Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Služby: - stavby na klíč - rekonstrukce - tepelná izolace fasád - výroba a doprava betonové směsi - klempířské, tesařské a vodoinstalatérské práce - zemní práce.

Zakázková výroba z masivu. Zakázková výroba nábytku, schodišť, dveří, pergol a zahradního nábytku.

Kamenictví a kamenosochařství-ruční práce: -kamenictví -pomníky, kuchyňské linky, parapety, dlažby -kamenosochařství -kamenná ostění dvěří a oken -sloupy -kašny -portréty, obrazy do kamene -psaní do kamene i do skla-pískování -krby.

Dodávka: -elektroinstalační materiál. Elektroinstalační práce. Návrh, montáž: -tepelná čerpadla. Dodávka, montáž, servis: -klimatizace -vzduchotechnika.

Služby: -stavební práce -sádrokartony podkroví, podhledy, příčky, předstěny, podlahy předstěny, podlahy, opravy atd. -klempířské práce: -okapy, parapety -montáž střešních oken -zednické práce: -rekonstrukce domů -bytů, opravy -hodinový manžel.

Montáže sádrokartonu, zednické práce.

Tesařské práce, výstavba: -dřevěné konstrukce a stavby -pergoly -zahradní domkyrekonstrukce -historické krovy -lešení HAKI, trubkové hliníkové. Pokrývačské práce.

Zemní práce: -odbahňování rybníků, vodovodů a kanalizací, opravy i nová výstavba atd.... -autodoprava -převoz sypkých materiálů teréními sklápěčkami -opravy a čištění kanalizací bez bourání zejména prosakujících vnitřních rozvodů budov -opravy problémové techniky.

Truhlářství: -zakázková výroba -kuchyňské linky -skříně klasické i vestavěné -postele, palandy -dveře vchodové i interiérové -schodiště.

Tesařství. -výroba a stavba dřevěných konstrukcí a staveb -rekonstrukce historických krovů -šalování (bednění) základů -pergoly, zahradní domky -stavění lešení -pokrývačské práce.

Klempířství, pokrývačství: -pokrývačské práce -klempířské práce -tesařské práce -zateplení střech -střešní okna.

Vyrábíme nábytek na míru pro kompletní vybavení domu, kanceláří i komerčních prostor. Vyrábíme kompletní kuchyně, vestavěné šatny, šatní skříně, koupelnový nábytek, nábytek do dětských pokojů, ale i nábytek pro vybavení barů, restaurací a obchodů.

Provádění výkopových, stavebních a zemních prací pomocí mechanizace.Nákladní autodoprava vozidly Tatra, Avia.Dále provádíme výstavbu rodinných domů, rekonstrukce budov, průmyslových a zemědělských objektů. Provozujeme vlastní skládku zeminy a stavební sutě.Vrtání otvorů pro plotové sloupky, zavrtáváme zemní vruty.

Záměčnictví: -výroba klíčů -prodej, montáž zámků, kování -prodejce TESCOMA.

Práce: -trhací a vrtací -provrty a prorážky objektů -demolice -ohňostroje -studnařské práce.

Zámečnictví. Výroba: -zámečnická.

Zámečnictví. Výroba: -zámečnická -kovovýroba.

Služby: -opravy a údržba komunikací -dopravní značení vodorovné, svislé -zemní práce -zajištění zimní údržby.

Klempířství: -klempířské, pokrývačské práce -montáž hromosvodů -nátěry plechových krytin. -veškeré oplechování střech -izolace teras a balkonů folií Fatra, Dekplan

Naše služby: - kompletní realizace střech - dílčí i úplné rekonstrukce střech - realizace dřevostaveb - výroba a montáž dřevěných garážových stání, pergol, zahradních altánů - montáž střešních oken - tesařské práce - pokrývačské práce.

Elektroservis: -elektroinstalční práce -opravy, revize -měření a čištění vzduchu.

Truhlářství: -zakázková výroba -atypický nábytek z masivu, lamina -kuchyňské linky nové i renovace -dveře -schody -renovace starého nábytku.

Výroba: -krmné směsi. Výkrm, prodej: -kachny BARBARIA. Prodej: -tel.:380321035 -zemědělské potřeby. Práce: -truhlářské -alpské balkony -zakázková výroba: -dveře, nábytek -zahradní nábytek.

Práce: -zámečnické -zakázková zámečnická výroba -dílce ocelových konstrukcí. Výroba: -výroba dílců technologických zařízení a strojů -výroba dílců ocelových konstrukcí -výroba zámečnických prvků pro stavebnictví.