Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Stavební firma, stavební práce, pozemní stavby: - rodinné domy - občanské stavby - bytové domy - průmyslové stavby - zemědělské stavby - půdní vestavby - rekonstrukce koupelen - demolice budov - statické posudky - stavební dozor - kompletní dodávky střech - sádrokartony - suché podlahy - dodatečné provádění ...

Dodávka, montáž, servis: - vzduchotechnika - klimatizace - tepelná čerpadla

Voda - topení - plyn. Instalatérské práce. Opravy a čištění kanalizace. Topenářské práce. Havarijní servis Non Stop.

Montáže potrubí. Montáže konstrukcí a technologií. Zámečnická výroba. Tepelná izolace. Ocelové konstrukce

Rostlinná a živočišná výroba - zemědělská. Mechanizační zemní práce. Obchodní činnost. Autodoprava, doprava.

Tepelná čerpadla, voda, topení: - kompletní technologie od projektu, montáže a servisu pro rodinné domky, sportovní haly, úřady, školy - rekonstrukce stávajících topných systémů, otopných těles, potrubí, renovaci kotele - kompletní rozvody vody, kanalizace a odpady - prodej topenářského materiálu.

Vodoinstalatérství, topenářství

Nabízíme: - montáž domu na staveništi - hrubá stavba dokončená do 60 dnů - dodávka a montáž odborných profesí (voda, kanalizace, vytápění, elektroinstalace) - provedení obkladů a dlažeb, pokládka podlah - instalace a montáž interiéru - dokončovací práce - vnější dokončovací práce - předání stavby zákazníkovi do 120 dnů ode dne zahájení ...

Malířství, lakýrnictví a natěračství

Výroba rozvaděčů nízkého napětí Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Zednictví Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Administrativní budovy, průmyslové stavby - umíme zajistit i větší stavby jako celek nebo pouze jejich části.? Rodinné domy - zabýváme se jak realizací nových staveb od základové desky po finální dokončení, tak rekonstrukcemi v jakémkoli rozsahu.

Pilařství Zednictví Truhlářství, podlahářství

Truhlářství, podlahářství Zednictví

Truhlářství, podlahářství Pokrývačství, tesařství

Zednictví Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

Truhlářství-výroba, prodej. Stavební firma, stavební práce, stavby. - výstavba nových objektů - občanské stavby: - hotely, penziony, rastaurace, sportoviště, prodejny, bytové domy, rodinné domy, garáže - průmyslové stavby: - haly.

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru

Činnost: - stavby na klíč - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - zemní práce - hydroizolace - obkladačské práce - malířské práce - sádrokartony

Výroba, prodej, e-shop: - bronzové zvony, zvonky Stavba zvoniček

Drobné úklidy Stavební práce Služby v oblasti strojírenství

Zámečnictví. Výroba: -klíče Služby: -nonstop otevírání zámků

Tesařské práce - dřevostavby - roubenky Truhlářské práce Studie dřevostaveb a roubenek