Jan Eminger

Komplexní klempířské a pokrývačské práce zahrnují pokládku střech, opravy a rekonstrukce střech, výměny střešních krytin, hydroizolace a zateplení, instalace hromosvodů, montáže okapů, oplechování střech, montáže venkovních parapetů, zákryvek, říms a lišt.

Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Dovolte nám seznámit vás s firmou Restr CZ s.r.o., která se již více jak 10 let zabývá realizacemi a rekonstrukcemi střech. Zaměřuje se jak na šikmé tak i ploché střechy a svým zákazníkům nabízí vždy komplexní řešení od A do Z. Jejich zaměstnanci se neustále vzdělávají a díky tomu mohou nabídnout zákazníkům kompletní řešení.
Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Zámečnictví, nástrojářství Pokrývačství, tesařství Klempířství a oprava karoserií -Zprostředkování obchodu a služeb

Montáže: -střešních krytin -okapů a žlabů včetně dodávky materiálu.

Jsme stavební firma specializovaná na střechy. Stavíme střechy od projekcí, návrhů až po jejich realizaci nebo opravíme, zateplíme či zrekontruujeme vaši starou sřechu. Provádíme zakázky po celé České republice i na Slovensku. Nabízíme také k prodeji střešní krytiny pro všechny typy střech. Projekce, projektování, návrhy a bezplatné posouzení a ...

Navštivte pobočku společnosti SALVATOR STŘECHY ve Zlíně, kde seženete kvalitní střešní krytiny a materiál pro stavbu i rekonstrukci střech. Prostřednictvím 12-ti pobočkové prodejní sítě zajišťuje prodej a distribuci střešních krytin a doplňků pro ploché i šikmé střechy, včetně stavebních materiálů. Samozřejmostí je zpracování cenových nabídek a ...

Klempířství a oprava karoserií.

Stavby všeho druhu. Tesařské, klempířské a pokrývačské práce. Specializace na realizaci šikmé a ploché střechy, terasy a stříkané izolace.

Tesařství, pokrývačství. Klempířské, pokrývačské práce: - střechy - ploché, šikmé Zednické práce Tesařské práce: - střechy, pergoly, altánky - izolace střech.

Práce: -tesařské -pokrývačské -veškeré klempířské práce -zhotovení sedlových i plochých střech. Stavební práce: -novostavby rodinných domů -rekonstrukce rodinných i činžovních domů -rekonstrukce bytových jader -zateplování střechy a fasády -montáže sádrokartonů -pokládka dlažby.

Služby: - klempířské práce - realizace a rekonstrukce plechových střech

Stavební práce: -fasády -zateplení -pokrývačské, tesařské, klempířské práce.

Stavební firma specializovaná na šikmé střechy panelových domů. Návrhy, komplexní realizace, rekonstukce, projekty: -panelové domy -revtalizace panelových domů. Práce: -klempířské, klempířství -pokrývačské, pokrývačství -zateplení střech -tepelné a protipožární izolace Fakturační adresa: -Uherský Brod, Mariánské náměstí ...

Výstavba, rekonstrukce: -střechy. Práce: -tesařské - stavba střešní konstrukce, montáž podbití, střešních oken -pokrývačské - montáže střešní krytiny -klempířské - okapy, štíty, parapety ... -zednické - drobné úpravy komínů a štítů ... . Pronájem, montáže: -lešení HAKI.

Práce: -tesařské, tesařství -zhotovení a montáž krovů a dřevěných konstrukcí -výroba střech na klíč.

Pokrývačství. Rekonstrukce, montáže: -střechy, střešní krytiny. Výroba a montáže: -nové střechy -altány -zahradní domky.

Stavba, výstavba, dodávka, montáž: - střechy. Práce: - tesařské - pokrývačské - klempířské (oplechování).

Práce: - klempířské - pokrývačské - realizace a rekonstrukce střech.

Tesařské práce, stavební práce, rekonstrukce Rekonstrukce a oprava -střechy - všechny druhy. Zajištění: -klempířské a pokrývačské práce s dodávkou řeziva a krytiny.

Střešní okna Velux Tesařství. Pokrývačství. Sádrokartony. Práce, montáž: - tesařské - pokývačské - střechy na klíč včetně dodání materiálu - sádrokartony - plovoucí podlahy

Realizace, návrhy, opravy, rekonstrukce: -střechy.

Provádění klempířských, pokrývačských a drobných zednických prací. Nabídka realizací šikmých a plochých střech.

Stavební firma. Práce: -zateplování fasád -montáže sádrokartonů -malířské a natěračské práce -instalatérské práce -klempířské práce -další drobné stavební práce. Pronájem rámového lešení, včetně montáže a demontáže.

Výroba, montáž: - ocelové kontrukce -dřevostavby. Rekonstrukce, opravy: - stávající halové objekty - střechy a obvodové pláště hal - podhledové prvky z hliníku a lakovaných plechů - lexanové světlíky a prosklené stěny. Zámečnictví a klempířství. Práce: - zámečnické, zámečník - klempířské.

Kompletní stavební činnost: -izolační práce: -tepelné -proti vodě - hydroizolační -tlakové -pokrývačské práce -klempířské práce -tesařské práce, tesařství -práce ve výškách, výškové práce -kompletní rekonstrukce střech a střešní systémy -opravy a nátěry fasád horolezeckou technikou. Sídlo: - Smetanova 1490, 763 61, ...