Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Činnost: - autodoprava - zemní, výkopové práce.

Práce: - instalatérské - topenářské - plynoinstalace - rozvody vody - montáž solárních systémů.

Práce: - elektromontážní, elektroinstalace.

O společnosti ALMARK je česká společnost poskytující dodavatelská řešení pro firmy působící ve stavebním průmyslu a v oblasti svářečských a zámečnických prací. Účel společnosti Účelem společnosti ALMARK je pomáhat firmám úspěšně dokončit projekty, šetřit jejich čas a přinášet radost z práce. To uskutečňujeme prostřednictvím uceleného ...

Malířství. Malířské a natěračské práce: - novostavby - průmyslové objekty - nátěry střech - nátěry fasád - tapetování. Městečko 661 Ždánice 696 32

Pokrývačství. Klempířství. Tesařství. Montáž střešních oken. Izolace a hydroizolace.

Tesařství. Tesařské práce: - krovy - altány - pergoly - garáže - zahradní chatky.

Truhlářství. Návrhy, výroba, montáž: - nábytek na míru - kuchyňské linky - postele - dětské pokoje - obývací pokoje - vestavěné skříně - kancelářský nábytek.

Činnosti: - zateplování fasád - rekonstrukce domů - střechy - interiéry.

Práce: - obkladačské - rekonstrukce koupelen.

Práce: - klempířské - pokrývačské - foukaná izolace - hydroizolace - montáž nerezových komínů.

Práce: - malířské - natěračské - zateplování fasád.

Veškeré práce: -stavební práce a rekonstrukce -měření a rozúčtování tepla a vody -vodo-topo-plyn -podlahové topení -výstavba kotelen -rekonstrukce stupaček -montáž včetně dodávky. Projekce, servis, revize. Solární systémy.

Měření radonu. Stanovení radonového indexu pozemku. Inženýrskogeologický průzkum. Hydrogeologický průzkum.

Geodetické práce - geometrické plány - vytyčení stavebních objektů - zaměření skutečného provedení stavby.

Dlaždické práce - pokládání dlažby, obrubníků.

Zednictví - zednické, zateplovací a obkladačské práce.

Stavební stolařství, truhlářství. Výroba, prodej, montáž -dřevohliníková okna -kvalitní dřevěná okna -dřevěná eurookna, eurookno -balkonové a vstupní dveře -vrata -zimní zahrady - fasádní systémy - bezrámové zasklení oken. - žaluzie, rolety, insekticidní sítě, vnitřní a vnější parapety. Program: nová zelená úsporám.

Truhlářství, podlahářství

Truhlářské práce. Výroba: -podlahy -podhledy -schody -obložkové zárubně -pergoly -obklady -zahradní domky a altány -plotové výplně

Služby: -kontejnerová doprava Práce: -zemní