Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Elektroinstalační práce - revize, montáž slaboproudu.

Provádíme izolace plochých střech, zateplení střech, izolace proti radonu a tlakové vodě. Izolace balkonů a teras, jezírek, bazénů. Klempířské práce.

Zednictví -Výroba plastových a pryžových výrobků -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené

Pokud hledáte spolehlivého a zkušeného partnera pro vaše elektromontážní a projekční potřeby, můžete se obrátit na firmu ELEKTRO-ZF s.r.o. se sídlem v Oleksovicích. Tato firma se zabývá kabelovými a venkovními vedeními, výstavbou trafostanic a realizací přípojek nízkého a vysokého napětí. Nabízí také montáž systémů výroby obnovitelných zdrojů, ...

Pro zakázkovou výrobu nábytku oslovte mladou firmu a profesionální truhláře z firmy Natimber s.r.o.. Ve spolupráci s bytovou architektkou Vám vyrobíme vestavěné skříně, kuchyně na míru i nábytek z masivu nejen do rodinných domů a bytů. Precizní provedení každé zakázky a kvalita materiálů je pro naše interiérové studio ve Znojmě prioritou.

Kovovýroba, zámečnické práce. Výroba: -ocelové konstrukce strojní, stavební, technologické. Služby: -svařování oceli, nerezové oceli a hliníkových slitin metodou MIG, MAG, WIG, TIG -řezání plechů na CNC stroji plamenem -otryskávání ocelových dílců kovovým abrazivem -stříhání plechů do délky 2000mm a tloušťky 6mm -ohýbání plechů na CNC ...

Provádíme bednění a betonáž veškerých železobetonových konstrukcí, stropů a stěn.

Společnost Rekostavby Pavlíček s.r.o. je stavební firma zabývající se novostavbami, rekonstrukcemi domů a bytů, půdními vestavbami, elektroinstalace, zemními a výkopovými prácemi, a kompletní realizací staveb.

Prodejní interiéry s.r.o. ve Znojmě je česká firma, která zajistí a komplexně zařídí projektování, návrhy a vizualizace interiérů prodejen, obchodů, pekařství i cukráren. Můžete se spolehnout na rychlý servis po celé České republice včetně možnosti financování formou finančního leasingu.

Práce: -zednické. Rekonstrukce, výstavba.

Výroba a prodej nábytku: -kancelářský nábytek, kolekce EXPRESS, ERGO, WELS, TANGO-LUX, BERLIN, EVROPA -vybavení administrativních, konferenčních a zasedacích místností, firemních recepcí, hotelů -pracovní stoly, počítačové stolky, konferenční a managerská křesla, židle, skříně, přístavné kontejnery, kancelářské sestavy, ...

Služby: -demolice objektů -zemní práce -odbahnění rybníků -autodoprava.

Společnost Švema Job s.r.o. zajišťuje dlaždičské práce, obrubníky, opěrné zdi, zateplovací systémy fasád, výstavbu hrubých staveb, základové desky.

Práce: -pokrývačské -zednické -dokončovací stavební -dodávka střešních krytin a materiálu včetně doplňků.

Zakázková truhlářská výroba. -kuchyň, kuchyňská linka -vestavěná skříň -obývací stěna -ložnice -kancelářský nábytek -zahradní architektura - ploty, pergoly, altánky, zahradní domky.

TP Group Procházka s.r.o. realizuje: - zemní a výkopové práce - stavební a projekční činnost - zahradní architektura - kontejnerová doprava Bezplatná konzultace a zhotovení cenové nabídky

YES-Elektrik provádí elektroinstalace a elektrorevize ve Znojmě a okolí.

V truhlářské dílně vyrábíme nábytek všeho druhu. Na míru zhotoví kuchyňské linky, vestavěné skříně, dveře, schody, pergoly, atypický nábytek, kanceláře na míru.

Vodo-topo-plyn. -revize -projektová dokumentace -vložkování komínů aj.

Naše firma provádí zemní a výkopové práce, terénní úpravy v rámci celého Jihomoravského kraje. Zajišťujeme přepravu sypkých materiálů a kontejnerovou dopravu. Provádíme demolice drobných staveb.

Tesařské, pokrývačské a klempířské práce.

MK Studny s.r.o. provádí vrtání studen a studnařské práce.

Pneustav, s.r.o. provozuje autoservis, pneuservis a provádí zemní práce.

Společnost floorcolor s.r.o. provádí renovace a zušlechťování povrchů podlahovin - čištění, lakování, olejování, impregnace, barevná grafika podlah, protiskluzné nátěry, vodivé ESD laky.

Zedník, zámečník, stavby na klíč.