Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Služby: -zemní práce strojem FERMEC 965 -výkop základů, kanalizačních sítí a úprava terénu -demolice budov, bourání hydraulickým kladivem -čištění vodotečí a menších rybníků.

Záměčnické práce: -výroba konstrukcí, plotů, bran, dvířek a jiné zámečnické práce -soustružení, frézování, řezání -sváření -kovových i nekovových materiálů.

Zakázková a sériová vároba nábytku: -kuchyně na míru (fólie, dřevo, lamino, dýha včetně spotřebičů) -ložnice (dřevěné postele, skříně, komody) -vestavné skříně na míru (interiérové, skříňové) -dřevěné schody (samonosné, obložení betonu, železa) -dveře a zárubně (vnitření, vchodové, foliové, dřevěné, protipožární) -kancelářský ...

Stavební práce: -stavby na klíč -rekonstrukce -nástavby a vestavby -klempířské -pokrývačské -tesařské -montáž sádrokartonu. Prodej: -střešní krytiny-BRAMAC, bitumenové šindele -plastová okna, dveře, rolety HOCO -EURO okna -garážová vrata ADVES -střešní okna VELUX -STO-nátěry, omítky, zateplovací systémy

Truhlářství. Výroba nábytku z lamina. -kuchyňské linky na míru -obývací stěny -ložnice, dětské pokoje, kanceláře -ordinace. Zakázková výroba nábytku včetně návrhu.

Práce: -truhlářské -výroba oken, dveří, podlahy -stavební konstrukce -zakázkové truhlářství -krovy -altány -chatky -nábytek z masivu a lamina -schodiště -balkony dřevěné.

Kompletního střešní servis: -rekonstrukce a výstavba -klempířské práce -dodávka a montáž střešních oken Velux -tesařské, truhlářské práce -montáž suchých staveb (sádrokarton) -hromosvody, revize.

Výroba a prodej: -silikonové a disperzní barvy -ušlechtilé omítky. Práce: -nátěry fasád, interiérů -montáž zateplovacích systémů a sádrokartonu.

Klempířství, zámečnictví: -klempířské, pokrývačské, zámečnické a zednické práce -všechny typy plochých a šikmých střech.

Technické služby. -údržba chodníků a komunikací, zeleně včetně zimní údržby -autodoprava -nebezpačné odpady -prodej písků a štěrků -práce strojem UNC 760 -zámečnické a stavební práce -sběrný dvůr.

Stavební činnost: -rekonstrukce všech objektů -zemní práce -zateplování objektů -nátěry fasád -sádrokartony -pokládka podlahových krytin.

Nákladní doprava: -tuzemská -mezinárodní. Služby: -spediční činnost -vytěžování -práce jeřábem -zemní práce UDS a DH 112 -práce fekálem -převoz dobytka.

Stavba, montáž: -krby s možností napojení na ústřední topení. Práce: -rekonstrukce bytových jader -topenářské -elektrikářské -instalatérské, vodoinstalační Prodej: -nářadí pro jemnou mechaniku -stroje a zařízení pro potravinářský průmysl -potrubí pro výrobu nápojů. Lisování na lisech od 9 do 200 tun -výlisky z nerezového ...

Služby: -zakázková výroba -interiérové dveře -výroba kuchyňských linek.

Zednictví: -montáž sádrokartonu -pokrývačské -klempířské práce.

Výroba: -zakázkové truhlářství -okna, dveře -nábytek -stavební truhlářství.

Práce: -zemní -odbahňování rybníků -zhotovování výpustních zařízení rybníků (kbely). Doprava: -nákladní -TATRA -PRAGA V3S. Autoservis: -oprava osobních automobilů -příprava na technické kontroly. Velkoobchodní prodej: -tržní ryby -kapři, pstruzi -líni, candáti, štiky -násady ryb.

Stavební práce: - rodinné domy - stavby na klíč - rekonstrukce budov - půdní vestavby - rekonstrukce koupelen - vodovody, kanalizace - zemní práce.

Truhlářství. Práce: -truhlářské.

Služby: -montáže sádrokartonových a sádrovláknitých systémů -zednické práce.

Elektroinstalační práce: -kompletní elektroinstalace v bytových objektech -elektroinstalace v průmyslových a zemědělských objektech -opravy a montáže hromosvodů -montáž elektrického topení, elektrokotle, přímotopy, elektrické podlahové vytápění -návrh a realizace osvětlení interiérů a exteriérů -domácí telefony a videotelefony.

Výroba, prodej, montáž, servis: -žaluzie, rolety a markýzy -brány -garážová vrata -ploty -mříže -ocelové konstrukce -přístřešky -schodiště, zábradlí -kované prvky.