Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Rekonstrukce domů a bytů - zednické práce - obkladačské práce - sádrokartonářské práce - rekonstrukce koupelen.

Stavební činnost: - výstavba rodinných domů - výstavba komerčních objektů - zednické práce - zateplování budov - montáž sádrokartonu - obkladačské práce.

Provozovna: - Pionýrů 839, Frýdek-Místek. Stavební činnost: - novostavby rodinných domů - rekonstrukce - zateplování - výměna oken.

Dodávky a montáže strojně technologických zařízení přesuny strojních a výrobních zařízení a linek výroba ocelových konstrukcí zakázková výroba - zábradlí, schodiště, ploty a oplocení Vyhrazená elektrická, tlaková, plynová a zdvihací zařízení včetně zpracování dokumentace. Provozovna: - Frýdek-Místek Staré Město, Jamnická ...

Ing. Václav Kolář je firma zabývající se geodezií především v okresech Frýdek-Místek, Ostrava, Nový Jičín, Opava a Vsetín.

Truhlářství, stolařství. Zakázková výroba nábytku, prodej, dodávka: - interiéry, nábytek - šatny - koupelny - kuchyně - dětské a obývací pokoje - bytové doplňky - ložnice - dodávka včetně spotřebičů.

Společnost STŘECHY eFeM s.r.o. provádí realizaci a montáž střechy - rekonstrukce starých střešních systémů, realizace nových střech.

Firma Instalatérství Peter se sídlem ve Frýdku-Místku se zabývá komplexními službami v oblasti instalatérských prací. V rámci naši činnosti se zabýváme také topenářskými pracem, např. montáží rozvodů vody v materiálech - měď, plast pozink, opravami stávajících rozvodů, rekonstrukcemi koupelen a bytových jader, montáží montáží zařizovacích předmětů ...

Společnost TOPMONT INSTAL s.r.o. má dlouholeté zkušenosti v oboru voda, plyn a topení - provádí instalatérské práce v bytových i nebytových prostorech, v rodinných i panelových domech, ve firemních a průmyslových objektech.

Distribuce, rozvod: - teplo, tepla - teplá užitková voda, teplé vody - studená pitná voda, pitné vody. Služby: - čištění kanalizace, kanalizací - vývoz jímek, jímky.

Plynoservis Antonín Szkandera se zabývá montážemi a opravami plynových spotřebičů, plynových kotlů, ohřívačů vody i kuchyňských sporáků. Sídlíme v obci Bystřice, okres Frýdek-Místek. Oprava, servis, montáž, demontáž, plynoservis: - plynové spotřebiče - plynové kotle - ohřívače vody, plynové karmy - plynové sporáky.

Stavební společnost Jiří Rozkopal provádí výkopové a stavební práce.

Společnost INTEVO Třinec, s.r.o. se specializuje na topení, vodu, plyn, chlazení a elektro.

Zemní, výkopové práce: - vytyčování inženýrských sítí - výkopy a realizace inženýrských sítí - úpravy, modelování zahrad - řezání asfaltových, betonových povrchů - svařování plastových potrubí včetně elektrotvarovek - hutnění terénu - budování a zpevňování cest - zimní údržba komunikace a další. Vodohospodářské práce. Strojní údržba.

Společnost MEDOPOL, s.r.o. zajišťuje topenářské, instalatérské, zednické, obkladačské práce.

Plynoinstalační práce Dodávka a montáž - solární panely Dodávka a montáž - tepelná čerpadla Topenářské práce Dodávka a montáž - radiátory Dodávka a montáž - kotle na tuhá paliva Vodoinstalační práce

Stavební firma, výstavba: - inženýrské sítě, vodovody, kanalizace, - vodní stavby (hráze, mosty), vodohospodářské stavby - zemní práce se stroji UDS 114 A, výkopové práce.

Stavební činnost: - obytné, občanské, průmyslové stavby - hospodářské budovy, garáže, chatky, zahradní altány, krby, bazény, příjezdové cesty, chodníky, terénní úpravy, oplocení - inženýrské sítě v rámci těchto staveb - novostavby, rekonstrukce, střechy, fasády. Projektování pozemních staveb a inženýrských sítí (stavební ...

Kovovýroba. Zámečnictví, zámečnická výroba. Zpracování plastů Výroba: - z oceli, nerez materiálů, plastů - zvony ze žáruvzdorných materiálů - plastová víka pro odlévání keramiky - polotovary pro zahradnické nářadí Montáž: - topení, vodoinstalace.

Společnost Kopni-to nabízí zemní a výkopové práce všeho druhu pásovým minibagrem. Realizujeme výkopy a instalace inženýrských sítí, výkopy a instalace retenčních nádrží a ČOV, výkopy základů, terénní úpravy, srovnávání zahrad a mnoho dalšího. V rámci naší činnosti nabízíme také služby kontejnerové dopravy jako je například odvoz suti, doprava ...

Pokládka zámkové dlažby Automobilová nákladní doprava Zemní a výkopové práce Půjčovna techniky (vibrační desky, řezačka asfaltových a betonových povrchů, Minidumper Cormidi C85)

Firma Jan Carbol ve Frýdku-Místku se zabývá montážemi plynu, vody a topení do rodinných domů i objektů občanské vybavenosti, poskytuje dodávky investičních celků v oblasti plynárenství, vodoinstalace a vytápění. Cílem firmy Jan Carbol je navrhnout zákazníkovi optimální řešení, které bude splňovat veškeré požadavky jak ve využitelnosti, tak v ...