Jan Eminger

Komplexní klempířské a pokrývačské práce zahrnují pokládku střech, opravy a rekonstrukce střech, výměny střešních krytin, hydroizolace a zateplení, instalace hromosvodů, montáže okapů, oplechování střech, montáže venkovních parapetů, zákryvek, říms a lišt.

Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Dovolte nám seznámit vás s firmou Restr CZ s.r.o., která se již více jak 10 let zabývá realizacemi a rekonstrukcemi střech. Zaměřuje se jak na šikmé tak i ploché střechy a svým zákazníkům nabízí vždy komplexní řešení od A do Z. Jejich zaměstnanci se neustále vzdělávají a díky tomu mohou nabídnout zákazníkům kompletní řešení.
Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Tesařské prácestavba - pergoly - terasy - zahradní domky Zateplování střechy a budovy Stavba a rekonstrukce - domy Klempířské práce Pokrývačské práce Montáž - střešní okna

Realizace střech na klíč Zabýváme se pokrývačskými, tesařskými a klempířskými pracemi v Praze, Středních Čechách a Vysočině. Specializujeme se na kompletní realizace střech na klíč.

Nákladní autodoprava Nátěry střech Tesařské práce - podkroví Hydroizolace střech Odstraňování - stavbydemoliční práce Stavby a jejich změny Klempířské práce - okapy Pokrýváčské práce - střechy na klíč - rekonstrukce střechpokládka - střešní krytiny Dodávka - střešní ...

Prodej, montáž, práce: - střešní krytina(Bramac, Velux, Lindab) - klempířský výrobek - hromosvod včetně revize. Práce: - pokrývačské - tesařské - klempířské - stavební

Práce: - tesařské - pokrývačské, klempířské - sádrokartonářské Montáž střešních oken Pokládka folií pro bazény, zahradní jezírka a střešní konstrukce nejenom plochých střech. Výroba pergol a zahradních domků.

Podnik služeb. Činnost, práce: - realitní činnost, správa a údržba nemovitostí - pokrývačství - tesařství - klempířství a oprava karoserií - zednictví Provádění staveb, jejich změn a odstraňování.

Činnost: - zateplování fasád - půdní vestavby - střešní konstrukce a pokládka krytin - montáž klempířských prvků - izolace - hromosvody včetně revize - výškové práce stavebního charakteru - mykologické ošetření starých krovů.

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské - zednické. Prodej: - řezivo - klempířské a pokrývačské díly. Služby: - autodoprava.

Práce, služby: -klempířství.

Komplexní dodávky střech na klíč. - tesařské, pokrývačské, klempířské práce - ploché, šikmé střechy - střešní krytiny - střešní okna - střešní systémy - štukatérské práce na památkových budovách.

Práce: - klempířské - pokrývačské.

Práce, služby: -pokrývačské

Klempířské a pokrývačské práce.

Pokrývačské práce: -kompletní dodávky střech -opravy střech -nátěry střech. Práce: -klempířské -tesařské -pokrývačské.

Práce: -klempířské -pokrývačské. Výroba: -spiro Al (hliník), nerez -komínové komplety (kouřovody, drážková kolena, nerez kolena). Vložkování komínů včetně revizí.

Maloobchod, prodej: - stavebniny - želežářství. Práce: - pokrývačské - klempířské.

Práce: - tesařské - pokrývačské - klempířské.

Klempířství. Pokrývačství.

Práce: - střechy na klíč, - pokrývačské, - tesařské, -klempířské, - sádrokartonářské, - projekce, - poradenství.

Práce: - pokrývačské - tesařské.

Stavebniny: -stavební materiál -střešní krytiny -sádrokartony -stropní konstrukce -veškeré stavební práce

Pokrávačské práce. Dodávka, montáž: - krovy - střešní krytina - střešní okna.

Práce, služby: -pokrývačství -tesařství

Tesařské práce Zakládání staveb Výstavba - rodinné domy na klíčrekonstrukce objektů Klempířské práce Pokrývačské práce