půdní nástavby - průmyslové objekty - interiéry - rodinné domy na klíč Provádíme práce: - pokrývačské - tesařské - klempířské - subdodávky pro ...

Tesařské a sadrokartonářské, pokrývačské práce.

Práce: - pokrývačské, klempířské, tesařské práce. Sídlo: Nad Rybníkem 884/11, 568 02, Svitavy - Lány

Výroba: - kovo - dřevovýroba - stolařství - klempířství - pozinkovaný plech-velké množství. Lesnické práce.

Práce: -zabýváme se kompletní realizací střech -zhotovíme střechu z kvalitních materiálů za dobrou cenu -spolupracujeme jen s dodavateli kvalitních materiálů -zdarma cenová kalkulace s poradenstvím -klempířství -pokrývačství -tesařství -montáž hromosvodů s dodáním revizí.

Práce HSV-stavební Práce PSV-řemeslné -klempířské -zámečnické -truhlářské -elektroinstalační -doprava AVIA, traktor, LIAZ -zemní práce WARYNSKI -práce autojeřábem P-V3S-AD 080. Komenského 48 tel.: 0462-316955 Poštovní 2 tel.: 0462-312379.

- Montáže kompletních střešních systémů - Pokrývání střech - Pokrývačské práce. Dodáváme střechu na klíč nebo zajišťujeme tesařské, pokrývačské a klempířské práce, montáže hromosvodů včetně revizí. Součástí naší práce je i bezplatná poradenská činnost k řešení střechy a bezplatné vyhotovení cenových nabídek.

Klempířské a pokrývačské práce - montáže: - hromosvody - střešní okna

Provádíme veškeré práce : - klempířské - pokrývačské - tesařské práce - včetně dodávky materiálů

Střechy, plastová okna. Tesařské, pokrývačské, klempířské práce. Kompletní dodávka střech.

Klempířské práce Pokrývačské práce Prodej - střešní krytiny Montáž - střešní okna

Tesařské práce Montáž - sádrokartony Zednické práce Klempířské práce Pokrývačské práce

Prodej - prkna - latě - hranoly - palubky - palivového dřevo a piliny Pořez kulatiny na vlastním katru Montované dřevostavby a roubenky - pergoly a zahradní domky Zateplení - střechy Rekonstrukce - historické stavby Klempířské práce Pokrývačské práce - opravy střech poškozených požárem, větrem či ...

Tesařské práce Zednické práce Klempířské práce Pokrývačské práce