Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Bronislav Buček se zaměřuje na stavební práce, zateplení fasád, pokládku dlažby a obkladů.

Radek Alliger se zaměřuje na zámečnictví, kovovýrobu a svařování malých dílů.

Miloš Florus se zaměřuje na sádrokartonářské práce, protipožární konstrukce a dodávku střešních oken.

Klempířské, pokrývačské práce, klempíř, pokrývač, práce na střeše, střecha a montáže střešních oken, okna, okno.

Činnosti: - hydroizolace - zateplení a rekonstrukce střech - rekonstrukce teras a balkonů - výměny rámů, latí, krytiny - odstranění mechu z krytiny - zateplování fasád RD

Leoš Kratochvíl se zaměřuje na klempířské práce a opravu karoserií.

Společnost Pronájem elektrocentrál Šafařík zajišťuje pravidelné zapůjčení elektrocentrál, motorgenerátorů a dieselagregátů. Poskytuje dodávku elektrického proudu a nabízí kompletní služby včetně trvalé obsluhy a to nejen v Brně, Hodoníně a Znojmě, ale také po celé České republice. Elektrocentrály se používají jako zdroj elektrické energie v ...

Pokrývačské, klempířské, tesařské práce a rekonstrukce střech

Tesařství, tesařské práce, tesař Růžička Dřevovýroba. Pila pásová-pořez dřeva, kulatiny. Prodej-řezivo. Půdní vestavba, střešní konstrukce, krovy-systém Knauf. Montáž střešní okna, okno. Výroba dřevěné rodinné domky, dřevěný dům, domy.

Zateplování fasád, fasáda, strojní omítky či lité potěry. Zaměřujeme se na inženýrskou činnost v investiční výstavbě. Prodáváme materiál. Dokončovací stavební práce (zateplení fasády rodinné domy; zateplovací systémy; fasádní, vnitřní, sanační a dokorativní omítky; strojní omítání)

Stavební práce: -inženýring (engineering) -dodávky staveb na klíč -rekonstrukce, demolice, adaptace -stavby pozemní, občanské, průmyslové -rodinné domy-dodávky včetně projekce a architektonického řešení.

FIZIP s.r.o. se zaměřuje na rekonstrukce bytových domů, realizaci fasád, střech, stavebních prací a na pronájem plošin.

Práce: - podlahářské Maloobchod, prodej, montáž: - koberce - plovoucí podlahy - vinylové podlahy - dřevěné plovoucí podlahy - dřevěné masivní podlahy - marmoleum - PVC.

BOBRSTAV, s.r.o. se zaměřuje na obor fasád, zateplení, sádrokartonů a na výstavbu dřevostaveb.

Pertalan s.r.o. se zaměřuje na truhlářské práce a výrobu dřevěného nábytku.

Práce, výroba: -truhlářství -zakázková výroba -kuchyně -interiéry -starožitný nábytek.

Firma - Tesařství - Moravec Roman nabízí komplexní tesařské práce od A do Z. V rámci své činnosti se zabývá montáží krovů, střech, suchých staveb, realizací fasád, dřevostaveb a sádrokartonářských prací. Zajišťuje veškeré služby od projektové dokumentace až po realizaci střech. Působí především v Brně a okolí.

Zabývá se prodejem a pokládkou podlahových krytin. Realizuje dřevěné, korkové, vinylové, PVC, kompozitní, plovoucí podlahy a linoleum. Zajistí renovace podlah, frézování, broušení a čištění podlah.

Stefan Skorvan se zaměřuje na zednické práce, fasády, opravy, rekonstrukce rodinných domů a bytů.

Václav Bystrzonovský se zaměřuje na zednické práce, pokládku zámkové dlažby a na výstavbu a rekonstrukce domů a bytů.

Vladislav Peterka se zaměřuje na tesařské, pokrývačské a klempířské práce, provádí opravy, montáže a zateplování střech.

EVYMONT s.r.o se zaměřuje na elektromontážní práce, revize, prodej elektroinstalačního materiálu a provozuje restauraci.

Práce: -elektro:VN, NN, slaboproud, automatizace -regulace, měření -revize vysokého napění, nízkého napětí -dřevovýroba -kovovýroba -obnovitelné zdroje energie, FVE, bioplynové stanice -solární ohřev -stavební práce -projekční činnost.

Pila Vranovice vám nabízí kvalitní řezivo pro vaše stavební a stolařské projekty. Naše pila je vybavena moderní technologií a zkušeným personálem. Můžeme vám dodat: - Zakázkové řezivo podle vašich požadavků a rozměrů. Nabízíme různé druhy dřeva, jako je smrk, buk, dub, třešeň nebo jasan. - Stavební a stopařské řezivo pro vazby, krovy, ...

HARY mont s.r.o. se zaměřuje na výstavbu rodinných domů, rekonstrukce, modernizace, zateplení a další stavební práce.