Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Práce: - klempířské - pokrývačské - zateplování fasád - rekonstrukce bytových jader Půjčovna: - nářadí

Stavba, výstavba: -rodinné domy na klíč Práce: -vodoinstalační -topenářské -sádrokartonářské -obkladačské -podlahářské -elektroinstalační -plynařské

Montáž - požární konstrukce Montáž - dřevodomy na klíč Prodej - tepelné izolace montáž - sádrokarton - minerální podhledy Obkladačské práce Stavební práce

Truhlářství JAZA vyrábí zakázkový nábytek na míru. Od kuchyní a vestavěných skříní až po zahradní sestavy včetně graf. návrhů interiéru a poradenství. Vše kvalitně a levně.

Prodej, montáž: -satelity. Oprava: -televize, videa. -DVD přehrávače. -rádia. Elektroinstalační práce.

Práce: -sádrokartonářské práce. -montáž kazetových podhledů. Včelařství, chov matek.

Dodání a montáž plastových oken. Zateplování fasád.

Kamenické práce - nové pomníky - čištění a opravy kamenné schody a podezdívky

Vodoinstalatérství a topenářství. Dodávky, montáž, servis: -rozvody vody, kanalizace, t opení a plynu -ústřední vytápění a kotle -podlahové topení. Rekonstrukce, r evize: -kotelny -strojovny -výměníkové stanice. Rozvody - plast, měď, kov. Zajištění projektové dokumentace.

Zámečnictví a nástrojářství.

Práce: -zemní -výkopové -síťové přípojky -základy -bazény -okopy domů-hydroizolace, drenáže -opěrné zdi -jímky -terénní úpravy -realizace základových desek -realizace zahradních jezirek -demoliční a bourací práce -výstavba zpevněných ploch a zamkové dlažby Služby: -veškerý dovoz a odvoz st.materialů

Truhlářství. Zakázková výroba: -nábytek. -okna, dveře.

Práce: -zemní -výkopové -inženýrské sítě -rovnání zahrad a pozemků -demolice -zimní údržba komunikací -výstavba a oprava chodníků a komunikací -dlažičské práce -zahrady na klíč -odvodnění nemovitostí a pozemků -výstavba, obnova rekonstrukce a odbahnění rybníků

Stavby, výstavba, práce: -RD na klíč -průmyslové stavby -ČOV -inženýrské sítě -rekonstrukce -oplocení Práce: -zateplení, izolace -dlaždičské -elektroinstalační -zemní

Zakázkové truhlářství. Truhlářské práce. Výroba z masivního dřeva: - oken a dveří - interiérového nábytku - do ložnice, obývacího a dětského pokoje - schodiště, zábradlí - postele - venkovní ploty, brány. Opravy, renovační nátěry, zasklívání - okna, dveře.

Kompletní realizace střech: -klempířské a pokrývačské práce -rekonstrukce stávajících střešních krytin -demontáže starých a montáže nových střešních krytin -opravy bednění a krovu -výroba klempířských prvků.

TESAŘSTVÍ Viktor Kajaba Provádíme tesařské a pokrývačské práce, výrobu a montáž dřevěných konstrukcí, dřevostavby rodinných domů Two by Four, montáže a opravy střešních plášťů.

Nabízíme kompletní rekonstrukce střech, nové střechy, klempířské práce, výškové práce, sundávání sněhu ze střech. Klempířské a pokrývačské práce. Provádíme jak rekonstrukce stávajících střech, tak i montáž na novostavbách a to ze všech materiálů dostupných na trhu v lokalitě, druhu stavby a finančních možnostech stavitele. Pro další ...

Stavby na klíč. Běžné údržbářské opravy bytových a nebytových prostor. Práce: -zednické -elektroinstalační -zámečnické -vodoinstalační -topenářské -truhlářské. Prodej a servis: -kotle na dřevoplyn.

Sklenářství. Sklenářské práce. Pohotovostní služba: -tel.604830210

Zednictví -zateplaováno budov -sádrokartony