Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Služby: - montáž sádrokartonu a akustických obkladů

Služby: -elektrická zabezpečovací signalizace -strukturovaná kabeláž -kamerové systémy -kartové a propouštěcí systém -elektrická protipožární signalizace -ozvučení budov a přesný čas -specializujeme se na činnosti týkající se ochrany majetku a osob a na montáže telekomunikačních systémů. Zajišťujeme komplexní slaboproudé rozvody ...

Elektroinstalační a elektromontážní práce, hromosvody, revize do 1000V.

Společnost NC Line a.s. poskytuje svým zákazníkům komplexní servis v oblasti kovovýroby. Provádíme zpracování a ohýbání plechů, svařování, řezání laserem, CNC vysekávání, ohýbání plechů, povrchové úpravy, děrování, vrtání, prorážení a tváření různých otvorů a také se zaměřujeme na zámečnické práce. Současně zajišťujeme také galvanizování, žárové ...

Dřevostavby (roubenky, domy k bydlení, haly, zakázková výroba, atd.). Dřevoprodej (topné materiály, stavební materiály, barvy, atd.). Dřevovýroba (interiér a exteriér)

Výstavba rodinných domů na klíč, zhotovení základových desek, hrubé stavby, fasády a zateplení. Realizujeme zámkové dlažby, ploty, terasy, balkony. Provádíme rekonstrukce rodinných domů, bytů, bytových jader, koupelen a kuchyní v Ostravě, Novém Jičíně a okolí. Zajišťujeme plný servis od projektu až po finální řemesla. Kvalitní bydlení se zárukou ...

Naše společnost je zaměřena na provádění pokládky všech podlahových krytin.Parkety-Michal Bolehovský Specializujeme se především na masivní dřevěné podlahy, pvc, vinyl a koberce, včetně podkladů. Navrhneme komplexní řešení vaší rekonstrukce zdarma zhodnotíme stav podlahy vypracujeme cenovou nabídku. Realizace nových podlahových systémů a ...

Oprava, servis, plynoservis : Bereta, Dakon, Unical, Therm, Immergas, Viadrus, Attack ..... atd. Revize kotlů tuhé palivo: Kovarson, Viadrus, Attack, Opop, Dakon, Benekov...........atd.

Malina Rekonstrukce V oblasti stavebnictví působíme na českém trhu již více než 15 let. Širokým sortimentem našich služeb pokrýváme plně požadavky našich zákazníků na kompletní dodávky jedinou firmou, což s sebou nese výhody návaznosti prací při jakýchkoliv adaptacích bytů či domů a objektů. Provedeme např. rekonstrukci elektroinstalace, ...

Zámečnictví, nástrojářství, CNC obrábění - frézování

Komplexní služby v oblasti katastru nemovitostí a inženýrské geodézie

Pokládka zámkové dlažby a montáž pletivových plotů včetně betonových podezdívek. Prodáváme také materiál ke stavbě oplocení.

Malířské, lakýrnické a natěračské práce. Prodej dekoračních malířských válečků . Školení pro malíře.

Truhlářské práce. Výroba nábytku z masivu - kuchyně - vestavné skříně - postele - interiérové dveře.

Rekonstrukce koupelen, kuchyní a interiérů - obkladačské práce - truhlářské práce - vodoinstalatérské práce - sádrokartonářské práce.

Provádíme kompletní rekonstrukce bytů, bytových jader, koupelen a kuchyní. Zhotovujeme bezbariérové koupelny. Nabízíme také elektroinstalace bytů.

Rekonstrukce Kramoliš: - rekonstrukce bytů, domů koupelen, bytových jader - veškeré stavební práce - autodoprava - výroba stavebních podlážek - kompletní interiéry na klíč - kuchyňské linky na klíč - instalatérské práce - elektrikářské práce - podlahářské práce - klempířské práce - kompletní střechy na klíč

Stolařství. Dřevovýroba, zakázková výroba: - nábytek - kuchyňské linky, kuchyně - interiéry. Řemeslnické práce: - stolařské - truhlařské.

Stavební činnost: -práce na klíč -rekonstrukce domů, budov, objektů -obklady, obkladačské práce -dlaždičské práce -pokládka zámkové dlažby -betonové palisády -klempířské práce. Řemeslnické práce: -zednické, zedník.

Práce: - zemní - výkopové - demolice, bourací práce - doprava, odvoz sypkých materiálů.

Lukáš Goršanov zajišťuje práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské - montáž střešních oken - opravy střech.

Miroslav Ronec zajišťuje práce: - zemní, výkopové - terénní úpravy - demolice - nákladní autodoprava (Tatra).

Zednictví, zednické práce - stavební a bourací práce - bytová výstavba - rekonstrukce domů - sádrokartonářské práce - zateplování budov.

Hodinový manžel - instalatérské práce - zámečnické práce - tesařské a stavební práce - úpravy interiérů - údržba zahrady - nákladní autodoprava.