Jan Eminger

Komplexní klempířské a pokrývačské práce zahrnují pokládku střech, opravy a rekonstrukce střech, výměny střešních krytin, hydroizolace a zateplení, instalace hromosvodů, montáže okapů, oplechování střech, montáže venkovních parapetů, zákryvek, říms a lišt.

Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Dovolte nám seznámit vás s firmou Restr CZ s.r.o., která se již více jak 10 let zabývá realizacemi a rekonstrukcemi střech. Zaměřuje se jak na šikmé tak i ploché střechy a svým zákazníkům nabízí vždy komplexní řešení od A do Z. Jejich zaměstnanci se neustále vzdělávají a díky tomu mohou nabídnout zákazníkům kompletní řešení.
Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Montáž - střešní konstrukce Pokládka - střešní krytinypokrývačské práce

Pokrývačství, tesařství -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě

Pokrývačství, tesařství -Ubytovací služby -Velkoobchod a maloobchod -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

Pokrývačství, tesařství

Izolatérství Pokrývačství, tesařství Klempířství a oprava karoserií

Postavíme střechu, vyrobíme pergolu, zhotovíme zahradní domek, nebo chatku dle Vašich představ.

Tesařské práce Klempířské práce Pokrývačské práce

Tesařské práce Izolace - střechy Klempířské práce Pokrývačské práce

Tesařské práce Klempířské práce Pokrývačské práce

Elektroinstalační práce Montáž - hromosvody Pokrývačské práce

Pokrývačství, tesařství, klempířství, montáž sádrokartonu a střešních oken. Rekonstrukce, novostavby, podkroví, vše kolem šikmých střech.

Izolatérské práce Klempířské práce Pokrývačské práce

Naše firma působí na trhu již 17 let. Provádíme tyto práce: - výroba a montáž všech typů střešních vazeb - pokládka všech druhů krytin - sanační a ochranné nástřiky - výpočty a dodávka všech použitých materiálů - hoblování, výroba pergol, zahradních sezení atd. - podbíjení říms a obklady interiéru palubkami - zateplování ...

Tesařské práce Montáž krovů, pergol, altánů, bednění schodů bazenů... Dodávka dřevostaveb na klíč ekologické stavby Výroba - dřevěné rybářské pramice Montáž - sádrokartony Klempířské práce Pokrývačské práce Montáž - střešní okna.

Výstavba rodinných domů a veškeré stavební práce včetně elektroinstalace, obkladů, dlažeb, sádrokartonových, zednických, tesařských i pokrývačských konstrukcí .

Stavebniny - klempířství, pokrývačství. Stavebniny: - prodej, maloobchod, velkoobchod. Řemeslo: - klempíři - pokrývači. Zdivo: - Porotherm - Heluz - Ytong - KVK - porobeton.

Opravy, rekonstrukce: - střechy Práce: - pokrývačské - montáž střešních oken - nátěry klempířských prvků.

Fasády Opravy památkových budov - fasády Pokládka - zámkové dlažby Stavby na klíč - rekonstrukce Střechy na klíč

Tesařské práce Stavební práce Klempířské práce Pokrývačské práce

Elektroinstalační práce Topenářské práce Stavby a rekonstrukce - rodinné domyrekonstrukce - byty Stavby - střechy na klíč Instalatérské práce

Kácení stromů Tesařské prácevýroba, dodávka, montáž - pergoly - chaty Výroba, dodávka, montáž - ploty Pokrývačské práce

Tesařské práce střechy na klíč Zprostředkování - hromosvody včetně revizí Klempířské práce (střechy na klíč) - ochrana okapů proti zamrznutí Pokrývačské práce (střechy na klíč)