Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Mikroelektronika. Zámečnické práce. Mikrobiologické diagnostické zdravotnické výrobky. Rostlinná a živočišná výroba. Ubytování a cestovní kancelář.

Služby: -stavební práce -zámečnické práce -jeřábnické práce -práce s vysokozdvižnou plošinou -odvoz suti - kontejnerová doprava -výstavba chladíren, mrazíren -průmyslová výstavba -doprava.

Umělecké kovářství a zámečnictví: - mříže - brány kované - zábradlí, ploty - restaurátorské práce - puškařství - damaškové hlavně pro lovecké zbraně - chladné zbraně z damaškové oceli.

Stavební práce: -stavby na klíč -rekonstrukce všech druhů staveb -zemní práce strojem UNC 750 -sádrokartonové práce -střešní konstrukce. Nákladní doprava.

Práce: -vodoinstalační -topenářské -plynařské -rekonstrukce stoupaček a výměna radiátorů. Služby: -montáž vodoměrů.

Komplexní dodávky střešních systémů. Stavební práce: -kompletní rekonstrukce plochých a šikmých střech -pokrývačské práce -klempířské práce -tesařské práce -půdní vestavby -speciální stavební práce -projekční činnost -inženýrská činnost v investiční výstavbě -dodávky+montáž střešních oken.

Projekce elektro: -sdělovací rozvody -EPS, EZS -měření a regulace -silnoproudé rozvody.

Služby: -kompletní zemní práce stroji JCB*, mikrorypadlo DH** 0115 -nákladní doprava LIAZ, TATRA. Půjčovna: -kompresor DIESEL -bourací kladivo -elektrocentrály -svářecí agregát.

Výroba, montáž: -elektrorozvaděče -montáž elektroinstalace -revize elektro -hromosvody.

Služby: -technologické elektroinstalace a řídící systémy pro vodohospodářství.

Oprava: -plynové spotřebiče. Otevřeli jsme pro Vás kamennou pobočku naší firmy Plynoservis Kail, Jírovcova 31, České Budějovice. Výhradně se zabýváme těmito značkami - Baxi, Mora, Ferroli, Karma, Vafky, Gamat, De Dietrich, Fagor, Thermona, Berreta, KP-Brno, Gasex, Destila, katalycká kamna, olejové hořáky Bentone, Vařiče-Meva. Naší ...

Práce: -instalatérské -topenářské -plynařské.

Truhlářství. Dřevovýroba. Práce: -truhlářské.

Práce: -elektroinstalační práce -revize elektrické instalace -projekce -hromosvody.

Montáž: -zásobníky na topné plyny -LPG do automobilů -bytové a průmyslové rozvody plynu -vodovodní instalace -topenářské práce. Montáž, prodej, opravy, servis: -plynové kotle a sporáky.

Služby: -geodetické práce -práce v katastru nemovitostí -vyhotovení geometrických plánů -vytýčení hranic pozemků -inženýrská geodézie -vytýčení inženýrských děl* -meření jeřábových drah -meření deformací a posunů -další geodetické činnosti -polohopisné a výškopisné měření -zaměření skutečného stavu objektů ...

Práce: -klempířské -pokrývačské.

Služby: -autodoprava -zemní práce -demoliční práce. RANČ PATRIOT, Plástovice 61: -ustájení koní - 15 stání s paddockem -jezdecká hala -ýcvik a trénink koní a jezdců Western, drezura, parkúr -pronájem jezdecké haly -projížďky kočárem -veterinární péče.

Služby: -elektroinstalace -výroba rozvaděčů -projekce -revize -zabezpečovací systémy, kamerová technika.

Prodej, montáž: -vodoměry -ústřední topení -plynoinstalace -vodoinstalace -zastoupení plynových spotřebičů JUNKERS, VIESSMANN -zpracování projektové dokumentace -prodej plynospotřebičů na leasing. Provozovna: -Zborov, tel/fax:387995478.