Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Služby: - elektroinstalace - projekce, revize, montáže elektrických zařízení - autorizovaný technik - výroba a dodávka elektrických rozvaděčů

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - samonosné schodiště - vchodové a vnitřní dveře - dřevěné balkony - kuchyně - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - dělicí příčky

Tesařské práce Klempířské práce Střechy na klíč

Dodávka, montáž: -podlahové topení -ústřední vytápění -kotelny -měřiče tepla.

Práce: -veškeré klempířské -pokrývačské -montáž střešních oken VELUX -rekonstrukce a opravy starých střech -oplechování a odizolování balkonů.

Natěračské práce Malířské práce Zemní a výkopové práce Obkladačské a dlaždičské práce Rekonstrukce - byty

Pokládka - podlahové krytiny - linoleum - parkety - korkové podlahy - koberce

Výroba: -obilních zásobníků -elektrických rozvaděčů. Prodej: -zemědělské techniky -svařovací techniky MIGATRONIK. Montáž: -technického zařízení pro zemědělskou výrobu -hromosvodů. Servis: -chladící a dojící techniky. Zámečnické práce. Elektroinstalační práce. Nákladní doprava-LIAZ, jeřáb. Zemní práce.

Elektromontážní práce, hromosvody, montáž údržba veřejného osvětlení, pronájem plošiny, revize...

Nabízím montáže, revize a opravy elektrických zařízení a hromosvodů. Stačí vytočit telefon a Váš problém je vyřešen. Staňte se jedním z našich spokojených zákazníků ještě dnes. Služby: - montáž elektrických zařízení - revize elektrických zařízení - rekonstrukce elektrických zařízení

Služby: -malířské a natěračské práce bytových a nebytových prostor -nátěry fasád, zárubní, oken, topení -štukování bytů.

Služby: -čištění kanalizace -čištění odpadů,WC**,umyvadel -čištění kanalizace elektromechanicky a tlakovými vozy -revize televizní kamerou -čištění dešťových vpustí -čištění tukových jímek. Půjčovna: -pronájem a servis mobilních WC** a umýváren.

Prodej: -plexisklo čiré, kouřové, mléčné, barevné-organické sklo AKRYLON. Řezání, ohýbání, lepení na zakázku. Provozovna: -Borovnice 9, 37007 České Budějovice Truhlárna: -výroba nábytku -interierové dveře.

Chcete si pořídit nový bazén, vířivou vanu či saunu? Obraťte se na nás! Nabízíme prodej a montáž rodinných bazénů s příslušenstvím, vířivé vany a sauny. Zajišťujeme rekonstrukce stávajících bazénových souprav, záruční a pozáruční servis, pravidelné kontroly a servis funkčních bazénů. Jsme oficiálním partnerem francouzské firmy JEAN DESJOYAUX ...

Práce: -rekonstrukce budov -stavby na klíč -tesařské práce -zemní práce minibagrem PL** JOB* -řezání asfaltu a betonu -přistavování kontejnerů -odvoz sutě.

Truhlářství, podlahářství -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej Zednictví

Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny

Truhlářská. Truhlářství. Truhlářské práce. Výroba: - nábytek a interiérové prvky na míru: - kuchyňské linky, kuchyně - obývací stěny - dětské pokoje - ložnice - židle, stoly - vestavěné skříně - dřevěné schodiště.

Prášková lakovna. Povrchové úpravy: - práškové lakování kovových dílů, ocelových konstrukcí i dveří, vrat a zábradlí. Zámečnické práce.

Zemní a výkopové práce: - vodovody a kanalizace - úpravy a rozvody vody. Přípravné a dokončovací stavební práce. Přeprava stavebního materiálu: - inertní materiály - kamenivo, štěrk, písek. Nákladní autodoprava: - tuzemská, vnitrostátní - do 40 tun. Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů. Výroba: - stavební ...