Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Miroslav Kulhánek se zaměřuje na klempířské, tesařské a pokrývačské práce, na montáž střešních oken a hromosvodů.

GIDES, s.r.o. se zaměřuje na kovovýrobu, ohýbání drátů, gumové těsnění, elektroinstalace a na logistiku.

FIZIP s.r.o. se zaměřuje na rekonstrukce bytových domů, realizaci fasád, střech, stavebních prací a na pronájem plošin.

BOBRSTAV, s.r.o. se zaměřuje na obor fasád, zateplení, sádrokartonů a na výstavbu dřevostaveb.

Pertalan s.r.o. se zaměřuje na truhlářské práce a výrobu dřevěného nábytku.

EVYMONT s.r.o se zaměřuje na elektromontážní práce, revize, prodej elektroinstalačního materiálu a provozuje restauraci.

HARY mont s.r.o. se zaměřuje na výstavbu rodinných domů, rekonstrukce, modernizace, zateplení a další stavební práce.

ČEB Energie s.r.o. se zaměřuje na výstavbu, montáže a revize trafostanic, elektroinstalací, hromosvodů a na IT služby.

Jiří Pospíšil se zaměřuje na montáž a revize elektroinstalací a zabezpečovacích systémů.

Jan Cenek se zaměřuje na prodej wc, umyvadel, na prodej, montáž a opravy kanalizací, topení, kotlů a krbů.

Veškeré sklenářské práce Vám zajistí Roman Janeček. Svým zákazníkům poskytujeme zasklívání oken, dveří, výloh, skleníků, zimních zahrad a dalších. V rámci sklenářských služeb řežeme sklo a zrcadla. U nás si můžete zajistit drobné sklenářské opravy až po větší opravy skel. Dále děláme opracování skla, broušení skla a jeho leštění, pískování ...

Petr Banďouch se zaměřuje na kamenické, hrobnické práce a pískování kamene.

ELPROFI CZ s.r.o. se zaměřuje na montáže, rekonstrukce, opravy a údržby elektroinstalací rodinných domů, bytů, kanceláří a menších průmyslových objektů.

Petr Toman se zaměřuje na výkopové a zemní práce a přepravu materiálu.

Milan Pacner se zaměřuje na zednické, obkladačské a tesařské práce a na výrobu krovů, pergol a přístřešků.

Ondřej Bárek se zaměřuje na klempířské a stavební práce a výrobu atypických výrobků.

Štěpán Koudelka se zaměřuje na výrobu, dodávku a montáž střech, krovů, pergol a dřevěných konstrukcí.

Alspa s.r.o. se zaměřuje na servis osobních automobilů a na elektroinstalační práce.

Společnost Dlaždičské práce Konečný se specializuje na pokládku dlažeb a obrubníků v Jihomoravském, Olomouckém a Zlínském kraji. Nabízíme vám kvalitní a profesionální služby za příznivé ceny. Ať už potřebujete dláždit dvorek, chodník, parkoviště, terasu, nebo cokoliv jiného, my vám to zvládneme. Pokládka všech druhů betonových dlažeb a ...

Společnost Lifka, s.r.o. zajišťuje montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny, práce v oblasti vodoinstalatérství, topenářství, montáž, opravy a rekonstrukce chladících zařízení a tepelných čerpadel.

Projekty, nové instalace, práce, dodávky na klíč, obchod, prodej, montáž, opravy, rekonstrukce, revize, servis i smluvní: -voda, topení, plyn, vnitřní odpadní potrubí a kanalizace -vnitřní rozvody vody včetně zařizovacích předmětů -ohřev teplé užitkové vody (TUV), ohřívače zásobníkové i průtokové, elektrické i plynové (boilery) -topení ...

Prodej, montáž a servis - solární panely THERMO SOLAR - měřidla tepla - plynové kotle SERROLI - vodoměry LOREND, ENBRA - bytové vodoměry.

Dovoz a prodej plynových zásobníkových ohřívačů vody vyráběných v USA Velkoobchod, maloobchod plynové zásobníky ohřívače vody QUANTUM -topenářský materiál -elektrické zásobníkové ohřívače vody projekce, dodávka a montáž, servis, opravy Stavby plynovodů V oblasti plynofikací provádí naše firma stavby vysokotlakých, středotlakých a ...

Práce, služby: - vodoinstalatérské - topenářské - plynoinstalace - tepelná čerpadla - montáž aktivních stropů (chlazení)

Solární systémy, zámečnictví, vrata Hörman. Realizace a veškerý servis solárních elektráren na klíč, včetně dodávky jednotlivých komponent.