Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Služby: -ploché střechy -zateplování střech -ochranné nátěry střech -izolace -proti radonu -proti vodě -zemní -pokrývačské práce. Dodávka a montáž: -ploché střechy -střešní taškové krytiny -střešní asfaltové šindele -střešní zahrady a terasy.

Služby: -elektromontáže -elektroinstalační práce -voda, topení, instalace, rozvody -stavební práce -výměna bojlerů včetně dodávek.

Služby: -strojní vrtání studní -podvrty (130-500mm), zatahování kovových pažnic systém CENTREX, TUBEX -vrty pro tepelná čerpadla od 160mm výše -inženýrsko-geologický a hydrogeologický průzkum, -podzemní sanační práce, piloty a podloží -vyhledávání a průzkum ložisek nerostů a vodních zdrojů -zemní práce pomocí strojů a ...

Služby: -revize filtroventilačních zařízení v úkrytu -opravy filtroventilačních zařízení a všech komponentů s ním spojených -funkční zkoušky dle předpisů jednotlivých FVZ -montáž FVZ -dodávka FVZ a veškerého zařízení i vybavení úkrytů v souladu předpisem -tlakovou zkouška -zkoušku plynotěsnosti úkrytu ...

Kominictví: - čištění a revize komínů - vložkování komínů pro spotřebiče na plyn a tuhá paliva - oprava komínů - drobné opravy pecí, pece, kamen - šamotování.

Prodej, servis, montáž: -chladící technika, -poradenství, prodej a montáž klimatizací -plnění klimatizací osobních aut a autobusů.

Práce: -malíř pokojů -natěračské práce -vše dle dohody.

Truhlářské práce na zakázku

Výroba: -ocelové konstrukce -vzduchotechnické potrubí -potrubí -pozink plech, nerez, hliník, měď -černý plech, nerez -izolované, zhotovené z materiálu ALP -příslušenství -tlumiče hluku -regulační klapky -protidešťové žaluzie, stříšky. Zpracování všech stupňů projektové dokumentace v oblasti vzduchotechniky.

Elektroinstalace. Elektroinstalační práce.

Služby: -tesařství -stavební práce -dřevěné haly -výkup smrkové kulatiny -odvoz z lesa zajištěn.

Tesařské práce: -opravy stávajících krovů -realizace nových krovů -laťování -pokládka paropropustné fólie. Pokrývačské práce: -pracujeme se značkami Bramac, Tondach, KM Beta, vše dle moderních technologických postupů. Truhlářské práce: -pergoly, altány -zahradní domky -ploty, vrata, brány -střešní okna -masivní ...

Stavební firma: -železobetonové stropní konstrukce -stavby na klíč -rekonstrukce bytových jader -půdní vestavby -sádrokartonářské práce -pokládka dlažby -zámková dlažba -vymývaná dlažba do terčů. Stavebniny: -veškerý stavební materiál -obklady a dlažby -sanitární technika -nářadí pro stavebníky -nátěrové hmoty, ...

Poskytujeme kompletní dodávky zábradlí - poradenství, rozpočty, realizace. Dále poskytujeme elektroinstalační práce, elektronické zabezpečovací systémy, výstavbu fotovoltaických elektráren a tepelných čerpadel.

Služby: -Geodetické práce -Digitální tisk A4- A0 -e-shop -Projektování dopravních staveb -Inženýrská činnost v investiční výstavbě

Elektromontážní práce: -komplexní elektromontážní práce NN zařízení -montáž elektronických zabezpečovacích systémů EZS, EPS -montáž televizních a satelitních systémů -montáž domácích audio a video telefonů -strukturovaná kabeláž IT -montáž el. topných kabelů do podlah a okapů -fotovoltaické elektrárny -revize nářadí ...

Prodej: -pomůcky pro betonářské práce -plastové profily a montážní prvky -plastové distanční podložky -rozpěrné trubky a příslušenství Prodejní sklad Praha: -Praha 5 Smíchov, Nádražní 4 tel.257318636

Služby: -zámečnické práce -kovoobrábění -výroba tvarových součástí z kovů včetně tepelného zpracování a součástí z plastických hmot -výroba ozubených kol dělicím způsobem.

Služby: -zpracování plechů na CNC lisech -zámečnické práce -povrchová úprava vyrobených dílů práškováním nebo ředidlovými barvami -konstrukční zpracování rozvaděčů -kompletace rozvaděčů pro technologické linky, obráběcí centra -kompletace elektroměrových a okruhových rozvaděčů Výroba, montáž, instalace, servis: -rozvaděče. ...

Služby-řemeslo: -truhlářství -zakázková výroba -kuchyně -dětské pokoje na míru -vestavěné skříně -vchodové dveře z masivu -zahradní nábytek.

Služby: -topenářské práce -instalatérské práce. Prodej, montáž: -boilery -čerpadla -kotle -zahradní program -baterie -doplňky -čističky odpadních vod.

Služby: -truhlářství -zakázková výroba -umělecko-řemeslná výroba -opravy starožitného nábytku -výroba kopií dobového nábytku -renovace nábytku -schody, schodiště.

Služby: -instalatérské práce.