Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Činnost: - péče o dřeviny - prořezávání stromů a rizikové kácení stromů - arboristika - instalace bezpečnostních vazeb - zpracování polomů, vývratů - prořezávání ovocných stromů, údržba zeleně - odstranění sněhu ze střech, budov.

Práce: - pokrývačské - klempířské - realizace střech

Činnost: - zemní a výkopové práce - demolice - stavební práce

Práce, služby: - vodoinstalatérské - topenářské

Technické služby. Práce: - sekání travnatých ploch - zimní údržba - zemní Půjčovna: - stavební stroje: - smykem řízený nakladač - vibrační válec - minirypadlo Komatsu

Činnost: - elektroinstalace - elektromontáže

Stavební činnost, práce: - rodinné domy - rekonstrukce - zemní práce - montáž sádrokartonu - tesařské a pokrývačské práce - stavba plotů, opěrných zdí

Práce: - obkladačské - zednické.

Práce, služby: - vodoinstalace - topenářské - plynařské - vzduchotechnika

Služby: - elektroinstalace - elektromontáže

Průmyslové stavebnictví - sanace vlhkého zdiva - injektáž - izolační práce - antikorozní povrchové úpravy a ochranné nátěry - sanace a ošetření betonových i železobetonových konstrukcí.

Firma Jista - Stanislav Link již od roku 1991 realizuje kompletní elektroinstalační a elektromontážní práce do 1000V v celém Karlovarském kraji a příhraničních oblastech Německa. Práce, montáž, instalace: - elektroinstalatérské práce - elektromontáže - revize elektrických zařízení - elektrorevize. Ve spolupráci s našimi externími ...

Stavební firma FIMRstav s.r.o. se sídlem v Březové u Sokolova provádí kompletní stavební práce, včetně inženýrských sítí a zemních prací. Stavební práce, výstavba: - bytová i nebytová výstavba - stavební rekonstrukce, koupelny, bytová jádra - stavebně řemeslné práce - fasády - zemní práce - zednické práce - inženýrské sítě. V oboru ...

Zedník, zednické, stavební a zemní práce Karlovy Vary a okolí. Práce, řemesla: - stavební rekonstrukce - zednické práce, zedník - zemní práce.

Práce: - zámečnické, - svářečské, - autojeřábnické (do 20 t). Výroba: - tlakové nádoby, - plynová zařízení.

Malířské, natěračské a lakýrnické práce - tapetování interiérů.

Stavební práce - instalace plynových rozvodů - údržby, revize a opravy vyhrazených plynových zařízení - sádrokartonářské práce - elektroinstalační práce - dodávka a montáž plastových oken a dveří - topenářské práce, montáž topných těles - zámečnické práce, - výroba ocelových konstrukcí, vrat, bran a plotů.

Zednické a stavební práce - dodávka a montáž plastových a dřevených oken včetně parapetů a žaluzií - dodávka a montáž vchodových a interiérový dveří - dodávka a montáž garážových vrat - fasády - rekonstrukce koupelen - obkladačské práce.

Návrh a realizace interiérů - kuchyně - kancelářský nábytek - komerční nábytek - bytové doplňky - sedací nábytek - osvětlení.

Klempířství, pokrývačství: -montáž všech druhů krytin -výroba a montáž klempířských prvků -tesařské práce -montáž střešních oken -výškové práce.