Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Zabýváme se zakázkovou truhlářskou výrobou nábytku, realizací interiérů na míru, ale i moderním a atypickým designem. Specializujeme se na výrobu kuchyní, kuchyňských dvířek, vestavěných skříní, interiérových dýhovaných dveří ale i veškerého bytového a kancelářského nábytku. Velkou předností zakázkové výroby je navržení nábytku podle představ ...

Výroba, stavba, montáž - zahradní dřevostavby - zahradní domky - pergoly - garážová stání. Další činnost - zemní práce - demolice, bourání - pokládka dlažby - stavba přístupových cest - kácení stromů, pořez dřeva.

Činnost - fasády, zateplování fasád - zednické práce - sádrokartonářské práce - obkladačské práce - rekonstrukce bytových jader.

Pokrývačské a klempířské práce - montáž střešní krytiny.

Obklady bazénů, realizace, servis a rekonstrukce bazénů - bazény - whirpooly - vodní atrakce - zakrytí vodní hladiny - technologie bazénů - úprava vody v bazénu

Stavební činnost - klempířské práce - tesařské práce - pokrývačské práce - montáž všech druhů střešních krytin.

Tesařské, truhlářské a řezbářské práce - dřevostavby - půdní vestavby - vazby - dřevěné podlahy a stropy - schody a dveře - jednoduchý nábytek (lavice, police).

Kovovýroba a dřevovýroba - tesařské práce, výstavba zahradních domků, pergol, přístřešků, dětských domečků, teras, plotů a zahradního nábytku - zámečnické práce, výroba plotů, bran a branek, kovových konstrukcí, výtahových konstrukcí.

Tesařství, tesařské práce - výstavba altánů, pergol a zahradních domků - střešní vazby, altány, zahradní domy nebo ploty.

Rekonstrukce bytů a bytových jader - zednické práce - obkladačské práce - sádrokartonářské práce - zateplování budov - půdní vestavby.

Revize elektroinstalací, hromosvodů a elektrických zařízení - revize elektrospotřebičů a elektro nářadí.

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - skříně - šatny, komody - postele - kancelářský nábytek

Služby: - izolatérství, izolatér - izolace proti zemní vlhkosti, gravitační vodě a tlakové vodě

Truhlářství, podlahářství: - schody - pergoly - pokládání parket a palubových prken - renovace

Stavební činnost, práce: - stavební úpravy - sádrokartonářské - vodoinstalatérské - topenářské - zateplování - obklady a dlažby - malířské, natěračské

-těžba dřeva, manipulace a zpracování dřeva -nákup zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej v rámci živností volných -Výroba chemických látek a chemických přípravků -Úprava a rozvod užitkové vody a provozování vodovodů a kanalizací -Zprostředkování obchodu a služeb -Reklamní činnost a marketing -Pořádání odborných kurzů, školení a ...

Truhlářství Výroba - dřevěná euro okna - schodiště - altány, pergoly - nábytek z masivu - postele - skříně - kancelářský nábytek.

Veškeré interiérové práce, přestavby a stavební přípravy. - podlahářské práce - sádrokartonářské práce - instalatérské práce, vodo topo plyn - obkladačské práce - malířské práce.

-KOMPLETNÍ STAVBY NA KLÍČ -REKONSTRUKCE -PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE -INŽENÝRSKÉ SÍTĚ PRÁCE: - veškeré stavební - zednické - fasády, omítky - obklady, dlažby i zámkové - dřevěné obklady - tepelné izolace - malířské, natěračské, nástřiky - sádrokartony, podhledy - generální opravy střech - klempířské, pokrývačské - ...

Služby: - údržba zahrad - výsadba dřevin - výroba nábytku na zakázku - řezání, štípání a doprava palivového dřeva.