Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
GEPARD GROUP s.r.o. se zaměřuje na instalační, topenářské, vyklízecí, bourací, zemní, výkopové a na další stavební práce.

Vekuban, s.r.o.se specializuje na malby, bezpečnostní a protiplísňové nátěry, LED osvětlení a na mobilní pískování.

EKZ Hanispák s.r.o. se specializuje na řešení a montáže klimatizací, alarmů, osvětlovacích systémů a elektroinstalace.

JIMAR SERVIS s.r.o. se zaměřuje na úklid, mytí oken, výškové práce, kácení stromů a na pronájem plošin.

FORTE technik s.r.o. se specializuje na servis centrálních a decentrálních střídačů SolarMax a na montáž, opravy a revize elektrických zařízení.

Projekční kancelář. Vodohospodářské a ekologické stavby: -poradenství, studie, projekty, inženýring, provedení, dodávky na klíč: -kanalizační sítě, čistírny odpadních vod, vodovody, vodojemy, úpravny vod, skládky komunálních a průmyslových odpadů, revitalizace, manipulační a provozní řády, zachycování ropných látek, ...

Společnost je držitelem ISO 9002. Činnost v silnoproudých a energetických rozvodech a stavebnictví. Komplexní zabezpečení, projekty, realizace, revize: -silnoproudé a energetické rozvody v široké oblasti investiční výstavby -počítačové zpracování dokumentací inženýrských sítí -projekce sítí NN, VN, VO, trafostanice VN/NN, ...

Odborné služby pro správce, projektanty, zhotovitele a investory ve specializaci dopravní stavby. Odbornosti, kontrola, posudky: -mostní konstrukce (ocelové i betonové) -dopravní stavby -geotechnika, geologie -znalosti v průběhu přípravy, realizace i údržby staveb -expertízy a připomínky k projektové dokumentaci ve všech stupních ...

Zámečnické práce, stavební zámečnictví: -branky, brány, ocelové konstrukce, výkladce, zábradlí -garážová vrata -oplocení, zábradlí.

Velkoochod, maloobchod spojovacího materiálu. Kovoobrábění, kovovýroba. Spojovací materiál. Zámečnické práce. Galvanizace kovů.

Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2009. Stavby pozemní (též katalog typových rodinných domů), průmyslové, dopravní, vodohospodářské: -výstavba objektů na klíč, novostavby, rekonstrukce, poradenství v oboru -demolice včetně likvidace sutě a odpadu -stavební práce, obklady, dlažby -sádrokartonové práce, příčky -technická ...

Společnost TZS Tesař s.r.o. se sídlem v Brně se již více než pět let specializuje na veškeré zemní práce, a to jak ruční tak i za pomoci strojů. Jako další činnost nabízíme také silniční nákladní autodopravu. Zajišťujeme i dopravu mezinárodní. Nabídka služeb: - zemní práce - nákladní autodoprava - mezinárodní autodoprava. Najdete nás v ...

Společnost ELEKTROBOSS s.r.o. se specializuje na zabezpečovací a kamerové systémy, strukturované kabeláže, videotelefony, hromosvody, rozvaděče a mnoho dalšího.

Společnost UAVONIC CZ, s.r.o. se zaměřuje na letecké videa a fotky, letecké inspekce, geodetické služby a vyvíjí a prodává drony.

Společnost Vaše studna s.r.o. se zaměřuje na budování vodojemů, vodovodního vedení, přípojek a vrtáním studen pro rodinné i rekreační domy.

Společnost Mohlis Brno - je ryze českou společností, která se na českém trhu pohybuje již od roku 1993 a poskytuje už 25 let profesionální služby v oblasti ochrany Vašeho majetku. V kompletním sortimentu služeb najdete bezpečnostní agenturu, online ostrahu, zabezpečení objektů nebo úklidové služby a facility. Společnost má své hlavní sídlo v Brně, ...

- úpravy vody - projekce TZB - hospodaření s vodou

Společnost Delogy Projects s.r.o. se zaměřuje na zabezpečovací a kamerové systémy, elektroinstalace, datové sítě a systémy kontroly vstupu.

Firma Malby Beránek se zaměřuje na renovaci fasád, omítky, lakýrnické práce, nátěry, malby a tapety.

Společnost A+J střechy s.r.o. se zaměřuje na pokrývačské, klempířské, tesařské a výškové práce.

Elektro-Monteur s.r.o. se zaměřuje na výrobu rozvodů, elektromontážní práce, programování, automatizaci, regulaci topení a chlazení a mnoho dalšího,

Společnost GEDASS s.r.o. realizuje: - stavby na klíč - rekonstrukce - střechy - zateplování - půjčování lešení aj.

Bulka s.r.o. se zaměřuje na klempířské práce, zateplení budov, mytí oken, kácení stromů a na další výškové práce.

Společnost INTERFAS s.r.o. z Brna se zaměřuje na zakázkovou výrobu nábytku, terasové podlahy, dřevěné obklady a na další prvky.

Společnost Opravy a Repase s.r.o. se zaměřuje na truhlářské repase, lakýrnické práce a opravy oken a dveří.